סקר חשוב!!!!

היפה5

New member
סקר חשוב!!!!

בקרוב העונה השלישית של אהבה מעבר לפינה מתחילה אבל גם החופש הגדול בקרטב יתחיל והסקר הוא שאם אתם יוצאים לחופשה לכמה ימים (ויש כאלה שיוצאים הרבה בחופשות) אז מה אתם עושים כדי לא להפסיד את אהבה מעבר לפינה??????????????????..

LiRooZ

New member
../images/Emo3.gifחחחח... אמממ

ת'אמת שלא חשבתי על זהה... אני יבקש שיקליטו לי :]

פלורי2

New member
האמת..אני בצרה!

יש גם פלוריסיינטה...שיגמר פלור אני אראה את אמל

d j m

New member
אני אתחיל לחשוב על פתרונות יצירתיים

מקסימום יקליטו לי

היום חשבתי על זה ... אפשר לכוון את

הDVD לאיזה שעה שרוצים הקלטה ...
-המוןהמונים. -קרן-

אביחי 33

New member
אין סיכוי שאני יפסיד../images/Emo9.gif

אני יעשה את מירב המאמצים שב 19:15 אני בבית יושב ורואה אמ"ל
מקסימום אני מפסיד
יום למחרת שידור חוזר

תשימו לב על מה ויתרתי כדי לא להפסיד

את אמ"ל אבא שלי טס עם אחי לארה"ב והוא רצה שאני יבוא גם אבל אמרתי לו שאין מצב שאני באה ושאני יפסיד את אמ"ל לא נורא אני ישאר בבית עם אמא שלי ועם אחותי פעם הבאה נטוס..

יוו אר הוורי מכורה!!!

בעיברית: מעוכה!!! גם אני לפני שנה בחופש הייתי צ'כה לטוס לטוס ובבוקר קמתי מוקדם כי חשבתי שאני יוכל לראות אמ"ל.... שזה בכלל היה ב1 הש"ח... אבלה אני !!!!!!!! -קרן-

אביחי 33

New member
לא ביקשנו דעות על חשיבות הסקר../images/Emo150.gif

אם ברצונך
תענה,אם לא אז אתה לא חייב
תודה.

slurpee

New member
אני מקליט וכחו אותי לדוגמא

כי אני טס לניו יורק לכל החופש ובשבילי לא לראות אמ"ל זה סיוט סיוט סיוט אז ככה בהתחלה אני מקליט שזה יוצא איזה 3 ימים כי אני טס ב23 החודש ואז אח"כ אני מעביר את זה לחברים שלי שיקליטו והם יקליטו לי כי בשביל מה יש חברים... שלכם תמיד ארז

אחלה סקר../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

אני זוכרת שבטיול למצדה לא הסכמתי לצאת אם לא מקליטים לייי.. ואחותי מסכנההה חחחחחח התקשרתי אליה ב4 להזכיר להה.. וב7... ובשבע ורבעע.. וכל 10 דקות באמ"ל התקשרתי ההיא חטפה עליי את הקריזה שלה והתקשרתי בדיוק בעשרה לשמונה גם אז היא צועקת "מיכלללללללללללללללל מה את מתקשרת עכשיווו
זה המתחחח
" חחחח איך היא צרחה עליי
גם לחו"ל לא הסכמתי לטוס אם לא מקליטים ליי.. חחח וגם את זה אחותי הקליטה.. (ממש מסכנה
סבל גדול
) וגם אז התקשרתי מלא פעמים לברר חחחחחח אני בלתי נסבלת בקטע הזה.. גם כשהיה לנו משו שחובה לבוא מהבצפר לא באתיי.. זה היה יום שלישי אחדד.. הפרק עם האונס של שירלייי.. ולא הסכמתי לצאת מהביתת חחח אני לא מפספסת בשום פנים ואופן
ואני יצא לחופשהה.. אבל תהיה טלוויזיה אז אין סיכוי שאני יפספסס..

למעלה