סקר חצלולים!

Aldreamer

New member
סקר חצלולים!

בואו שכל אחד יכתוב פה כמה חצלולים היו לו כבר... ולפי איך אתם סופרים? גם חלום על חלום צלול נחשב? לי היה בינתיים חלום אחד שעשיתי שם בדיקת מציאות אבל היא לא עבדה.. אבל אני ממשיך לנסות!

ravehor

New member
רעיון טוב

אני כבר לא ממש סופר האמת, אני מעריך שמדובר בכמה מאות. וזה תלוי בחלום, כפי שאתה רואה ישנם חלומות על חצלולים שהם חצלולים לכל דבר, ויש כאלה שלא. בכל מקרה, אם יש לך מודעות ושליטה אז זה ללא ספק חצלול. כדאי להשתמש בבדיקות המציאות הטובות, כמו בדיקת ההגיון ובדיקת השעון - שם הסיכויים להצלחה גבוהים. אבל זו כבר התחלה, תמשיך כך!

וולפהרט

New member
אם כבר סקר

אפשר להוסיף מעבר ל: כמה חצלולים היו לך? גם: באיזו בדיקת מציאות משתמש\ת בדרך כלל? היו שיתוקי שינה? כמה הכי רחוק הצלחת להגיע בחצלול? מבחינת שליטה

ravehor

New member
אני אהווה שוב פעם דוגמא אישית!

באיזה ב''מ משתמש בדרך כלל: בדיקת השעון עובדת לי מצויין ברוב הפעמים, גם מבחינת השעה שמשתנה וגם האור שלך השעון שלא נדלק כמו שצריך. עוד בדיקה טובה עבורי היא בדיקת ההגיון, והיא עוזרת לי להגביר צלילות אחרי הבדיקה הראשונית. האם היו לך שיתוקי שינה?: בהחלט, היו לי במהלך השנים הרבה שיתוקי שינה. מעירות, משינה - הכל מהכול. זה לא הפחיד אותי יותר מדי, אבל אף פעם לא ניסיתי לנצל את זה כשזה קרה במפתיע, אלא ישר יצאתי. אולי הגיע הזמן לארגן עוד שיתוק ולהשתמש בו! כמה רחוק הגעת בחצלול?: היו לי חצלולים די טובים - שיניתי מקום, שינתי את הידיים לכנפיים כדי לעוף, תיקשרתי עם התת מודע... מה שאני מוצא מעניין, זה שבהרבה מאוד מהחצלולים שלי יש מאבק בהתחלה ביני לבין התת מודע, שמיוצג ע''י דמויות שונות (אח שלי, כלב, גנב). אם אני גובר עליו הצלילות עולה בחדות, ואם לא החלום מסתיים. באילו שיטות אתה משתמש?: בתקופה האחרונה בעיקר ספונטי, עם קצת יומן חלומות וב''מ. בעבר ניסיתי ווילדים ולא כל כך הצלחתי עד הסוף, ומילדים הצליחו לי כשהיה לי חשק. שיטת האוטוסוגציה עבדה לי מצויין בעבר. הייתה לפני איזה כמה שנים תקופה בה אמרתי לעצמי שמעכשיו אלך לישון בצהריים בכל יום שישי - ואחלום חלום צלול. ממש האמנתי בזה, וזה היה כך למשך איזה חודשיים. בהחלט משהו שאני אשמח לנסות שוב כשיהיה זמן

וולפהרט

New member
אוקי, תורי

באיזה ב''מ משתמשת בדרך כלל בדיקת שעון בלבד. בדיקת הגיון לא תופסת לגבי. גם במציאות קשה לי לחשב ולהבין איך הגעתי למקום ולמצב נוכחי שבו אני נמצאת- ואני רציניתXD זה עושה לי סחרחורת. האם היו לך שיתוקי שינה?: לא! מעולם לא. אצלי הבעיה היא להתמיד בחצלול ולא לשבור אותו בטעות עם תזוזה ולהתעורר. כמה רחוק הגעת בחצלול?: הצלחתי כמה דברים נחמדים. מעבר לתעופה, שזה דבר רגיל. הצמחתי לחתולה שלי כנפיים והיא עפה איתי, שרטטתי מפה של המבנה שבו היתי בחלום, ושחזרתי את המפה במדוייק במציאות, קראתי לדמות שלי (מספר שכתבתי) והוא בא ודיברנו ועוד ועוד:) באילו שיטות אתה משתמש?: רק ספונטני, למרות שהצלחתי פעם אחת גם אוטוסוגציה כשניסיתי.

