סקר טיפה שונה

חתוללבן

New member
סקר טיפה שונה

מניסיון שלי ושל אחרים לאחר מספר דקות שיחה בצא'ט מיד באה הבקשה למספר טלפון. אשר ברוב המקרים נדחה. ואני שואל למה ? האם זה בגלל החשש להזדהות? האם זה בגלל החשש שלאחר מכן נוצף בבקשות ובשיחות טלפון לא רצויות? האם זה בגלל החשש כי שיחת טלפון היא אינטימית יותר? האם יתאפשר לכם לקיים שיחה קולית ללא כל אפשרות להזדהות הייתם עוברים לשיחה קולית?

oh me

New member
תשובתי...

אני מצליחה להיות מרוגשת מכתיבה במלוא מובן המילה בעוד ששיחת טלפון לא עושה לי כלום. את האורגזמות הכי חזקות חוויתי תוך כדי אוננות בשעת כתיבה-לעולם לא אוותר על זה!

אפולו68

New member
זה יפה

ומלמד על כך שעבורך כתיבה היא חוויה אירוטית עבור בני תמותה אחרים דווקא קולה של אישה המענגת את עצמה למשמע תיאורי זימה ואנחות אביונה של גבר גורם לסיפוק -כך זה אצלי לכל הפחות.....

oh me

New member
אכן הכתיבה.......

מעוררת בי גירוי מיני רב. סימפטום של פטשיזם? אולי!

bugbuster

New member
../images/Emo142.gifשלום חתול לבן, ושבת שלום.

ככלל מכת הסקרים בפורומים לא מהאהודות עלי, (בהמעטה.)
במיקר הזה השאלה במקומה, למרות שהייתי מעדיף את הפנטזיה על הטכניקה. אלא שאי אפשר לזכות בכל הקופה.
כך שאחרי הטכניקה, תעניק לנו גם פנטזיה ולו הגיגים מהצ'אטים הללו?

ככלל,

רוב המצ´טטים אינם מעוניינים בתוצאות רציניות... רוצים רק להעביר את הזמן תוך כדי הידברות אנונימית, ושיחת טלפון, חשאית ככל שתהיה, חורגת מן הפסים הרצויים... קח בחשבון גם שהרבה מהגולשים "מתחפשים" לזהות אחרת, בחור כבחורה ולהיפך, הם רואים זאת כהזדמנות לשדר על גל אחר בזהות אחרת. זו לפחות המסקנה שלי.

אסתי69

New member
ואני בכלל לא מבינה

ת'בעיה אולי כי אני מקבלת/נותנ את הטלפון נשמע נחמד ממשיכים את הקשר בשיחות (ואני אגב מדברת על שני המינים) לא כייף בשיחות....ממשיכים הלאה אפילו המטרידים הכי מטרידים בסופו של דבר ממצים ת'הטרדה

למעלה