סקר יומי!

Kaplan3

New member
סקר יומי!

יכול להיות שהשאלה הזאת כבר רצה מתישהו בפורום, אבל רציתי לשמוע את דעתכם כי אולי אני צריך לשנות את הפרספקטיבה שלי לגבי שעות נגינה... (זהו סקר קליל נא לא לקחת יותר מדי ברצינות!) אז ככה: נגינה בין 2 ל4, מרחמים על השכנים או קורעים את התופים? אני אישית מרחם על השכנים... לבינתיים

Vdrums

New member
אני לא צריך להתחשב באף אחד. ../images/Emo3.gif

אבל תכלס זה חוק ככה שאין לך הרבה מה לעשות. אלא אם השכנים שלך ממש מטומטמים.

Vtach

New member
תלוי בימים...

בסופ"ש (ז"א שישי שבת..) אני לא מנגן בין 2 ל4.. בשישי אני לא מנגן אחרי 2.. באמצע השבוע אם אין ברירה אני מנגן...בד"כ אני משתדל שלא...

dudester

New member
יסודות מ3 עד 4, הפיתרון הכי טוב

אבל שהשכנה מעצבנת נותנים לה קצת בראש ואז שמתלוננים אתה פשוט אומר "אופס לא שמתי לב לשעה.." וב16:00 חוזר לעניינך

Little Portnoy

New member
אחי....

זה אסור לנגן מ2 ל 4 ומאחד עשרה בלילה...זה פשוט חוק!!! בין השעות האלה מותר להביא לך משטרה... ואני אין מצב שאני מנגן בשעות האלה!

Kaplan3

New member
חח אני יודע שזה חוק..

אבל זה לא בהכרח אומר שצריך לפעול בכפוף אליו...
טוב אז בואו נרחיב את הסקר... קרה פעם למישהו ששלחו אליו משטרה על זה שהוא ניגן בין 2 ל4?

elad2002

New member
זה תלוי באיזה יום מדובר

במהלך השבוע אני לפעמים מנגן בין 2 ל 4 אבל משתדל שלא... ביום שישי אני לא מנגן אחרי 5 וביום שבת אני לא מנגן לפני 5

chinuk

New member
אני מנגן רק בין 2 ל-4...

אני לא גר בבית משותף- אלא במין "עיגול- אשכול" של כמה בתים... והשכנים אף פעם לא נמצאים בין 2-4 כולם עובדים, רק הילדים נמצאים. אז אני מנגן בין 2 ל-4, ואח"כ בד"כ לא.. חוץ מזה לפעמים יש שכנים שנמצאים בצהריים- והם שומעים אותי, ואז הם אומרים לי כשהם רואים אותי שאני מנגן יפה וזה... שכנים נחמדים

itay zac

New member
אחי, זאת החלטה של השכנים

לא שלך, זה או שהשכנים מרחמים עליך ונותנים לך לנגן בשעות האלה, או שהם פשוט מזמינים משטרה.. חוק זה חוק. בקשר אליי, אני לא מנגן בין 2-4, בגלל שאני ממש לא מרגיש נעים, אני גר משכונה של בתים פרטיים וכל הזמן שקט שם, אם אני מוציא תראש מהחלון הרעש היחידי שאני שומע זה אולי ציפור או שנים, וכשאני מתופף על התופים אני מרגיש כאילו אני מקפיץ את כל השכונה וזה ממש לא נעים ולמרות שעד היום אף חד לא התלונן.

Dr Drums

New member
סקר די דפוק...

זה חוק, אם אתה מנגן בין 2-4 פתאום יכולה לדפוק על הדלת שלך מישטרה ולתת לך קנס. זהו

למעלה