Aldreamer

New member
וואלה שאלות טובות

גם אני רוצה לענות! באיזה בדיקת מציאות: בדיקת השעון המראה או לנסות להכניס ידיים דרך קירות... אבל עוד לא היה לי חצלול ... היו שיתוקי שינה: לא באיזה שיטות: אני רק יומן חלומות ובדיקות מציאות.. נראה אולי אני אנסה ווילד בסוף שבוע..

אצלי

כמה חצלולים: אני לא ממש סופר. די הרבה סך הכל. סוג בדיקו מציאות: בעיקר ספירת אצבעות. כשיש בסביבה- שעון או טקסט (שהן הכי אמינות לדעתי). כיף לספור עשר אצבעות על כף יד אחת. זה לא משאיר אפילו טיפת ספק. שיתוקי שינה? אני חושב שהיו לי כמה פעם כשניסיתי ווילד, אבל אני לא לגמרי בטוח בזה. אם זה באמת היה שיתוק שינה- הוא היה מעפן לגמרי. יכולתי לשבור אותו מרצון. שיטות לחלומות צלולים: מאז ומעולם עבד לי רק DILD. אני כותב יומן חלומות ועושה בדיקו מציאות מדי פעם. לפעמים זה עובד. בעבר ניסיתי קצת ווילד ואף פעם לא ממש הצלחתי את זה. חוץ מזה- למי יש זמן?? הכי רחוק שהגעתי עם חצלול: אההה..... לעוף, לנשום מתחת למים, לשנות צורה (להפוך לאדם אחר), לעבור דרך קירות, לזרוק כדורי אש, טלקינזיס, להיכנס לתוך מראה, לשנות מיקום.... זה מה שאני זוכר כרגע.

ravehor

New member
Dild - Dream Induced Lucid Dream

כשאת סתם "בפוקס" מבינה שאת בחלום מתוך החלום הרגיל.

תשובות שלי

כמה חצלולים: אם כוללים את כל המקרים שרק גיליתי שזה חלום, ולא יצא מזה משהו, אני מניח שסדר גודל של כמה עשרות (חלומות קצת יותר מוצלחים זה יותר לכיוון העשר) בדיקות מציאות: ספירת אצבעות ושעון. אני מאוד אוהב את ספירת האצבעות, אבל פעם אחת שזה לא עבד גרם לי לתעדף את הבדיקה עם השעון. "בדיקה" נוספת זה לבדוק אם אני רואה כלב, ואם כן האם זה הכלב שלי ז"ל. אם זה הוא זה חלום- אני יכול קצת ללטף ולחבק אותו, ולהמשיך הלאה. שיתוקי שינה: לא בשנים האחרונות... שיטות לחלומות צלולים: אף פעם לא ניסיתי את השיטות השונות שיש- אני תמיד מגלה את זה תוך כדי חלום (עם הסתייגות למקרה קצר שתוך כדי שהתחלתי להירדם התחלתי לראות דברים והתלבטתי אם זה דמיון או חלום, ולאחר מחשבה קצרה הבנתי שזה כבר חלום). אני בד"כ מגלה שזה חלום כשקורה אחד מהדברים הבאים: 1) אני מתחיל לרחף בצורה זו או אחרת. 2) אנשים מוכרים מתעלמים ממני. 3) אני סתם עומד ובוהה ומבין שמשהו לא בסדר. 4) אני רואה את הכלב שלי ז"ל. הכי רחוק שהגעתי עם חצלול: לעוף, לעבור בקיר, להטיס מסוק (מסוק קרב כמובן...), ללכת על המים, לזמן אנשים (מסויימים או רנדומאליים), לאכול ולשתות (סתם בשביל להתפעל מהתחושה האמיתית שבזה).

למעלה