סקר טלוויזיה

I am IRiTooSH

New member
סקר טלוויזיה../images/Emo40.gif

מה אתם רואים בטלוויזיה? ואיזה ערוצים בעיקר? אה כן, ויס או הוט?

I L O V E MCR

New member
MTV2,MTV,ניקולידואן לפעמים והוט 3

השף בהוט 3... מצעדים למיניהם באמטייו2 והיום ראיתי ספיישר מכ"ר!! אררר זה היה כזה חושנייי

../images/Emo219.gif../images/Emo27.gif

הוט- הוט 3-האוס,ערב טוב עם גיא פינס,האלופה,שנות ה-70 MTV-ברייקפאסט קלאב לפעמים,עשרת הגדולים,ווישליסט,ווילד בויז,סלבריטי דת'מאטץ',ליטל טאלנט משהו,פימפ מיי רייד 10-לפעמים המופע הבלתי נתפס,סרטים שיש שם לפעמים אייאקסאן-הקס,תאמינו או לא,הסרטים הביתיים המדהימים בעולם,בלייד [כשהיה],הישרדות 22-זה משתנה כל הזמן וזהו,נראה לי.

I am IRiTooSH

New member
אייאקסאן - לרגע לא הבנתי על איזה ערוץ..../images/Emo40.gif

את מדברת. >< ואני לא רואה ערוצי סרטים. הוט לא טובים בסרטיםXD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifנמפ

רואה מה שבאלי D: רואה בעיקר VOD, ביפ, אמטיוי היטס, ערוץ הבידור P: ישלי הוט D::

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifהווו.. ערוץ 22

ולפעמים הערוצים של הוט. אני לא טיפוס של טלוויזיה כלכך
HOT, זה מה שיש לי.

Retama

New member
יש לי הוט

ואני רואה בעיקר האוס, חברים, סיינפלד ובנות גילמור

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif יס יותר טוב.

רואה סרטים ביס1,2,3,4,5. המ, ערוץ 22. ניקולודיאון. ערוץ הידלים רק אם יש משהו מעניין. כל ערוצי המוזיקה למינהם. MTV, MTV2, VH, VH1, יש שם הרבה קווין!

צ ש ט ש

New member
אני אוהבת טלויזיה..

יש לי הוט. ביפ - חברים, סיינפלד, סאותפארק, נשואים פלוס, מועדון לילה, ארץ נהדרת הוט 3 - פרויקט מסלול 3, שנות השבעים, כן מותק, אמריקן איידול, טופ מודל VOD - פרויקט מסלול 1+2, החברה הגבוהה 22 - רוקדים עם כוכבים, נולד לרקוד, קצרים וכאלה 10 - המופע הבלתי נתפס 11 - משפחת סימפסון ערוצי מוזיקה למיניהם וסרטים בעיקר בהוט פאן

ester6

New member
yes

אני רואה את הערוצים של הסרטים- 1,2,3,4 ולפעמים את הערוץ yes ישראלי.. אבל בעיקר אני רואה את הערוצים 12,13,14- yes stars- יש/ היו הרבה סדרות שאני אוהבת- האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא, גיבורים, נמלטים (היה), או.סי, מגרש ביתי, שני גברים וחצי...
ויש גם את ערוץ ניקלודיאון שיש בו את דרייק וג'וש וזואי 101- שהם סדרות ממש חמודות
..

דנטל

New member
בקושי רואה טלויזיה

יש לי יס, אבל הייתי מעדיפה הוט. מעדיפה לראות MTVBase, אבל אין לי בגלל האח הדפוק שלי, אז אני על סלקט בקטגוריית היפ הופ. וזהו, זה בערך הערוץ היחיד שאני פותחת. אצל אמא שלי אני רואה ביפ ונשיונל ג'אוגרפיק. אמנם, יש לי נג' גם בבית, אבל בבית אני מעדיפה להיות במחשב כל הזמן.

mafakit

New member
ברור שYES!!!**חפירה!!!**../images/Emo178.gif../images/Emo122.gif

יש ביס את הערוצים הכי טובים! וכמובן.. אין"האלופה" ואת כל התוכניות החרושות האלה.. כן.. ביס יש את "השיר שלנו" שזה פשוט כל פעם אותו דבר.. נינט [או מישהי אחרת בתפקיד הראשי..] אוהבת את רן דנקר ואז בא אושרי כהן והיא לא בטוחה את מי היא אוהבת.. וכל ה*** הזה.. אה.. טוב.. חפרתי על השיר שלנו..
המ.. בעיקרון הטלויזיה שלי תמיד על MTV-Music כי יש שם את אבריל
והיא הוציאה קליפ חדש ואני רוצה לראות אותו בטלויזיה!!! המ.. וכמובן אני עוברת על כל הערוצי מוזיקה [חוץ מMTV-Base .. פשוט לא אוהבת את זה..
] ואז עוברת לערוצי יס-סטארס.. חח לראות האנטומיה של גריי,קוראים לי ארל,איש משפחה,בריטניה הקטנה,כריסטין השינה,גיבורים,לרדת בגדול,המירוץ למיליון,הישרדות.. ועוד..ועוד.. טוב חפרתי פה לגמרי.. וממילא אפחד לא ייקרא את זה..

shaharrr53

New member
כ"כ בא לי יס../images/Emo4.gif

הוט זה קקה.כולם חושבים שזה טוב רק בגלל ה-v.o.d.

למעלה