סקר חשוב !

אשף

New member
סקר חשוב !

לא קשור כ"כ לתנועה, אבל בהחלט לשינוי... הנהלת בית הספר ה@#$% לא רוצה להוציא אותי לטיול שנתי בגלל ציון שלילי בחנ"ג. אתם קולטים ! והייתי שלוש שנים בנבחרת אתלטיקה של ביה"ס, יש לי מצטיינים כמעט בכל המבחנים בספורט ו... לאף אחד לא אכפת. לכן מה שאני מבקש מכם זה שכל אחד ירשום שם בית ספר והאם הציון בספורט או בכל מקצוע אחר משפיע על יציאה לטיול השנתי. אני הולך להיכנס בהנהלה...

א ל ו ש ה

New member
מה???? בצפר דפוק....

אני לומדת בבית ירח- מ.א. עמק הירדן, ואין שום קשר בין ציונים- בכל מקצוע לבין הטיול השנתי. לך כנס בהנהלה! אני איתך!

ניר העמק ולא! ממש לא!

איזה חוצפנים זה פשוט היסטרי!!!! שמע אצלינו הוציאו רק חצי שכבה בערך אבל מי שלא יצא זה היה בעיקר בגלל בעיות התנהגות (או שהייתה לו סיבה או שהוא פשוט לא רצה אבל הרוב על התנהגות) ובטח שלא כי הוא נכשל באיזה מקצוע מסכן!!!! נכשלתי ב6 מקצועות (בין היתר ספורט) וניסו להכריח אותי לצאת, מה זה אמור להביע?!

מה?! איך הם יכולים לעשות כזה דבר??

איזה מן בי"ס זה? אצלנו הוציאו את כל השכבה לטיול.. אפילו את אלו עם הבעיות משמעת- אבל עם תנאי כלשהו. בקרית החינוך ע"ש בן גוריון שבעמק חפר אף ציון לא משפיע על יציאה לטיולים

חחח מעניין כמה

בתי ספר ע"ש בן גוריון יש בארץ.. בנס ציונה יש אחד.. עמק חפר.. אתם מוזמנים להוסיף לרשימה בזמנכם החופשי! :)

אבל זה אחד מיוחד!

זה ביה"ס היחיד שנקרא "רופין" והוא על שם בן גוריון. אני יודעת שרופין זה המכללה והמדרשה.. אבל גם ביה"ס כבר נקרא ככה

א ל ו ש ה

New member
(בשם קשת)

היא לומדת בנופי גולן (נחשו איזו מועצה...) וגם אצלם אין שום קשר בין הדברים...

אסף

יש לך נכשל בהתנהגות או במקצוע עצמו? וחוץ מזה, זה חוק ידוע בכדורי מאז ומעולם ותמיד לפני טיולים שנתיים מדברים איתנו על ציונים בחנ"ג. למה להלחם?.... לילה טוב

kedeman

New member
אבל מה לעזאזל הקשר???

מילא אם היו לו בעיות התנהגות או שפוחדים שהוא ישתכר בטיול השנתי למרות שאצלנו אפילו זה לא עצר (איזה בית זונות הלך בלילה האחרון..... או שהמורות הלכו לישון ממש מוקדם או שהן ממש העלימו עין) למה להלחם? כי מה זה החוק המפגר הזה? מה הקשר בין שיעורים ונכשלים לטיול השנתי??? זה לא הוגן במיוחד אם זה רק במקצועה אחד אפילו בבגרות אפשר להיכשל במקצוע אחד!!!

המדיניות של הביצפר שלנו אומרת ש...

