*******סקר יום שלישי*******

sahr12

New member
*******סקר יום שלישי*******

כזוגות נשואים שרובנו עובדים.(מה הקשר??שואלת נשית ומושכת תתחתון מהחריץ בטוסיק....חחחחחחחחחח)...אנחנו מוצאים את עצמנו לפעמים מתווכחים עם בן-ת הזוג...איך מתווכחים ליד הילדים????איזה פרצופים עושים??חחחחח מתי אמרתם-ן לבן-ת הזוג...משפט כמו..."אני אוהב-ת אותך"? (בלי לשחק אותה..רומיאו..ויולייה..רק אמת..חחחחחחחח) אוליי תרימו טלפון עכשיו???????חחחחחחחחח......

חחחחחחחחחחחחח

"מה הקשר??שואלת נשית ומושכת תתחתון מהחריץ בטוסיק....חחחחחחחחחח)..." משפט ענק... חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כבר לא "עומדת" (פנטום בטח יגיד תשבי...) בסקרים האלו... נשית, את אישה ענקית... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

נעמי 1

New member
אוף... אני מוחה...

אני לא מצליחה למשוך את התחתון מהחריץ חחחחחחחחח

מקסיקני

New member
הפעם אני מסכים עם נשית ..לא מובן..

הסקר הזה...מה הקשר בין אוהב אותך אישתי... לבין מתוכחים ליד הילדים? אולי מתוכחים ליד הילדים אם אוהבים או לא אוהבים? ומה הקשר לפרצופים ולויכוחים ליד הילדים? האם גם פה הפרצופים הם ליד הילדים כשאנחנו מתוכחים? בקיצור אחלה סקר ...הולך להגיד לאישתי כמה אני מבין ואוהב אותה...

כבר היה הסקר הזה.......

ואנחנו......מיום שישי אחה"צ..... רק בעניינים פורמאליים...... מצחיק שנתת את הדוגמא של ויכוח ליד הילדים..........בדיוק בגלל זה אנחנו צ´ילבות עכשיו........ אמרתי משהו לילדה......הוא אמר בנוכחותה שאני לא צריכה לומר את זה..... היא תפסה אומץ......התחצפה עוד יותר (כולה בת 6)....אמרתי לו "אתה רואה מה אתה עושה?"....הוא התעצבן......ומאז אנחנו שותקים. ואני....כאילו משהו בי מת.

../images/Emo10.gif

תופיעי בערב ערומה...זה ירכך אותו או להפך... ותמיד תוכלי להסתפק בי...
<השב"כניקית שלך היא משהו...>

הצופה.

New member
עונה ברצינות

"מזיז אותו שמאלה ומגרד בביצים" משתדלים להתוכח ליד הילדים בעדינות(קצת מכות קצת השלכת חפצים אחד על השני) בקשר לפרצופים "שניה מזיז אותו ימינה חזרה"
כאלה פרצופים ולשאלה האחרונה לא זוכר

פרח 007

New member
../images/Emo8.gif אמנם הגוזל שלנו בן חודשיים

אנחנו מאוד משתדלים שלא להרים לידו את הקול ודוחים את הריב ל"אחר כך". וכשכבר רוצים ללבן את העניינים, שוכחים מה היה. לדעתי זהו פטנט ( בחלק מהמקרים כמובן )

הצופה.

New member
והגוזל שלי

מעל ארבעים חולה על מריבות אוהב לעשות שלום אחרי הריב ואנו מכנים אותו "העושה שלום" ד.א מקווה שלא יעזוב את הקן בקרוב

עם מרוקאיות לא מומלץ להתווכח

ליד הילדים או לבד אתה יודע איך מתחיל אך לעולם לא איך זה יסתיים... אצלנו אין ריבים רק...אהבה אישתי Love You

האמת אצלנו...

אני צועקת תמיד, וההונגרי שותק
וזה מוציא אותי מדעתי, עד שיום אחד מעצבים אמרתי לו "תענה כבר אם לא אני שוברת את הבית" אז הגדולה שלי אמרה אמא לא חבל עכשיו קניתם את הטלויזיה ופתאום באמצע ויכוח מצאנו את עצמנו צוחקים חחחחחחחח דוקא ויכוח ליד הילדים מה שקורה אצלנו לעיתים מאוד רחוקות כי אנחנו כמעט ולא רבים..הוא תמיד אומר אמן(גם ככה הוא יודע שאי אפשר עלי חחח) אבל אם זה קורה בטעות ליד הילדים אז זה תמיד נגמר בצחוק הילדים שלי פשוט ילדים מדהימים מכל דבר שאני כועסת עליו הם הופכים לבדיחה..

למעלה