סקר ילדים

סקר ילדים ../images/Emo210.gif../images/Emo28.gif

ראיתי עכשיו תכנית טלויזיה דוקומנטרית על הורים בגיל צעיר בבריטניה. והייתה שם מישהי בת 14, והייתי בהלם. מכירים הורה צעיר? מה אתם חושבים על התופעה?? הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? הייתם משתפים את ההורים?? איך? ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון??

נממ ../images/Emo15.gif../images/Emo202.gif

מכירים הורה צעיר? לא מה אתם חושבים על התופעה? כלום הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? שניהם. אולי הבת יותר, כי בכל זאת היא עוברת יותר. אבל גם על הבן זה משפיע כמובן. אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? לא היה קורה, תאמינו לי. הייתם משתפים את ההורים?? איך? כן, מספרים. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון??
לא יודעת.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif O:

מכירים הורה צעיר? גיל 17 נחשב? מה אתם חושבים על התופעה?? שזה הזוי קצת הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? אין לי מושג אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? נבהלת הייתם משתפים את ההורים?? איך? ברור. פשוט ביאם ומסבירים להם את המצב. הם היו מגלים את זה במוקדם או במאוחר. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? לספר O_O

einkid

New member
../images/Emo6.gifעונה../images/Emo4.gif

מכירים הורה צעיר? אני מכירה מישהי שילדה בגיל 16.. עכשיו היא כבר בת 60 ומשהו, סבתא של ילד מהכיתה שלי, תימנים של פעם זה לא כזה מוזר מה אתם חושבים על התופעה?? עדיף שלא. הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? הבת! היא זאתי שבהריון והולכת ללדת בכל זאת.. אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? ואיי קשה.. אבל לא יקרה לי מקרה כזה אז אל דאגה הייתם משתפים את ההורים?? איך? כן, פנים אל פנים, קודם לאמא ואז לאבא.. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? לספר להורים שאת בהריון!

SPIDER PIG

New member
גם אני ראיתי את התוכנית לפני הרבה זמן ../images/Emo21.gif

מכירים הורה צעיר? לא כזה כמו שאת מתכוונת מה אתם חושבים על התופעה?? זה דיי מזעזע אבל יש דברים יותר גרועים... הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא, אבל יש הרבה שכן. מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? הבת, הבן יכול לברוח מתי שבא לו. היא צריכה להשאר ולטפל. אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? הפלה נראה לי, או שמבקשת מאמא שתקח אחריות מלאה עליו או משהו
או מתאבדת :S הייתם משתפים את ההורים?? איך? כן, מספרים להם בבכי ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? לא ממש הבנתי את האפשרות האחרונה אבל זה הכי הזוי להורים לשמוע דברים כאלה לדעתי.

nitzangro2

New member
שונאת ילדים.

מכירים הורה צעיר?לא תודה לאל.. מה אתם חושבים על התופעה??שימו קונדומים! הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה?ממממ לא. מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה?הבת. כי היא בסופו של דבר צריכה לסבול את ההריון,והלידה,והחוסר שעות שינה, והטיפול.. והכל! אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים?הייתי מפילה. הייתם משתפים את ההורים?? איך?כן! בטוח יהייה לי בושה קשה, אבל הם היחידים שיכולים לעזור במצח כזה. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון??לספר אני חושבת..

הורים צעירים

מכירים הורה צעיר? לא מה אתם חושבים על התופעה?? אני נגד.. הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? הבת. בגלל שהגוף [היום, פעם זה היה נהוג חברתית אז גם הגוף היה מותאם לזה פיזית] של הבנות עדיין לא מוכן לגמרי לעשות סקס, אז אפילו לא לדבר על להוליד תינוק [זה פשוט יכול לפגוע באיברים פנימיים] אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? לא חושבת שהיה קורה לי, אבל ברור שלא הייתי ממשיכה את ההריון הייתם משתפים את ההורים?? איך? לא יודעת ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? לא הבנתי את השאלה..

anna the best

New member
../images/Emo105.gif ילדה ילדה ילדה?

