סקר טרמפיסטים

dori78

New member
כלומר

אם מישהי רוצה להיות בת זוג שלך - היא חייבת לקחת גלולות?

dori78

New member
ואם

הבחורה לא לוקחת גלולות - לא משנה כמה היא מתוקה/חכמה/יפה/מעניינת/מצחיקה - לא תהיה איתה?

אסףג1981

New member
השאלות שלך על גבול הרטוריות

אז מה את מציעה ? שלא נקיים יחסי מין לעולם ? שנעשה את זה עם קונדום ואני לא אהנה ? תודה לאל, ישנן המון בחורות שלוקחות גלולות, כך שאני כלל לא מוטרד מהסוגיה.

דידי 9

New member

חחחחח

dori78

New member

באמת שלא חשבתי, שזה ברור מאליו שכדי לקיים מערכת יחסים אני *חייבת* להכניס לגוף שלי כימיקלים.
למעט אפיזודה קצרה של חודש לפני 5 שנים, לא נגעתי בגלולות מאז הצבא.
אני לא רואה סיבה להכניס לגוף שלי כימיקלים ולהתערב במחזור הסדיר של הגוף, רק כדי שגבר כזה או אחר יהנה קצת יותר מיחסי המין. שלא לדבר על מחלות מין, שאתה יכול להיות נשא שלהן בלי לדעת בכלל. תגיד, אם זה היה הפוך, היית לוקח הורמונים כדי לא להיות פורה?

הידעת?
יש טענות שכמות ההורמונים (כי זה מה שיש בגלולות, הורמונים סינתטיים) שנשים מכניסות לגוף שלהן הם חלק מהגורמים לבעיות הפוריות הכל כך נפוצות בימינו.

תאכלס,כל דבר כימיקלי שמכניסים לגוף

יש לו פוטנציאל לעשות נזק, קטן או גדול זה לא משנה..
אם אפשר להמנע מזה, אז רצוי.

dori78

New member
נכון.

אני מכניסה לגוף שלי כימיקלים שמגיעים במזון (לא משנה כמה נשטוף פירות וירקות, זה בפנים מהריסוס והדישון), באוויר שאני נושמת ומעוד מקורות. לכן אני משתדלת לא להכניס לגוף שלי דברים נוספים. אני לא מעשנת, משתדלת לא לקחת תרופות מדף (אקמול, נוגדי הקאה וכד').
ובטח שבגילי אני לא אקח גלולות שמתערבות במחזור הסדיר של הגוף. אני עוד רוצה ילדים.

Anna begins cc

New member
סתם שאלה,

את כותבת "רק כדי שגבר כזה או אחר יהנה קצת יותר מיחסי מין",
ועזבי את זה שכל הקטע של סקס זה לעשות דברים בשביל ההנאה שלך ובשביל ההנאה של הפרטנר שלך,
אז לעשות משהו בשביל שגבר יהנה יותר מסקס זו לא מחשבה כזאת מופרכת :)
אבל זה לא העניין,
את לא מרגישה הבדל עם קונדום? מבחינתך ההנאה היא אותה הנאה?
(מתנצלת אם זו שאלה אישית מדי, כמובן שאת לא חייבת לענות.)

dori78

New member
תשובה

אני מרגישה בהחלט בהבדל עם או בלי קונדום.
א-ב-ל!
מרבית בני הזוג שלי הסכימו איתי, שיש הבדל אבל הבריאות ועניין ההיריון (כל עוד הוא לא רצוי) חשובים יותר.
כל עוד אין לי זוגיות רצינית (וב"רצינית" אני מתכוונת למשהו שעובר את החודשיים-דייטים-חרמנות קשה-יוצאים ונהנים-רבים על שטויות-פחות נהנים-מבינים שזה לא זה-יאללה ביי) - אני מעדיפה "לסבול" את הקונדומים, בטח לא לקחת גלולות סתם, כמו הרבה מהנשים שאני מכירה, רק כדי שברגע האמת זה לא יהיה מה שיעצור אותן.

ואם כבר נכנסנו לפרטים קטנים - חלק מהגברים שופכים רק בגמירה, חלקם מטפטפים כמעט ממש מההתחלה.
כשאת יוצאת עם מישהו חדש, את עוד לא ממש יודעת מה המצב אצלו. בחלק ממחלות המין אפשר להדבק רק ממגע של העור בין אברי המין, בשביל להדבק באיידס מספיקות שתי טיפות זרע. את באמת רוצה את כל הג'יפה הזה על הראש בתחילת קשר, רק בגלל הקונדום?
אני לא.

Anna begins cc

New member
אני מסכימה איתך לחלוטין.

ואני באותה גישה.
אני על גלולות כבר שנים,
ואני עדיין לעולם לא אשכב עם מישהו חדש בלי קונדום, לעולם.
אבל.. באמת שמבחינתי יש הבדל עצום בין עם לבלי,
ובגלל שאני על גלולות אז יש לי את הפריווילגיה של "יאללה, לך תבדק, ובוא נפטר מהגומי הארור הזה" כי מבחינת הריון אני מוגנת.
כשאת מגיעה למצב של חצי שנה עם גבר, טוב לך וכיף לך, הוא נקי ממחלות, את נקייה..
לא תעדיפי לקחת גלולות ולהפטר מעניין הקונדומים?
אני באמת לא מסוגלת לתאר לעצמי לשכב עם מישהו במשך חודשים עם קונדום.

יש עוד פתרונות, אתה יודע.

אתה יכול לעשות סירוס כימי או מכאני.
וככה גם הבחורה לא תצטרך כימיקלים למיניהם שגורמים, לא עלינו, לכל מיני צרות,
וגם אתה תוכל לזיין בלי קונדום :)

סבבה ?

למעלה