סקר טלפוני

פנומן 72

New member
סקר טלפוני

לפני כמה ימים מתקשרת אלי לסלולרי איזו מישהי מזדהה כעורכת סקר בנושאי צריכת מכשירי חשמל ואם אוכל לפנות 10 דקות מזמני. חשבתי קצת ואמרתי יאללה. היא החלה לחפור לי בשאלות שתוך שתי דקות כבר הצטערתי שהסכמתי. בקיצור, זה לימד אותי לקח חשוב, לא לענות לסקרים יותר אלא אם משלמים לי על זה - כמו שהיה בעבר. הזמן שלי חשוב ומי שרוצה לקחת ממנו חלק - שישלם. לא ככה ?

idanoosh17

New member
בדרך כלל אני לא נוהג לענות להם אבל...

לא מזמן צלצל אלי אחד בסקר על מחלקה בבית חולים שעשיתי שם ניתוח. עכשיו האופציות לכל תשובה היו:מרוצה/מרוצה ככה ככה/לא מרוצה/לא מרוצה בכלל. עכשיו הוא הקריא את זה בכזאת צורה מצחיקה והייתי עם חברים ואיך שהוא אמר את המרוצה ככה ככה בפעם הראשונה התחלתי לצחוק והוא שמע אז אמרתי לו שאין כל כך קליטה ושמתי אותו על ספיקר.. כשהוא חזר על המרוצה ככה ככה בשאלה השנייה כל החברים התחלנו לצחוק.. אחד החוויות הטובות ביותר בחיים שלי- אני חושב שהשיחה הזאת הוסיפה לי 10 שנים לחיים מרוב צחוק.

פנומן 72

New member
מה ש-לי היה ...

אני נוסע באוטובוס והיא אומרת לי : אני אתן לך שם של מוצר ותגיד לי מה דעתך מ-1 עד 7 עד כמה אתה מרוצה. והיא מתחילה, מכשיר סלולרי, מכונת כביסה, טלויזיה וכו' ואני אומר לה 7, 5, 3, 4, 2 ואנשים מסתכלים עלי באוטובוס מה לעזאזל אני מוסר ולמי - בטח חשבו שאני נותן נ.צ. למפעילים שלי בחיזבאללה ...

למעלה