אני אהווה שוב פעם דוגמא אישית!
באיזה ב''מ משתמש בדרך כלל: בדיקת השעון עובדת לי מצויין ברוב הפעמים, גם מבחינת השעה שמשתנה וגם האור שלך השעון שלא נדלק כמו שצריך. עוד בדיקה טובה עבורי היא בדיקת ההגיון, והיא עוזרת לי להגביר צלילות אחרי הבדיקה הראשונית.
האם היו לך שיתוקי שינה?: בהחלט, היו לי במהלך השנים הרבה שיתוקי שינה. מעירות, משינה - הכל מהכול. זה לא הפחיד אותי יותר מדי, אבל אף פעם לא ניסיתי לנצל את זה כשזה קרה במפתיע, אלא ישר יצאתי. אולי הגיע הזמן לארגן עוד שיתוק ולהשתמש בו!
כמה רחוק הגעת בחצלול?: היו לי חצלולים די טובים - שיניתי מקום, שינתי את הידיים לכנפיים כדי לעוף, תיקשרתי עם התת מודע... מה שאני מוצא מעניין, זה שבהרבה מאוד מהחצלולים שלי יש מאבק בהתחלה ביני לבין התת מודע, שמיוצג ע''י דמויות שונות (אח שלי, כלב, גנב). אם אני גובר עליו הצלילות עולה בחדות, ואם לא החלום מסתיים.
באילו שיטות אתה משתמש?: בתקופה האחרונה בעיקר ספונטי, עם קצת יומן חלומות וב''מ. בעבר ניסיתי ווילדים ולא כל כך הצלחתי עד הסוף, ומילדים הצליחו לי כשהיה לי חשק. שיטת האוטוסוגציה עבדה לי מצויין בעבר. הייתה לפני איזה כמה שנים תקופה בה אמרתי לעצמי שמעכשיו אלך לישון בצהריים בכל יום שישי - ואחלום חלום צלול. ממש האמנתי בזה, וזה היה כך למשך איזה חודשיים. בהחלט משהו שאני אשמח לנסות שוב כשיהיה זמן