סקר חשוב

אשף

New member
סקר חשוב ../images/Emo70.gif

לא קשור כ"כ לפורום, אבל בהחלט חשוב... הנהלת בית הספר ה@#$% לא רוצה להוציא אותי לטיול שנתי בגלל ציון שלילי בחנ"ג. אתם קולטים ! והייתי שלוש שנים בנבחרת אתלטיקה של ביה"ס, יש לי מצטיינים בכל המבחנים (פרט לאחד) בספורט ו... לאף אחד לא אכפת. לכן מה שאני מבקש מכם זה שכל אחד ירשום שם בית ספר והאם הציון בספורט או בכל מקצוע אחר משפיע על יציאה לטיול השנתי. אני הולך להיכנס בהנהלה... אגב, הציון הוא ניתן ע"פ הגעה לשיעורים, לא התנהגות, לא הישגים.

כבר לא תלמיד...

אבל בכל מקרה אצלנו כולם היו יוצאים לטיול שנתי ולא משנה מה גם אם ביום של הטיול היית הולך מכות עם מורה עדיין היית הולך עוד לא יצא לי לשמוע על מישהו שלא הוציאו אותו בגלל משהו כזה או כל דבר אחר

ענת1986

New member
אצלנו- אשל הנשיא- ציונים לא משפיעים

על יציאה לטיולים שנתיים. כעיקרון, הסיבות היחידות שלא מוציאים תלמידים לטיולים שנתיים- זה בגלל בעיות התנהגות קשות במיוחד. בד"כ מגיעים איתם להסדר- ואז גם הם יוצאים. אם הם עושים בעיות- ישר מזמינים מונית, והביתה. לגביך- האם זה חוק בבית הספר שלך? או שאתה הראשון? כעיקרון אני בעד מהפכות. אני לא רואה סיבה מוצדקת לא להוציא אותך לטיול בגלל כזה דבר. זה דבר שטותי לחלוטין, ואני לא מצליחה לראות בזה היגיון. ניסית לדבר עם ההנהלה? לפני שתצא למאבק- נסה לדבר איתם, ולהעלות את הטיעונים שלך לפניהם. אם בכל זאת הם יסרבו- אז תתחיל את המהפכה.. אם כבר עסקנו בענייני מהפכות- קבלו סיפור מצחיק בטירוף של יעל המקורית: המהפכה

giba70

New member
איזה קטעים! סיפור ענק ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

מי זאת יעל המקורית אגב? היא מהפורום הרשמי של סחרוף? של פורטיס?

ענת1986

New member
היא כותבת בעיקר בפורום מוזיקה

ישראלית בוינט, ומידי פעם ברשמי של ברי ופורטיס.

מה!?

אמנם אין לי נכשל בספורט (95 אפילו) אבל היו לי המון נכשלים במקצועות אחרים ובחיים אף אחד לא שקל אפילו להשאיר אותי בבית. וזה רק המקרה הפרטי שלי, כנ"ל מקרים אחרים. במקרים הכי מזוויעים של התנהגות מוצאים עם ההורים (שזה אגב עונש הרבה יותר גרוע מלא לצאת, לדעתי) קיצר זה מופרע לגמרי ואני לומדת ברנה קסיין.

Minimal Affair

New member
מה פתאום.

אגב אסף, אתה איש איכותי. אצלנו לא מוציאים אנשים בגלל בעיות התנהגות, יש אצלנו אנשים שבקושי נכנסים לשיעורים, והם יוצאים חופשי לטיולים. פשוט בושה וחרפה. אגב, גם אתה לא נכנס לשיעורי ספורט?
בכל מקרה - בהצלחה. אגב, אצלנו כמעט בטוח מבטלים את קרנבל פורים, למרות שהושקעו בו 17.000ש"ח, אני מקווה שלא יבטלו, אבל כנראה יבטלו, בגלל כל הנפצים האלו.

Big bear

New member
כן גם אצלנו לא יהיה פורים...

בגלל כל הנפצים אז לא עושים לנו פורים...- סתם תרוץ של ההנהלה כי שנה שעברה גם היו נפצים ולמרות זאת עשו משהו גדול...(כנראה אין תקציב..חחחח) בכל מקרה אתמול הייתה מין שביתה כאזת...אבף אחד לא נכנס לשיעור והיו כל מיני שלטים כאלה בשביל פורים... בכל מקרה לדעתי זה באמת מפגר שהבצפר שלך לא נותן לך לצאת לטיול השנתי בגלל שיש לך נכשל בספורט... כנס בהם חזק!! בהצלחה :)

Minimal Affair

New member
חחח... כן סיפרו לי על דרור...

אני לומד ברופין... אתה בכיתה ט'? אני מכיר כמה וכמה ילדים שם.

Minimal Affair

New member
אני מכיר טטניקים מדרור.

אבל אני מכיר אחד מהדסים, אני יודע שהוא בא לבקר בדרור לפעמים. שמו צליל.

shulhi86

New member
כל השנה הייתי בשני שיעורי ספורט...

ובקשר לטיול שנתי, אין אצלנו כאלו... יש שתי סדנאות בנות שבוע כל-אחת, שבכל אחת מהן לומדים על מקום אחר בארץ דרך הרגליים... חובה לבוא, וזה בסדר, כולם רוצים... שבת שלום (והסיפור של יעל מעווולה!)

אשף

New member
אולי לא הדגשתי מספיק...

ובכן אני מכין רשימה של בתי ספר, אז אם אפשר, תודה על הסימפתיה אבל אני צריך שמות...

למעלה