סקר חשוב.....

i l0ve u

New member
לא קשור לזה

אנשים מתלוננים על הרבה דברים ושמביאים להם פתרון הם ממשיכים לבכות תמיד בכו שאין בארץ פופ ושהמוזיקה לא מפותחת וש"יוצרים" אצלנו כוכבי פופ שמביאים לנו פצצה של שירים אז ממשיכים להתלונן שזה לא מספיק טוב... הם אולי מרוויחים מזה כסף אנחנו מרוויחים הנאה.. <לפחות אמורים להרוויח כי כמו שאמרתי לאנשים תמיד יש מה להגיד>...

BeNiT1BiNbA

New member
אוקי אוקי אוקי......

כבר אמרתי את זה בהתחלה - דבר ראשון - הפיקיות הן 2 לוזריות שמנצלות את השם של אבא שלהן לפירסום..כי קול אין להן!! וגם בטיפת קול שאפשר לראות שכן יש להן הן משתמשות בצורה מזוויעה!!.. ואמרתי כבר שבקשר לרוני, גם היא לא משהו אבל עדיפה על הפוסטמות.. וכן!! הן עושות מעצמן צחוק בלי טיפת ספק!! כמה שזה כואב - זה נכון!! ומה שאני כן יודעת ושמה לב אליו זה שכשאני במסיבה, ויש שיר של רוני אני כן ממשיכה לרקוד..הקצב סבבה ומסיבתי..אבל לעומת זאת, כשיש שיר של הפיקיות בא לי לבכות ואני פשוט יושבת ומחכה שיעבור או מתפוצצת מצחוק בישיבה..מה שבטוח זה שזה מבריח אותי מהרחבה.. אז גיב מי א ברייק..אין פופ ישראלי בארץ...הכל חרטא...וכשמנסים גם לא הולך כל כך....אבל רוני עדיפה..ואני חוזרת=> לא בהכרח טובה!! אבל עדיפה!! על האחיות פיק.. בה ביי =]

i l0ve u

New member
הנה זה מה שהתכוונתי

"אין פופ ישראלי בארץ...הכל חרטא...וכשמנסים גם לא הולך כל כך...." לפי דעתי ואני מדגישה דעתי זה כן הולך מצויין והשירים יפים והפיקיות אחלה אבל לא משנה מה אנשים תמיד יבכו שלא מספיק טוב ... וזה מציקקק!!.. בלי שום דבר אישי נגד הכותבת כן ...

BeNiT1BiNbA

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חמודה, לא אמרתי לא מספיק טוב!! ממש סבבה לי לרקוד לשירים של רוני (השניים שאני מכירה)..לא אמרתי שזה לא טוב..אבל באמת לא כל כך הולך לפופ בארץ....לא לטווח ארוך לפחות..זו עובדה ולא התבכיינות או תלונה.. אבל אין ספק יש המוןןןןןןןןן מקום לשיפור....ועם קצת רצון וקצת יכולת יש מצב לשפר את הפופ בארץ.. אז בה ביי

LipStiK

New member
נכון.....

כמו שאמרתי, שירים נחמדים, שנחמד לשמוע לפעמים.... זה הכל וזה גם לפי דעתי מה שהם ניסו ליצור כי קול אמיתי אין לה... בכל זאת, היא לא שרה בכלל לפני שהיא עברה את האודישן שעשו לה ומאז כבר שנתיים היא בפיתוח קול.... חחח טוב אני נסחפת... כי זה פשוט קצת עיצבן אותי שבחרו בה בגלל איך שהיא נראית ולא בגלל איך שהיא שרה...

רוני

לפי שהיא הפכה להיות רוני וכאשר היא הייתה לירון היא הייתה בלהקה הייצוגית של ראשון ושם כבר שנים לומדים פיתוח קול,משחק וריקוד

i l0ve u

New member
היא לא שינתה

קוראים לה לירון והשם חיבה שלה רוני אז הם הפכו את זה למין שם מותג ...

SuGar and SpicE

New member
למען האמת..

אם אני לא טועה, השם האמיתי של מדונה הוא.. מדונה. אבל אכן רוני הוא שם תעשייתי מובהק. זה פשוט נשמע יותר טוב, יותר אוניברסלי.

julietta16

New member
למען האמת...זה כן מדונה

בכל תוכנית שעשו עליה באם טי וי (וזה לא שראיתי את כולן או משו)... מזכירים לפחות פעם אחת שזה כן השם האמיתי שלה

SuGar and SpicE

New member
:)

חחחחחח....אכן קשה להאמין...שם...לא נפוץ :) אני חושבת ששמעתי על זה באיזו טריוויה עליה..

למעלה