סקר - חשיבות הגיל

passioneta

New member
סקר - חשיבות הגיל

Will you date someone older/younger than you? By how many years? Men - will you date older women? by how many years? Women - will you date younger men? by how many years? Why is it ok for a man to date a younger woman and less acceptable for a woman to date a younger man? Does the way people look factor into these answers?

למה באנגלית למה???

כשהייתי בת 30 היה לי חבר בן 22. זאת היתה אהבה חסרת סיכוי, ובכל זאת הלכתי עם הלב. חוץ מבן זוג אחד, כל בני הזוג שלי היו צעירים ממני, בשנה, שנתיים ועד 8 שנים. אני לא חושבת שזה משנה הגיל. אבל היום אני אשתדל לצאת עם מישהו בן 29-30 ומעלה. אולי כי בגיל הזה יש סיכוי יותר טוב להתמסדות ואני מרגישה שלי אין שנים לבזבז.

no 33

New member
מי פה פוגע ברומנים?

דיר באלקום לפגוע ברומנים

shelly1975

New member
גיל לא חייב לשחק תפקיד.

כשמתקשרים עם מישהו ויש ת'קליק, הגיל ממש לא משחק תפקיד, אז זורמים עם זה. מודה שפער גילאים גדול מדי מרתיע אותי. אבל הצהרות לחוד ומעשים לחוד. יכול להיות מצב שנתקלים במישהו שמנוגד למה שהצהרת לעצמך אבל כשיש כימיה ונעים לך לתקשר עם מישהו, גיל לא יהווה מכשול לדעתי.

זה נכון שלגיל אין חשיבות

אבל לגיל יש לדעתי מה שנקרא - " קבוצת גיל "... זאת אומרת, עניין של בוגרות, לדוגמא אישה בגיל 18 עם גבר בגיל 30 +- הסיכויים שזה יצליח הם יותר נמוכים, כי עדיין יש דברים שהיא עוד צריכה לעבור בחיים.

Mr Darcy

New member
Hey Nineteen-Steely Dan

know that song? You owe me some explanation regarding my mistakes I'm going to sleep now . wanna sing me a lullaby? Night.

עניין של השקפה/חינוך והרומונים..

כן, אני אצא עם מישהו מבוגר ממני, לא יודעת להגדיר בכמה שנים, אני בטוח לא אצא עם מישהו בגיל 60 , ואני מניחה שגם עם 45 לא יהיה לי קל, אבל בטוח אפשר להדלק, ולפתח רגש ברגע שיש התאמה , כימיה ומשיכה. למה זה בסדר לגברים לצאת עם צעירות מהם ולנשים זה פחות מקובל? התשובה בגוף השאלה זה פשוט פחות מקובל אני חושבת שזה לא סתם נהיה מקובל יותר, אני באמת חושבת שנשים מתבגרות מהר יותר מגברים (אני גם חושבת שזו עובדה מדעית ולא סתם סברה) ולכן בגיל מסויים, מתחיל להיווצר פער גדול בין הגברים שעדיין מחפשים סוניפליסטיישן וכדורגל בהפסקות, בעוד הבנות כבר מציצות על החיילים שעוברים ברחוב וחולמות על אהבה... יש גילאים שחוזר האיזון ואז הפרש בגילאים הופך להיות פחות משמעותי. מעבר לזה, אין ספק, שזה עניין של אופי ולא חסרים גברים צעירים שיכולים להוות התאמה מושלמת לאשה מבוגרת יותר, וגם להיות בוגרים בדיוק כמוה ואף יותר... האנשים שיישמו את זה יהיו אנשים שיש להם ראש פתוח ומספיק "ביצים" לעשות דברים לא מקובלים שיסחפו אחריהם ריכולים. אני חושבת שהמראה יכול לעזור פה, כי אם לא ניכר בעין הפרש הגילאים , יוסר אלמנט די כבד מה"בעיה" וזה המבטים הקבועים של הסביבה שרואה את העניין כ"חריג" לסכום, אני חושבת שאהבה יכולה לבוא בכל הגילאים, אבל אני גם חושבת שכדי שהיא תחזיק מעמד ותהיה יציבה, חייבים להיות פחות או יותר באותו מקום בחיים, ופחות או יותר באותה רמת בגרות, וזה בדרך כלל קורה כשהשניים באותו הגיל פחות או יותר, או שהגבר קצת מעל האישה... וכמובן שיש יוצאים מהכלל, ולא מעט

לי לא ממש איכפת הגיל - יותר התרגיל

אבל...יש איזה הרגשה שאם אתה יוצא עם מישהי בת נגיד 35 ויותר, שיש לה כבר פחות זמן לנסיונות והקשר צריך לתפוס תאוצה יותר מהר... קצת מלחיץ.

rrredshay

New member
חברה, הגיל זה עניין של הרגשה

אין לי בעיה לצאת עם מישהי יותר מבוגרת או צעירה ממני. אני גם לא שם גבולות של שנים. עד לפני עשרים דקות היו אצלי שתי יפהיפיות, נסיכות אמיתיות, הרגשתי בן 18. הגיל הוא רק עניין של הרגשה, ומה שאנחנו מרגישים אניחנו גם מקרינים.

