סקר חרדי קטן . . .

קרחציק

New member
סקר חרדי קטן . . .

א.האם עברתם תאונה בחיים ? (חס וחלילה ושלא יקרא לאף אחד). מה היה המקרא ? ומה למדתם מזה? . נושא אחר .על פי סקרים (לא בפורום ...) שבשנתיים האחרונות הציבור שלנו רכש רכבים חדשים באחוזים מאד גבוהים משנה אחרת ? היתכן ?

קרחציק

New member
ברוך ה` לא . חס וחלילה.

ראיתי תאונה .כן . זה היה באיזור חולון רכב פשוט עשה מספר צלחות ואף לנתיב ונעצר מעמוד חשמל . 3 בחורות נהגו ברכב והם היו במצב הלם ברוך ה לא נפגו גופנית . אני היתי בצד השני בדרכי לחצות את הכביש וראיתי את הכל. סעו בזהירות.

קרחציק

New member
5 שנים בארץ ובעולם כולו . . .

לא אכתוב לך באילו מדינות כי לא יהיה מקום כאן . וסתם שאלה כמה זמן אתה נוהג ?

קרחציק

New member
כנס . . . בכיף!

בארץ אני מאד מאד נזהר לשמור על מהירות סבירה .במקומות בעולם א. הכבישים רחבים יותר ב. נהגים מיומנים הרבה יותר מכאן בארץ וכן שם אני נוסע כמקובל ג. יש מקומות בעולם שאין הגבלת מהירות וכולם נוהגים מהר כמו גרמניה .

כן לצערי עשיתי תאונה כשעדיין לא היה

לי רשיון.. ולפעמים אני די סובלת מהקטע.. היום אני עם רשיון ועדיין יש לי טראומה מיזה

קרחציק

New member
כנס!

אני לדאבוני נהגתי כ 3 וחצי שנים עד שעשיתי רישיון . אבל ב``ה לא קרא תאונה . אבל יש לי איזה פחד קטן מנהיגה היום מאשר שלא היה ברשותי כלל רשיון מדוע ? אין לי סיבה.

אכן עברתי ת.ד.

לפני שנתיים בערך . כשבסיבוב במהירות ה ABS ננעל והגלגלים איתו ועפתי ימינה בסיבוב ... מה שאני זוכר זה רק שהמוזיקה עבדה בשיא ווליום גם אחרי התאונה כשהרכב היה כבוי וחולצה מלאה דם ...

למעלה