כבר עשרים שנים אני כותב שיבוא היום וישראל תצטרך לכבוש מחדש את רצועת עזה. במלואה. אם היום הזה הגיע? לטעמי כן. אם ישראל תימנע מלעשות זאת כעת, היא תידרש לכך בשלב כזה או אחר בעתיד. אבל בסופו של דבר לא יהיה לה מנוס מלעשות כן.
ואם היא תכבוש? אז מה? מה זה יעשה?כבר עשרים שנים אני כותב שיבוא היום וישראל תצטרך לכבוש מחדש את רצועת עזה. במלואה. אם היום הזה הגיע? לטעמי כן. אם ישראל תימנע מלעשות זאת כעת, היא תידרש לכך בשלב כזה או אחר בעתיד. אבל בסופו של דבר לא יהיה לה מנוס מלעשות כן.
אז היא תוכל לאיין סוף סוף את האיום העזתי כלפי ישראל/ים לאחת ולתמיד. בכל אופן, עד להודעה חדשה.ואם היא תכבוש? אז מה? מה זה יעשה?
היידה שרה יירום הודה BA MA
כן. זה בדיוק מה שאני רוצה, בדיוק כמוך. אלא איך זה יקרה, אם יכבשו את הרצוע? מה תעשה שם? תחלק מזון? תשקם בתים? חיילים יסתובבו שם בסיורים ברחוב?אז היא תוכל לאיין סוף סוף את האיום העזתי כלפי ישראל/ים לאחת ולתמיד. בכל אופן, עד להודעה חדשה.
היידה עם ישראל.
הרעיון פשוט. כובשים את הרצועה. כולה (אגב כ75% כבר בידינו). מטהרים אותה ממחבלים. את כולה. וזהו. בזאת הושגו מטרות המלחמה ואפשר להכריז על סיומה (כמובן שמבצע כזה גם יאפשר את שחרור החטופים).כן. זה בדיוק מה שאני רוצה, בדיוק כמוך. אלא איך זה יקרה, אם יכבשו את הרצוע? מה תעשה שם? תחלק מזון? תשקם בתים? חיילים יסתובבו שם בסיורים ברחוב?
איך בדיוק? זו אוכלוסיה שכיסך 2.5 אחוז מהאוכלוסיה, לא כולל פצועים. ערבים, מוסלאמים פנאטים. תהרוג אותם? תגרש אותם? תחליף להם תכנית לימודים? תן כמה צעדים על ההתחלה.
היידה שרה , יירום הודה BA MA
נ.ב. בשנת 1972, עשיתי טירונות ליד רפיח. היינו יוצאים למסעות מחוץ למחנה, שעברו בתוך הכפרים מסביב, כאשר המחסנית הייתה בחגור, אפילו לא בהכנס
ובשוליים: לו הייתי מנהל, היית מקבל ממני הערה ניהולית. במקום לכתוב היידה עם ישראל, תכתוב כמוני. זה מכיל הרבה יותר, הרבה יותר פטריוטי.![]()
תשובה לסקר?כאשר יש ממשלה, אפילו ממשלה גרוע, עם מה שאתם קוראים ביבי, והרינגטון ואני ראש הממשלה הנבחר מר בניימין נתניהו, אבל לפני ה7/10, שאלה כזאת לא נשאלת.
כולנו ראינו את הנעשה על הגדר שבועות, חודשים וימים לפני ה7/10. מישהו העלה בדעתו שלצה"ל אין תשובה לתרחיש זה? שגם במצב זה לא תהיה כוננות עם שחר? שלא יהיו שני מסוקים מוכנים לזינוק בפלמחים? שכמה אלפי יחפנים פרימיטיבים יגררו אותנו למלחמה עקובה בדם, הפסד נכסים אסטרטגים, שייקח עשורים להשיבם.
אפילו , אני, הקטן, סמכתי על הממשלה הנבחרת שבראשה עומד ראש הממשלה הנבחר והמושחת, בדברים אלמנטרים כגון זה.
אז לא פלא שאפילו הביביביסטים הפנאטים שואלים שאלה כזאת..... יש עוד הרבה מה להוסיף... בהזדמנות.... וכמנהגי אסיים
היידה ראש הממשלה הנבחר, מר בניימין נתניהו נ"י שליט"א
נ.ב. לתזכר לכם , לביביסטים במיוחד: זהו אתם ניצחתם, כל הארץ ביביזם, ביביזם עד בוא המשיח. תשמחו.
אין לי מושג מי אלה. אדגיש שוב: סקר כזה לא ייתכן אם הייתה ממשלה מתפקדת. הסברתי גם למהלא ידעתי שחמ"ל אוהד נתניהו, תודה לך על המידע![]()
אין מטשג מי אלה, אבל מיד שייכת אותם לביבזם.אין לי מושג מי אלה. אדגיש שוב: סקר כזה לא ייתכן אם הייתה ממשלה מתפקדת. הסברתי גם למה
חס וחלילה וחס. חוזר: כאשר יש ממשלה מתפקדת לא שואלים בכלל שאלות אופרטיביות. סומכים עליה. וגם כתבתי שעד ה 7/10 לא עלה בדעתי שזה יכול לקרות. אפילו בממשלת ביביסטים. אבל אין לזה חשיבות. תעשי ל א" אזרחות פרסית אם ןכאשר הם אתאפסו? ומה אני? של אירופה האנטישמית?אין מטשג מי אלה, אבל מיד שייכת אותם לביבזם.
מה יהיה? מה יש ללא ביבי להציע? עד היום שאלתי ללא ספור את השאלה, ותשובה יחידה ביביסיטים
בורסיקה יקרי לא תקבלו את השלטון ללא מסע משכנע.
מניפסט מעניין, אבל לא הבנתי מה הקשר בינו לשאלת הדיון/שרשור.כאשר יש ממשלה, אפילו ממשלה גרוע, עם מה שאתם קוראים ביבי, והרינגטון ואני ראש הממשלה הנבחר מר בניימין נתניהו, אבל לפני ה7/10, שאלה כזאת לא נשאלת.
כולנו ראינו את הנעשה על הגדר שבועות, חודשים וימים לפני ה7/10. מישהו העלה בדעתו שלצה"ל אין תשובה לתרחיש זה? שגם במצב זה לא תהיה כוננות עם שחר? שלא יהיו שני מסוקים מוכנים לזינוק בפלמחים? שכמה אלפי יחפנים פרימיטיבים יגררו אותנו למלחמה עקובה בדם, הפסד נכסים אסטרטגים, שייקח עשורים להשיבם.
אפילו , אני, הקטן, סמכתי על הממשלה הנבחרת שבראשה עומד ראש הממשלה הנבחר והמושחת, בדברים אלמנטרים כגון זה.
אז לא פלא שאפילו הביביביסטים הפנאטים שואלים שאלה כזאת..... יש עוד הרבה מה להוסיף... בהזדמנות.... וכמנהגי אסיים
היידה ראש הממשלה הנבחר, מר בניימין נתניהו נ"י שליט"א
נ.ב. לתזכר לכם , לביביסטים במיוחד: זהו אתם ניצחתם, כל הארץ ביביזם, ביביזם עד בוא המשיח. תשמחו.
תודה לעניין.לא לכבוש.
אחרי שיכבשו הכל, יתחילו לחצים מחול לעשות ככה וככה וכו וכו ואנחנו נהיה סוג של מריונטות
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.