מכירים הורה צעיר? לא מה אתם חושבים על התופעה?? אמממ... שכל חד צריך לעשות ילדים רק מתי שהוא מרגיש שהוא בשל לגדל אותם וכל זה..... הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? 14???? ממש לא! מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? הבת, כי היא זאת שיולדת, מניקה, מטפלת בילד.... אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? שכאילו הייתי בהריון? הייתי עושה הפלה. הייתם משתפים את ההורים?? איך? לאאאאא ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? לא יודעת....

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifממ..

מכירים הורה צעיר? לא.. מה אתם חושבים על התופעה?? אני נגד יחסי מין בגיל צעיר, אז אני גם נגד הריון בגיל הזה. הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא. מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? הבת, היא זאת שצריכה להחליט אם ללדת או לעשות הפלה, והיא זאת שגם סובלת מכאבים פיזיים........ אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? אין לי מושג, נקווה שזה לא יקרה. |: הייתם משתפים את ההורים?? איך? סביר להניח שכן. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? אין לי מושג

עונה

מכירים הורה צעיר? אממ היתה בבצפר שלי שנה שעברה מישהי <כיתה י"ב> שילדה אחרי כמה חודשים .. אני אני לא מכירה אותה אישית מה אתם חושבים על התופעה?? אני חושבת שזה הורס את החיים ללדת בגיל מוקדם .. לפעמים אין ברירה נכון .. אבל בגיל 14 או 17 .. או יותר נכון עד גיל 23, 24 לפחות ככה אני חושבת שלא צריך ללדת .. צריך להנות מהחיים .. כי עם ילד יש המון דברים שתרצו לעשות ולא תוכלו .. הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? בגיל 14? ממש לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור??למה? ברור שהבת .. יש המון אבות ששומעים על זה ובורחים .. אבל לבת אין לאן לברוח .. אלא אם כן היא תעשה הפלה .. ואף אישה לא רוצה לחוות הפלה .. ואם היא בוחרת ללדת אז יש בזה המון כאבים נפשיים ופיזיים .. גם אם האבא ישאר וגם אם הוא ילך .. כאב פיזי הוא לא מרגיש .. אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? וואי אני ממש לא יודעת .. טפו טפו טפו אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו .. הייתם משתפים את ההורים?? איך? כמובן .. אני חייבת לספר כדי שיעזרו לי .. אני לא חושבת שאני יוכל להתמודד עם זה לבד .. ומזה איך .. בשיחה כמו אנשים נורמאלים .. נכון זה לא יהיה קל .. אבל האמת אמא שלי כבר מחכה לנכד ככה שלא תהיה לה בעיה לעזור .. ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון?? קודם כל אני לא יכולה להכניס מישהי להריוןXB אממממ הכי הזוי לשמוע מהבת שלי שהיא בהריון .. כאילו אם זה בגיל מוקדם .. טפו טפו טפו ..

דנטל

New member
זה רע

מכירים הורה צעיר? לא מה אתם חושבים על התופעה? רע! הייתם מוכנים לעשות סקס בגיל הזה? לא מה לדעתכם יותר קשה - להיות הבן או הבת בסיפור? למה? תלוי כמה הבן בכלל יקח אחריות, אם הוא לוקח אחריות - לשניהם יהיה קשה אם היה קורה לכם מקרה כזה, מה הייתם עושים? הפלה הייתם משתפים את ההורים? איך? את אמא שלי, בשביל שהיא תגיד לאן פונים ולסיכום - מה יותר הזוי: לספר להורים שאת בהריון/לספר להורים שהכנסת מישהי להריון, או (בעוד כמה שנים) לשמוע מהבת הצעירה שהיא בהריון/מהבן שהוא הכניס מישהי להריון? לספר להורים שאני בהריון להכנס להריון לא רצוי זה פשוט טמטום (אלא אם יש תירוץ באמת טוב כמו קונדום שנקרע ו/או לא עלינו אונס), אין הרבה דברים יותר מטומטמים מזה.

למעלה