סקר יומי YNET

סקר יומי YNET

להלן הסקר משום מה שמתי לב לשימוש לא אובייקטיבי בניסוח , מה שמרמז על הנטייה לטובת מפלגה מסויימת ( המנחש איזו מפלגה - יזכה במנדט
)

טשאפק

New member
האמת היא שסקר גל"צ

ניבא בשבוע שעבר 43 מנדטים לרוחמה, סליחה קדימה, ועכשיו מנבא 34, זה קצת מוזר. הרי לא קרה משהו מהותי בשבוע הזה.

negative

New member
אולי זה תיסמונת הפיכת הספרות

שדיברנו עליה מקודם... הם כבר מתחילים להכין את הקרקע

shirgan

New member
אוף כל הסקרים האלה מלחיצים אותי!!!!

הלוואי והמגמה נכונה!!

shirgan

New member
בשביל לצנן קצת את ההתלהבות

(הפעם אני לוקחת את תפקיד הנגטיב חח) סקר של שווקים פנורמה (החברה שבה הראו שהסוקרים מקבלים קנס אם לא עומדים במכסה ולכן ממציאים תשובות) אמנם קדימה יורדת ל 33-34 (ובשידור נטען שאם אחוז ההצבעה יהיה 68% קדימה תקבל 31 מנדטים) אבל גם העבודה יורדת לטובת מפלגת הגמלאים שעוברת את אחוז החסימה. להלן התפלגות המנדטים בין המפלגות

טשאפק

New member
אני לא לגמרי אופתע

אם הגמלאים יעברו את אחוז החסימה. בסביבה שלי, פתק לגמלאים מחליף את הפתק הלבן המסורתי אצל הרבה אנשים.

negative

New member
ככה צריך להיות...

אין דבר כזה "אין במי לבחור"... תמיד יש. גם אם מישהו לא מתחבר למפלגות הנוכחיות יש אלטרנטיבות אחרות...

shirgan

New member
ד"א שמעתי את נציג הגימלאים ברדיו

היום קודם כל יש להם רק אישה אחת ברשימה במקום ה 7 חוץ מזה הם לא מוכנים להתייחב לשום נושא מדיני, ולא מוכנים להגיד שום דבר על הדעות שלהם בעניין הזה. וגם לא כלכלי-חברתי למעשה, פרט לנושא הגימלאים. נדמה לי שהצבעה למפלגה הזאת זה קצת לקנות חתול בשק... בראשה עומד איזה "איש צבא בעבר" שיכול להיות גם ימני קיצוני וגם, שני האנשים הנוספים שיגיעו יחד איתו אם יעבור את אחוז החסימה, אף אחד לא יודע מי הם - מבחינה פוליטית אני מתכוונת

אני מעריך שהם לא יעברו אותו

מלבד זאת על פי מה שהבנתי היו"ר שלהם והנציג שלהם לכנסת הוא מיליונר זקן שהיה קצין במיל' והדבר האחרון שמעניין אותו כמו את כל המיליונרים, זה המאבק החברתי בישראל.

למעלה