סקר חשוב!

סקר חשוב!

אני חוברה שלי התערבנו מי יותר יפה: פבלו או פליפה. אוקי אז ההצבעה שלי: ברור שפבלו ההצבעה של אולסן לובה: פליפה

לא לא לא לא.....

אני לא התערבתי איתך קודם כל זאת רק דעה שלי!!!!!!!!!! ודבר שני אני לא אומרת שפאבלו מכוער אבל פליפה יותר כוסון!!!!!!(לפי דעתי...) וההצבעה סתם ככה הייתה רעיון שלה...אבל לא חשוב........

ריילי

New member
ברור שפאבליטו!!!

איזו מין שאלה?! וחברות שלי מוסרות שפאבלו(2 בננות)! אחת בהיסוס והשניה בשמחה רבה מוסרת פאבלו!

ברור ש....

פאבלו ודרך אגב- להגיד את המילה כוסון זה לא נכון בגלל שהמילה כוסית (סליחה על הגסות) באה מהמילה כוס והרי לבנים אין כוס אז אפשר נגיד להגיד- אשכיסט!!! אני מציעה את זה כהמילה החדשה למילה "כוסון"

Charmed Gal

New member
../images/Emo186.gif../images/Emo185.gifאשיכסט../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

מילה יפה! מצאה חן בעייני! מעניין אם אני אשכיסט! אני רוצה להיות אשכיסט! רק כדי לומר שאני אשכיסט! אשכיסט היי!!!! אולי אני אוסיף את המילה אשכיסט לחתימה שלי?

i love benjamin

New member
מה שאמרת....

מזכיר לי שאני לומדת במגמה של קדם רפואה והיום לקחו אותנו לבית חולים בילינסון שיסבירו לנו איך נראה חדר ניתוח מה השלבים של הניתוח ואז הלכנו ליראות ניתוכים דרך הדלתות של החדר (יש בהם חור מזכוכית שאפשר לראות) ובאחד מהחדרי ניתוח אז היה מישהו מה-זה מסכן שעשו לו כריטת (כותבים את זה ככה?) אשך!!! איזה מסכן!!!

Scoob¥ Doo

New member
חורחה

אבל אם צריך לבחור בין שניהם אז ברור ש... פם פםפם תופים!!! תופים והזוכה הוא בנחמין !!!

ריילי

New member
חורחה!!!

וואיי הדבקת אותי!!!! מאמי קטן שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אהה אני ימות!

אם להגיד ת´אמת...

לדעתי פאבלו מכוער! לא יודעת יש בו שמעצבן אותי.. ומשהו במראה.. אז אם זה לבחור משנהם זה פליפה..

למעלה