כן, 20 דקות...
F FineSilverMan New member 31/3/14 #40 נכון, ב-17 דקות מתחילת הסרט הם נפגשו וב-73 דקות מתחילת הסרט הם התכרבלו. יומיים בערך מבחינת זמן העלילה. http://putlocker.bz/watch-the-bridges-of-madison-county-online-free-putlocker.html
נכון, ב-17 דקות מתחילת הסרט הם נפגשו וב-73 דקות מתחילת הסרט הם התכרבלו. יומיים בערך מבחינת זמן העלילה. http://putlocker.bz/watch-the-bridges-of-madison-county-online-free-putlocker.html
F FineSilverMan New member 31/3/14 #36 אילו היתה התאהבות חזקה מאוד, למה הם נפרדו והיא המשיכה לחיות עם בעלה וילדיה? זאת היתה סערה בכוס תה. שתי נשמות שנתקלו אחת בשניה והתקרבו באופן זמני. ואילו הייתי שואל את השאלה כך, האם זה היה משנה את תשובתך? כלומר, את פוגשת גבר ומרגישה כאילו פגע בך ברק... יש לך את האפשרות לבלות את הימים הבאים איתו...
אילו היתה התאהבות חזקה מאוד, למה הם נפרדו והיא המשיכה לחיות עם בעלה וילדיה? זאת היתה סערה בכוס תה. שתי נשמות שנתקלו אחת בשניה והתקרבו באופן זמני. ואילו הייתי שואל את השאלה כך, האם זה היה משנה את תשובתך? כלומר, את פוגשת גבר ומרגישה כאילו פגע בך ברק... יש לך את האפשרות לבלות את הימים הבאים איתו...
A Anna Vasserman New member 31/3/14 #42 הנה אתה שוב מוכיח שבכלל לא הבנת את הסרט תצפה בו שוב. הם נפרדו והיא המשיכה לחיות עם בעלה וילדיה לא מתוך אהבה לבעלה, אלא מתוך הרגשת אחריות ומחויבות למשפחה. זו היתה תקופה שבה שלמות המשפחה היה ערך מקודש. אנשים לא היו מתגרשים בגלל חוסר אהבה/אהבה למישהו אחר.
הנה אתה שוב מוכיח שבכלל לא הבנת את הסרט תצפה בו שוב. הם נפרדו והיא המשיכה לחיות עם בעלה וילדיה לא מתוך אהבה לבעלה, אלא מתוך הרגשת אחריות ומחויבות למשפחה. זו היתה תקופה שבה שלמות המשפחה היה ערך מקודש. אנשים לא היו מתגרשים בגלל חוסר אהבה/אהבה למישהו אחר.
F FineSilverMan New member 31/3/14 #45 לא טענתי שהיא אהבה את בעלה רוברט, הגיבור, ריגש את פרנצ'סקה, אבל לא בהכרח שהיא אהבה אותו או התאהבה בו. היו לה חיים אפרוריים כעקרת בית בחווה. הוא טלטל אותה, הכניס צבע... הוא עזב אותה והיא חזרה לחייה האפרוריים. זה סרט מקסים, אבל לא סיפור אהבה.
לא טענתי שהיא אהבה את בעלה רוברט, הגיבור, ריגש את פרנצ'סקה, אבל לא בהכרח שהיא אהבה אותו או התאהבה בו. היו לה חיים אפרוריים כעקרת בית בחווה. הוא טלטל אותה, הכניס צבע... הוא עזב אותה והיא חזרה לחייה האפרוריים. זה סרט מקסים, אבל לא סיפור אהבה.
A Anna Vasserman New member 31/3/14 #46 הוא לא עזב אותה!!!! הוא רצה שהיא תעזוב את בעלה בשבילו. ומה עם הסצינה בתחנת הדלק בגשם?? זה היה סיפור אהבה ועוד איך! תצפה שוב בסרט, ותראה.
הוא לא עזב אותה!!!! הוא רצה שהיא תעזוב את בעלה בשבילו. ומה עם הסצינה בתחנת הדלק בגשם?? זה היה סיפור אהבה ועוד איך! תצפה שוב בסרט, ותראה.
ב ביזיון ברשת New member 30/3/14 #12 זה לא עניין של בסדר או לא בסדר. כתוב שמדובר על שאלון טרמפיסטים. אז הציפייה תהייה שישאלו האם אתם עוצרים לטרמפיסטים. האם נשים יעצרו. האם נעצור בלילה. האם נעצור לאדם מסוים. לא האם נשכב עם הטרמפיסט שעצרנו לו כי ככה הוא רוצה להודות לנו ובמקרה יש לנו קונדום.
זה לא עניין של בסדר או לא בסדר. כתוב שמדובר על שאלון טרמפיסטים. אז הציפייה תהייה שישאלו האם אתם עוצרים לטרמפיסטים. האם נשים יעצרו. האם נעצור בלילה. האם נעצור לאדם מסוים. לא האם נשכב עם הטרמפיסט שעצרנו לו כי ככה הוא רוצה להודות לנו ובמקרה יש לנו קונדום.
D dori78 New member 30/3/14 #14 אה כנראה שבעולם הוירטואלי כבר אין לי ציפיות, ככה שכלום לא נראה לי הזוי.
F FineSilverMan New member 30/3/14 #9 מתוך 12 עונים עד כה, רק אחת היתה שוכבת איתו מעניין מה זה אומר על הפורום. מתוך 12 עונים, שלושה גברים.
F FineSilverMan New member 31/3/14 #37 יאפ הסטט' המעודכנת היא ש-23 ענו. שני גברים ושתי נשים הצהירו שישכבו עם הזר. כמדומני היחס הוא 3:1 בין גברים לנשים. כלומר מתוך חמישה גברים בערך, שניים ישכבו.
יאפ הסטט' המעודכנת היא ש-23 ענו. שני גברים ושתי נשים הצהירו שישכבו עם הזר. כמדומני היחס הוא 3:1 בין גברים לנשים. כלומר מתוך חמישה גברים בערך, שניים ישכבו.
F FineSilverMan New member 30/3/14 #15 כבר עניתי על זה... סתם מעניין אותי היחס של אנשים לדברים. איך אנשים אחרים רואים את העולם.