ק י ק ה

New member
ואת..

מה זה בגילך ערים בשעה כזו

M a x i1

New member
מתוקה, אם לא עכשיו...

אז מתי?
אל תשאלי מה עשיתי... ישנתי ב3 |אייקון תמים
|

M a x i1

New member
זה לא הגיל זה ה...

לדעתי כן חשוב הגיל כי זה גם עניין של מה עבר הבחור בחייו, מה הסטטוס שלו, ומה הוא מחפש מעצמו וממני (מה אתם מחפשים ממני...אולי תגידו לי כבר, ואל תגידו לי סקס...
) אני לא אצא לדוג' עם ילד בן 22 שרק סיים צבא, וחושב על טיסה למזרח כעת, זה לא הכיוון שלי כרגע. אז הפרש גילאים כן משחק כאן תפקיד, מעדיפה לצאת עם מישו בגילי (26 ומעלה) שסיים לימודים או לפות עובד כבר ויודע (פחות או יותר) מה הוא רוצה מעצמו...

קבלו רשימת דוגמאות

יצחק מרדכי לשעבר מפקד פיקוד צפון ושר הבטחון התחתן עם כוכבי בחורה בגיל שלי!הבדל יותר מ20 ומשהו שנה. סלין דיון ואמרגנה-הבדל 20 ומשהו שנים פנינה רוזנבלום ובעלה הראשון-הבדל 10 שנים הבעל צעיר ממנה צביקה פיק--ועל זה נאמר הסיטוריה שלמה... דוד טופז בן 55 היה נשוי למשהי שהיא משהו כמו 35 אולי אני טועה..וממנה יש לו בן קטן יונתן. פיני גרשון בת זוגתי הנוכחית בת 32 מאוד יפה והוא בשנות ה50 לחייו בועז שרעבי ואישתו --הבדל 30 שנה לאהבה אין גיל ולעולם לא תהיה!

esunshine

New member
הדוגמאות לא רלבנטיות

משקפות סלבריטאים שרוצים להיות בכותרות.... חוץ מזה ידוע שהם פתלוגיים במידה מסוימת. כך שהכותרת התחתונה חי לי במציאות מדומה.....מתאימה גם לגבי אנשי הזוהר.

הבאתי כאן דוגמאות של אנשים

של אנשים מפורסמים שכולם מכירים! את רוצה שאני יתן לך דוגמאות של אנשים קרובים אלי? אז ככה קרובת משפחה התחתנה עם בחור שיש בינהם 11 שנים הבדל! ולא זה לא היה שידוך,הם הכירו התאהבו,ההורים שלה התנגדו,ולבסוף היתה חתונה ,וכיום נשואים +ילד! כשלמדתי במכללה-היתה שם אחת חיילת משוחררת בת 21 נשואה לאיזה אחד שהוא בן 30+ והיה לה ילדה-והיא אמרה לכולם-שעשו לה שידוך,והיא התאהבה בו. אבל קצת מתחרטת שהתחתנה בגיל צעיר.בכל זאת היא אוהבת אותו. הכרתי משהי מאתר תפוז שהיתה בת 20 הכירה מישהו בן 34 והתאהבה בו. חששה לספר לאימא שלה,ולפי הדיבורים שלה -היא מאוד רצתה איתו קשר יותר הדוק... וזה עוד ממשיך...הכרתי גם בחורות שמתאהבות בגברים שהם 7-8 שנים צעירים מהם! לי יהיה קצת מוזר לצאת עם משהי בת 18 ,כיאלו מה כבר בת 18 עברה בחיים? מה היא שואפת לעשות בחיים? וגם יהיה לי מוזר לצאת עם משהי 36 =40 וזה כמעט יצא לפני שנתים משהי שעבדה בחברת כח אדם ,יצא לנו לשוחח יותר מקשרי"עובד מעסיק" היה נורא קל לדבר איתה והיה את הקליק הזה בעיניים! אני מעדיף משהי שהיא בת 21 -30 או משהי שגדולה ממני ב3 שנים גג! המסקנה-אין גיל לאהבה!!!

esunshine

New member
שאלה מעניינת

בעבר לא הסכמתי לצאת עם יותר צעירים ממני....אפילו בשנה. עם הזמן עלה לחמש שנים לפה וחמש לשם... היום אני יודעת שאין ממש משמעות לגיל. עשר שנים לפה ולשם זה מוגזם. בכל מקרה, זה לגופו של עניין. ואם תרצו גם למוחו של אותו אדם. בוקר טוב ויום נפלא שיהיה לכם.

אכן שאלה מעניינת מוזר כשאני חושבת

על זה דבר מעניין קרה לי בשנות העשרים שלי היתה לי העדפה ברורה ההיתי בוחרת בגברים בוגרים לא לומר מבוגרים לפעמים הפער היה יכול להיות פשוט כפול משלי לא יודעת למה והינה עשור אחרי פיתאום אני כבר לא ממש שוללת יחסים עם בני גילי למרות שיש גברים שהשנים רק הטיבו עימם מה דעתכם על כך?

למעלה