סקר חשוב...

סקר חשוב...

האם נראה לכם שהמלייאנית רולינג תוציא עוד ספרים אחרי השביעי? ואם כן האם הספרים יהיו המשך, תוספות או משהו חדש?.

היא כבר אמרה שכן../images/Emo204.gif

היא תוציא סדרת ספרים לפעוטות. באשר להארי פוטר - יהיו רק 7 ספרים

ToryMaster

New member
היא אמרה בראיונות שונים

לפחות פעם אחת ראיתי שהיא דיברה על להוציא לפחות ספר אחד לילדים.

The T Shirt

New member
ילדים או לא.. אני קורא ../images/Emo9.gif

אלא אם זה ממש ילדים, כאילו בגילאי 10- אבל אם זה משהו בסגנון של צמרמורת וכל אלה, אני לא אוכל שלא לקרוא! רק כדי לראות איך היא מתמודדת עם ז'אנר אחר.

מה יא

New member
חבל...../images/Emo96.gif

לדעתי היא לא צריכה להתחיל עוד סדרה.. שתוציא עוד כמה "נספחים" ואז תפרוש

תן לי לתקן אותך

היא אמרה שיהיו 7 רומנים (מזתומרת "מזתומרת רומנים?"? מה אתם לא יודעים? סיפור - לא סיפור קצר - עם עלילה, בניגוד לאינציקלודיה לדוגמא) אבל יכול להיות שהיא תפרסם ספרים על נניח... תהליך הכתיבה, אינציקלופדיה עם כל הפרטים שלא הצליחה להכניס במהלך הסיפור/אינציקלופדיה עם דברים שהיא כן הכניסה לסיפור אבל ניא רוצה לרכז אותם/להבהיר אותם (כגון מפות רשימת לחשים וכו'), ספרים שמופיעים במהלך העלילה עצמה (כמו קווידיץ' בראי הדורות - אז עוד כמה כאלה)...

Guid

New member
ואני גם מאוד בטוח שהיא תוציא גם

ספרים עם עלילה שיספרו על דמויות אחרות, מנקודת המבט שלהן, אבל מתרחשות בהוגוורטס בזמן שהארי עוד שם. קרי: במהלך אחד הספרים. כמו ש`הצל של אנדר` (למי שמכיר) הוא בדיוק אותו הספר כמו `המשחק של אנדר` רק מנקודת מבט שונה, העלילה היא אותה אחת רק שרואים מהצד. אני ממש בטוח שסאגת `הארי פוטר` לא תהיה רק 7 ספרים וספר תוספות.

דובי 99

New member
יש לו מנה רוצה מאתים

אז בטח שתוציא עוד ספרים ויש לי הרגשה שבסוף היא גם תוסיף עוד ספרים על הארי שמתבגר מה קורה איתו בחיים הרי זה דבר שאפשר לכתוב עליו עשרות ספרים אז למה לא ובעיקר שיש דרישה מהצבור אז לך תדע

ToryMaster

New member
מה הקשר

צריך לדעת מתי להפסיק, אחרת זה נעשה מייגע ומיותר.

Maurey

New member
הצכוונתי שהיא תוכל לכתוב ספרים

אחרים שהם לא על הארי.

The T Shirt

New member
../images/Emo31.gif לא יהיה ספר שמיני או משהו כזה

היא הודיעה חד משמעית - לא יהיו עוד ספרים שילוו את הגיבורים בסדרה מעבר לספר השביעי. ייתכן שהיא תעשה משהו בסגנון של 'קוודיץ' בכל הזמנים' ו'חיות הפלא ומרבצן' (שהיו לצדקה) אבל לא ספר עלילתי, ובטח שלא על הארי.

black robe

New member
אני חושבת שהיא לא תסתפק../images/Emo63.gif

בהארי פוטר ובספרים שלפניו שהיא הוציאה (ספרי ילדים זה היה, משהו עם דבורה, אני לא זוכרת את השם המדויק...) נראלי שהיא תוציא אולי עוד כמה ספרים אחריו, אבל בהחלט לא המשך להארי פוטר, והיא כבר אמרה שהיא תוציא מין אינציקלופדיה כזאת על כל מיני דברים שקשורים בספרים של הארי פוטר. THAT'S WHAT I THINK

Piece Of Mind

New member
אוקי

היא אמרה 3 דברים ממה שאני יודע- 1. מין אינציקלופדיה של כל המושגים והדברים בסדרה. 2. ספרי פשע. 3. ספרי ילדים.

למעלה