presious elf
New member
סקר טיים!../images/Emo185.gif../images/Emo118.gif
שלום לכולם, הפעם החלטתי לשנות כיוון בסקר והפעם נלך על משהו שונה. הפעם לא תגלו למי אתם מתאימים מדמויות מש"ה, הפעם תגלו מי מדמויות מש"ה מתאים לכם! אז יאללה, זה הכל בשביל הפאן האישי שלכם, תהנו!
*שימו
ל
יש שתי אופציות לבחירה.
מי מדמויות מש"ה מתאים לי?
נניח ואתם עד כדי כך נואשים שאתם מחליטים לפרסם מודעה בעיתון בכדי להכיר מישהו. מה יהיו הציפיות מבן הזוג?
שתהיה בחורה חמודה, מתוקה, חכמה, שיודעת להנות ולצחוק, להקשיב ולעזור, לא יזיק אם היא תראה טוב, אבל גם שתהיה מעל הכל חברה טובה.
לא משנה לי איך הוא נראה, העיקר שיהיה נחמד, רגיש, טוב לב, חכם, משעשע, כיפי, חמוד ואוהב.
בחורה חכמה, מתוקה, עם אופי, וגם שתראה טוב. שתדע לזרום, שתתן ספייס ושלא תהיה רגשנית מדי.
*כאן יש שתי אופציות: גבוה וחתיך, שיעריץ אותי ויעשה כל שאבקש. 2. טיפוס באד בוי, שמכיר את הטוב ואת הרע שבחיים ולא נמצא בבועה. חכם שיודע קצת על החיים ויוכל ללמד אותי דברים חדשים. חתיך ועם סטייל אישי שלא דופק חשבון מה החברה חושבת, לא מפחד מכלום, חזק וקשוח אך עם צד רגיש שיצא ממנו רק כשהוא איתי.
הכי חשוב שתהיה יפה ופצצה
. השאר כבר לא חשוב..
העיקר שתהיה בחורה...
נניח ויש לך יום נאחס והיית אמור להפגש עם בן הזוג אבל אתה ממש לא רוצה לצאת ומעדיף להשאר ולרבוץ לבדך. איך לפי דעתך יגיב בן הזוג המתאים?
לבת הזוג שלי יש חיים והיא יודעת לתת מרחב כשצריך. היא בטוח תבין, תשאל אם אני צריך משהו ואם אצטרך שאתקשר אליה.
זה די תלוי. אם הוא ממש ציפה לזה, הוא עלול להתבאס ואז שנינו נוכל לרבוץ בבאסה, אם יש לו תוכנית ב', אז אני מניחה שהוא יאחל לי שארגיש יותר טוב וימצא תעסוקה. אבל עמוק בפנים הוא כל הזמן יחשוב עליי ויתגעגע..
היא תבין, כי היא לא פקצה קרצייתית. אם כן, אני אצטרך לגמור עם זה.
1. הוא לא יודע מתי להפסיק להעריץ אותי. ת'אמת הייתי מעדיפה שהוא יבוא אליי עם מתנות בכדי לשמח אותי. מצד שני, הוא עלול ל"הבין" את הצד שלי ולצאת עם חבריו ולפלרטט עם אחרות... ככה שעדיף הפוך. 2. הוא בן אדם שלא חונק מאהבה קיטשית ורגשנית כזאת. הוא איכשהו גם בלי להרעיף עליי שירי אהבה מתקתקים מצליח לגרום לי למות עליו. הוא יבין אותי ויראה שזה לא מפריע לו, הוא לא יציע עזרה אבל אני אדע שהוא שם והוא יעזור לי כשאצטרך. הוא חוסך במילים, שבעצם, הוא לא צריך לומר אותן כדי שאני אדע-אני פשוט יודעת.
היא ודאי תתעצבן בלי להתחשב יותר מדי במה שאני מרגיש. אבל ככה אני אוהב אותה-עצבנית.
