סקר חשוב !

א ל ו ש ה

New member
משעמם לי! אני עונה במקום יותם ../images/Emo13.gif

(הערה קטנה
.... ליותם..... אם יש לך בעיה עם זה שאני עונה במקומך, לך תזדיין!) טוב, אז התשובה הוא במגמת ג'אז- ולא הוא לא רוקד- הוא מנגן.... ואם הוא היה עונה, התשובה היתה פלצנית אש.......
יותם, כיף להציק לך!!!!

yotamstei

New member
תגובה רשמית

אחרי יום ארוך ומפרך, וכאילו אין לי מה לעשות מחר, אני יושב פה ומגיב להודעות השטותיות שלך....אלה, אם אני לא מקבל נשיקה כשאנחנו נפגשים אני לא אסלח לך לעולם! ועכשיו לתשובה, אז כן, אני במגמת הג'אז, אני מנגן על גיטרות, אני לא רוקד ולא שר (לפחות לא בפומבי). אני מקווה שהתשובה הייתה מספיק פלצנית בשבילך אלה...(נהנית? ספרי לחבריך. לא נהנית? בעיה שלך, אני נהנה!) ואני יודע שכיף לך להציק לי, את עושה את זה כל הזמן ונותר לי רק לח"ח אותך על הדמיון הפורה שמאפשר לך להמציא הצקות חדשות כמעט כל פעם שאנחנו נפגשים. אני מאחל לך חיי מתמטיקה פוריים ומהנים... באהבה, יותם (אפשר ללכת לישון עכשיו?!)

c r a z y y y

New member
אסור להם!!!!!!!!!!!

מה זה לא לצאת לטיול בגלל ספורט?? א מה- מי שנכשל במתמתיקה, גם לא יוצאר לטיול? מתמתיקה יותר חשוב!!!!! ומי שנכשל באנגלית?!!! לא יצא לטיולים ולא ישמצע הרצאות? זו חוצפה, ואני במקומך הייתי עושה הפגנה ולא זז מחדר המנהל הרכז\ת והמחנכת!! למה להם לעשות את זה? אין להם מספיק תקציב לכל הילדים?

c r a z y y y

New member
אגב- שאלה לכולם!

אם כבר מדברים על נושא בית ספר וכאלה, יש למישהו פה במקרה אתר\ כתובת\ דף על זכויות התלמיד???? אני מחפש כבר הרבה זמן כי המורים בבי ספר הקודם עיצבו אותי ותמיד אמרתצי להם על כל דבר שזה סור להם לעשות: להעליב להשפיל לרדת על אנשים... וכדומה... למימ שיש בבקשה שיביא לי אתר או דף ששמור אצלו.. תודה.. אני אשמח מאוד וגם כל התלמידים בכיתה.... והמורה רק לא.. אבל- למי אכפת..???[ (אגב--- חן----- נורית-------- עכשיו שטאני בכיתהשלכם, אני אוכל להצטרף לאגודה שלכם... האגודה נגד מעצבנים\מורים\מחוקקי שטויות- וכדומה.. חחח (לכו תבינו אותי...))

kedeman

New member
מצאתי!!!!

לקח לי קצת זמן לחפש באתר של משרד החינוך כשחיפשתי את המילה זכויות המחשב שלי לא מצא את הדף אבל הצלחתי למצוא את הדף/אתר המיוחל!!!! אני מקווה שיהיה בו משהו שיעזור לך לא התעמקתי בו ממש..... בהצלחה!!! זכויות התלמיד וד"א משהו שלמדתי השנה באזרחות אם מישהו לא ממלא את חובותיו אי אפשר למנוע ממנו זכויות!!!! (למשל... לכל תלמידי בית ספר יש זכות להשתתף בטיול השנתי וחובה להשתתף בשיעורי ספורט...)

THE sky angel

New member
אם מעניין אותך...

עשיתי ברדיו (!) לפני כמה זמן כתבה על זכויות התלמיד, וגיליתי שהתלמידים לא מודעים שיש להם זכויות! הלכתי עם זה לאנשי בית הספר (צוות חינוך חברתי), ולמשרד החינוך אפילו, אבל בסוף עד שהם נזכרו לענות לי כבר זה לא היה רלוונטי...

*בית ספר

אנחנו ט'ניקיות להזכירךךך וזה לא "אגודה" זה מאבק!!!! אבל בגלל שאתה י'ניק אתה לא תוכל להשתתף כי אתם לא איתנו בטיולי של"ח אתה לא תקועה בכיתה ליד ט3, ט5, אומץ וכדומה אבל סבבה בוא בהפסקות :)

S a l i t

New member
תעשה בלאגן. לי זה תמיד עובד.

קצת זורקים עליהם דברים פה ושמה וקצת צעקות והכל עובד. ואם לא עובד לך, תקרא לי אני כבר ידאג לפחלץ את מי שצריך.

Yootam

New member
בשני משפטים

יש לך בצפר עומו! לא הומו, לא אומו, אלא עומו!!!!!

קדי

New member
מה נסגר

מה עובר על הביצפר שלך זה לא חוקי.... אתה בטוח שבגלל זה לא מוציאים אותך לטיול שנתי?????? אצלנו אין דבר כזה בביצפר.... ביי

מא?!!??!

אני מביתספר עמי אסף שבבית ברל... ואין שום קשר בין ציון ליציאה של תלמיד לטיול!!! רק התנהגות... אתה בטוח שזה ביתספר המקום הזה שאתה לומד?!?!?!?

אשף

New member
תודה לכל העונים... ואם יש עוד הם

מוזמנים... הסיבה היחידה היא העדרות משיעורים למי ששאל את עצמו... ואין לי בעיות התנהגות...

למעלה