אם אתה לא משתתף בשיעורי ספורט אתה עצלן שלא זז ולכן אתה בטח גם לא תזוז בטיול השנתי.

kedeman

New member
לא תמיד כדאי לוותר

קודם כל אם הוא שילם על הטיול - אין סיבה שלא יוציאו אותו חוץ מזה הטיול הוא עניין חברתי בנוסף לזה שאפשר ללמד שם דברים ולתפוס שם תלמידים שבחיים לא יתפסו בכיתה ואני לא מצליח למצוא אף קשר בין ציונים לבין לנתק תלמיד מאחת החוויות הכי טובות של בית ספר - מה גם שזו שנה אחרונה ולכן הטיול מקבל משמעות הרבה יותר סמלית (אההה זה הטיול האחרון שלנו ביחד...) אני לא חושב שצריך להילחם במערכת כמו שכתבו פה אחרים לזרוק נפצים, לעשות מחאה ליד משרד המנהלת וכו אבל אפשר לעשות את זה בצורה טובה אצלנו לפני שנתיים עמדו לבטל את הטיולים השנתיים בגלל המצב הבטחוני אנחנו הקמנו אוהל מחאה ועשינו שביתה היה כייף :) התקפלנו כשאמרו לנו שאם אנחנו לא חוזרים ללמוד אז לא יהיה טיול שנתי בכלל... יש חוקים שהם לא הוגנים ואפשר להילחם בהם

מאוו Boaz

New member
אני לומד בדרור

שבצומת בני דרור (שזה המושב שלי) ליד קניון דרורים (שעל המושב שלי) וליד הבית אבות וההרחבה (של המושב שלי..) סתם.. ברצינות עכשיו! אנחנו יצאנו לטיול ורק מי שלא רצה לצאת לא יצא ורק מי שעשה בעיות בטיול עצמו (או שהיה חולה והיו לנו הרבה כאלו) חזר הביתה אנחנו השתכנו ועשינו עוד בעיות שאני לא זוכר כי הייתי שיכור אבל אני מנחש שהיו סמים.. והרבה... לך תפרק את הבית ספר שלך ואפילו תזרוק נפצים כי לנו אין פורים בגלל הנפצים של הארסים אצלנו בבית ספר.. אז בבקשה ממך אנחנו מבקשים מלחמה!! והעקר שתהנה ואפילו אם זה יהיה בבית תהנה מכל רגע כי זה עוד מעט נגמר לך (שנות הילדות וכל החרא הזה..)

מ ו ר ע ל

New member
אספי...

הבי"ס פשוט דואג לך הוא חושב שבגלל הציון בספורט אתה לא בכושר מספיק טוב כדי לשרוד את הטיול ולא להתמוטט באמצע. תסביר להם יפה שתוכל לעמוד בטיול ושאתה איש תנועה והם ישר ישנו את ההחלטה. סתם ועכשיו ברצינות ממש חוצפה! אני אישית לומד בכרמל זבולון ביגור ודבר כזה לא ייקרה בחיים...!

fresh mishmesh

New member
תיכון אזורי באר טוביה

ועד כמה שהבצפר הזה מטומטם ואטום, הם בחיים לא יעשו דבר כזה...

yotamstei

New member
בבקשה לך

בי"ס עיוני במגמות האומנות ע"ש תלמה ילין בגבעתיים. אומנם מוסד קצת נוקשה אבל לא זכור לי מקרה כזה. מקווה שזה עוזר לך

THE sky angel

New member
היי גמאני...

קח דף ועט זה די ארוך... בית חינוך תיכון אזורי גליל מערבי למדעים ואומנויות ע"ש מרי ומישו (נראה לי וויליאם) רוזוולד. כברי אזורים בקיצור.. :) אממ אצלנו הם אפילו מכריחים אותנו לצאת, ומי שמשלם בתחילת שנה ולא רוצה לצאת לא מחזירים ת'כסף.. זה גם חוצפה. מזל ששנה שעברה היה לי תירוץ משכנע, והשנה כבר למדתי- לא שילמתי בתחילת שנה. אצלנו רק בעיות משמעת לא מוציאים. וגגם את זה הם עושים לפעמים (מוציאים ערסים מפגרים..)

אתה בתלמה ילין ???

איזה מגניב!!!! גרעינרית שלי למדה שם וחברות שלי עכשיו מנסות להתקבל באיזה מגמה אתה? זתומרת משחק, ריקוד, שירה ... (?)

א ל ו ש ה

New member
חחחחחח... גדול!

אני מדמיינת לי את יותם מפזז על איזה במה ושר.... חחח... ענק!

למעלה