סקר ט"ו באב

melancholy man

New member
שירי אהבה- בקרוב הסקר

השבוע, אאל"ט, יצויין חג האהבה (ט"ו באב), לכבוד החג עברי קדום אנחנו רוצים להחליף סוף סוף את הסקר ולשאול, מה הוא שיר האהבה הגדול מכולם, אז לפני שנעלה את ההצעות שלנו, מה הוא שיר האהבה שאתם הכי אוהבים?

קיר קמט

New member
בשליפה מהמותן

(שתשתנה אחר כך.) אלביס קוסטלו - She ארבעת המופלאים - Something

giba70

New member
שיר האהבה שלי

לא רק המילים, לא רק הלחן, אלא בעיקר הביצוע המרטיט: Wild Is The Wind - David Bowie

Boo9ie

New member
.Sea Song

(ומשהו אולי פחות לאקוני ברגע שהמחשב שלי יקום לתחיה, אולי.) np - Robert Wyatt - Alife

Dude X

New member
גם אני! ../images/Emo13.gif

הדבר הראשון שעולה לי בראש שאומרים לי שיר אהבה הוא moody blues-nights in white satin הלחן המילים והשירה של הייוורד בשילוב תזמורת... פשוט אין על השיר הזה עוד שיר אהבה מעולה (מבית היוצר של ליילה) הוא כמובן bell bottom blues תמיד אהבתי את השיר אבל בעיקר אחרי שמצאתי את המילים איזה כיף לבויד שכתבו לה כאלה שירים ...

Dude X

New member
אם אני אתחפש לכוסית זה יעזור? ../images/Emo4.gif

ובנושא אחר רציתי להוסיף לרשימת שירי האהב את led zeppelin-thank you בתור להקה שכותבת בדרך כלל מילים די... מפגרות (מישהו אמר babe i'm gonna leave you?) יצא להם יפה הפעם: If the sun refused to shine, I would still be loving you. When mountains crumble to the sea, there will still be you and me. מישהו יודע במקרה למי השיר הזה נכתב?

Dude X

New member
מה רע בקינקי? קינקים שולתים!

לא הלהקה. לא סובל אותם.

Dude X

New member
טוב אני לא אגיד כלום

אחרי מה שעשית ל nick19864 המסכן עדיף לי לשתוק
אז הקינקים שולתים

Boo9ie

New member
.

(לעיניים פרטיות בלבד.) Love - Andmoreagain Verse 1: And if you’ll see andmoreagain Then you will know andmoreagain For you can see you in her eyes Then you feel your heart beating Thrum-pum-pum-pum Verse 2: And when you’ve given all you had And everything still turns out Bad, and all your secrets are your own Then you feel your heart beating Thrum-pum-pum-pum Bridge: And i’m Wrapped in my armor But my things are material And i’m Lost in confusions ’cause my things are material Post-bridge: And you don’t know how much I love you Oh, oh, oh... Verse 3: And if you’ll see andmoreagain Then you might be andmoreagain For you just wish and you are here Then you feel your heart beating Thrum-pum-pum-pum עומר ורומי, אני מאוד אוהבת אותכם.
לאהבה אין מחיר, אבל יש לה אייקונים.

Abbe Faria

New member
כרגיל...

The Smiths - There's a Light That Never Goes Out נכתב עליו פה בעבר בפורום מספר פעמים, עדיין הגדול מכולם בתחום..

למעלה