אני בטוח שהיא הייתה באה ומשמחת אותי, כי אין דבר שיותר רוצים כשעצובים שיהיה שם מישהו איתך שיעלים את הכאב.
מבחינה חיצונית-מי הטיפוס שלך?
גבוהה, יפה, עם עיניים יפות, שיער חלק וארוך.
חמוד, רזה, ברונטי, עם חיוך יפה.
חמודה,ברונטית, יפה, קטנה.
1. גבוה, ברונטי וחתיך. 2.גבוה, חתיך, יפה, עם שיער מגניב כזה, סטייל משלו ועיניים מדהימות.
כוסית.
יש לי מוטו אישי I love them big, I love them small, I love them all". (שיניתי את זה ל"אני" מ"פז").
איך תחגגו את יום השנה שלכם?
ביחד, במקום בו נפגשנו, לא חייב להיות מקום פנסי כזה, העיקר שהוא מביע הרבה לשנינו.
הייתי הולכת על קיטש, אבל אני חושבת שלפחות פעם אחת בשנה מגיע לנו לחגוג באיזו פנסי דינר ככה, מקום שנוכל לדבר בו בנוחות.
לא יודע, אני לא חושב שצריך להפוך את זה לאירוע שכולו קרנבל וזיקוקים. בילוי נורמלי ביחד וזהו.
1. אני מצפה לבילוי הכי כיף של חיי! לצאת לרקוד, אחרי זה מסעדה ובחזרה הביתה לטייל בפארק. ובכל הזדמנות הוא צריך להרעיף עליי מותרות. 2. לא מצפה לשום מותרות, העיקר שנינו. אני יודעת שממנו לצפות שיזום משהו רומנטי ומיוחד זה לצפות לשווא, ככה שאני אצטרך לפעול פה הפעם.
יום שכולו כיף, ללכת ללונה פארק, ללונה גל ולסיים את היום בהרעפת מתנות.
לצאת לפיקניק לאור הירח והכוכבים.
ולסיום, אם יכולת לבחור מישהו ממש"ה לצאת איתו, מי זה היה?
עם דונה, היא כזאת יפה, מקסימה,חמודה וכיפית.
אריק, הוא כזה חמוד וגם יפה, והוא מצחיק ונחמד לאללה.
עם ג'קי. כי למרות שהיא יכולה להיות מרושעת ומעצבנת היא מתבררת כבחורה מתוקה וחמודה עם לב מאוד רחב.
1. עם קלסו, הוא חתיך ויפהפה, ולמרות שהוא טיפש ובוגדני, הוא מתוק ורגיש וממש חמוד. 2.הייד, הוא מגניב ואמיתי ולא שם ז***ן על האחרים. והוא גם לא נראה רע.
עם ג'קי או לורי. כי אתה מחפש מישהי כוסית שיודעת להחזיק קצר ותנצל אותך כרצונה, אז יש לך שתי שתלטניות שוות לבחירה. במקרה של דונה, היא אומנם כוסית, אבל לא נראה לי שהיא מחפשת צל לשלוט בו, אלא מישהו אמיתי.
אתה יכול לבחור בין ג'קי, דונה, ביג רונדה, אולי אפילו אמא של אריק...(?) כפי שאמרת, זה לא הכי משנה לך. תשובות:
הדמות שמתאימה לך היא:דונה
הדמות שמתאימה לך היא:אריק
הדמות שמתאימה לך היא:ג'קי
1-הדמות שמתאימה לך היא:קלסו
2-הדמות שמתאימה לך היא:היי
הדמות שמתאימה לך היא:כל אחד,אז בגלל שפז נשאר לבד,קח/י אותו! (הוא ממש חמוד למען האמת)
שלום לכולם, הפעם החלטתי לשנות כיוון בסקר והפעם נלך על משהו שונה. הפעם לא תגלו למי אתם מתאימים מדמויות מש"ה, הפעם תגלו מי מדמויות מש"ה מתאים לכם! אז יאללה, זה הכל בשביל הפאן האישי שלכם, תהנו!