סקר חיות-

סקר חיות-

האם יש לך חיית מחמד?
אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך?
מה את אומרת על התעללות בחיות?
החיה האהובה עלייך?
יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים?
האם היית רוצה לגור במקוםכמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות?
אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו?
את מעדיפה להתרחק מבע"ח?
כשעוב לידך חתול שחור את.....?
מה את חושבת על גני-חיות?
את מפחדת מחיות ימיות?
יש לך בובה בצורת חיה?

אני-

כן.
כלבה.
מקללת כל אדם שקשור בזה!!!!
כלב- כמובן!
ל-א!
כן, למה לא?
לכלבה שלי קוראים- דונה! (ולא הייתי משנה את זה!
ממש לא!
ממשיכה ללכת כאילו לא קרה כלום...
חיות מסכנות כלואות בכלוביםץץץ
ממדוזות כן ומקרישים כן.
לא רק אחת, מ-ל-א-!

שלקע

New member
אני

האם יש לך חיית מחמד?:כן אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך?:חתולה מה את אומרת על התעללות בחיות?:שהאנשים שמתעללים יתעללו בהם גם ככה. החיה האהובה עלייך?:חתול יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים?:ממש לא האם היית רוצה לגור במקום כמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות?:כן בכיף. אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו?:כבר יש לי- נאלה. את מעדיפה להתרחק מבע"ח?:לא! כשעוב לידך חתול שחור את.....?:אומרת "איזה חמודדדד!!. מה את חושבת על גני-חיות?:מקום לא ממש מעניין. את מפחדת מחיות ימיות?:אמ.. חוץ מכרישים וטורפים לא. יש לך בובה בצורת חיה?:כן הרבהה אחלה סקר!

נ"ש-הקומונה שלי על תוכניות טלוויזיה

אתם מוזמנים להיכנס לקומונה שלי על תוכניות טלוויזיה!!

התשובות שלי....

האם יש לך חיית מחמד?לא
אם כן מה היא,ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך?אני לא רוצה שום חיית מחמד
מה את אומרת על התעללות בחיות?זה פשוט אכזריות ומחריד
החיה האהובה עליך?דולפינים
יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים?אמסטפים הם מסוכנים
האם היית רוצה לגור במקוםכמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות?לא קיבוץ ולא מושב אני גרה בעיר ואני אגור תמיד בעיר ובמיוחד לא פרות
אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו?כושי לכלב
את מעדיפה להתרחק מבע"ח?לא אני אוהבת חיות
כשעובר לידך חתול שחור את.....?מסתכלת עליו וממשיכה ללכת...
מה את חושבת על גני-חיות?כלום...מקום נחמד
את מפחדת מחיות ימיות?לא אני אוהבת דולפינים
יש לך בובה בצורת חיה?חתול

cRaZy GiReL

New member
meeeee

האם יש לך חיית מחמד? לא
אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? כלב
מה את אומרת על התעללות בחיות? מעשה מרושע במיוחד (ואני צמחונית) החיה האהובה עלייך? סוס
יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים? לא האם היית רוצה לגור במקום כמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? לא, אני טיפוס של העיר הגדולה אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו? לא יודעת, תלוי איזה סוג ואיך הוא נראה ומה מאפיין אותו את מעדיפה להתרחק מבע"ח? לא כשעובר לידך חתול שחור את.....? אני לא יורקת. זאת סתם אמונה תפלה. מה את חושבת על גני-חיות? זה קצת אכזרי ששמים חיה בכלוב במקום בטבע שלה כדי לשעשע בני אדם את מפחדת מחיות ימיות? תלוי איזה יש לך בובה בצורת חיה? רוב הבובות יש לי בצורת חיה.

אני

כלב|כן יש לי כמה
דגים וכלבי הנאמן והכי מהמם מוקה
הייתי רוצה את מה שיש לי.
איך אנשים יכולים להיות כ"כ רעים?! זה כמו בן אדם, חסר הגנה!
כלבים, דגים, סוסים, דולפינים, כמעט כל חיה חמודה.
לא
למה לא?
מוקה
לא! רק מהמסוכנים או מגעילים כמו ג'וקים...
אם אני עוברת ליד חתול רחוב שחור אני יורקת 3 פעמים. ואם חתול ביתי אז לא. מישום מה...
מקום יפה
רק ממדוזות וחיות טורפות!!!
מלא...! הנה כמה תמונות של מוקה
מושלם שלי..

סתיו מם

New member
הנושא האהוב עלי../images/Emo23.gif

יש לי כלבה ושמה במבה
התעללות - פשע נוראי ובלתי נסלח!
אמסטפים וכאלה - צריך להוציא מהחוק
קיבוץ - נשמע נחמד
הייתי קוראת לה במבה
אני מעדיפה להתקרב לבעלי חיים
חתול שחור? עושה טפו-טםו-טפו בשקט
גני חיות? שאלה קשה. מצד אחד זה די התעללות, אבל תלוי גם איזה גן חיות ואיך מטפלים בחיות. יש כאלה שממש בסדר
מפחדת? מאריות, נחשים וכלמיני מפחידים
מפחדת חיות ימיות? בדרך כלל לא
יש לך בובה? יש לי מ-ל-א בובות של חיות

שם מצחיק לכלבה....

סחטיין על השם.... במבה???
סתם דוקא נשמע כזה מצחיק חמוד אבל נקלט כזה... כיף להגיד את זה ועוד לקרוא ככה למישהו(לכלבה) מאיפה בא לך הרעיון?אכלת במבה כשקנית אותה?

p r u d e n s

New member
סתיו../images/Emo176.gif

אם את מתנדבת בצב"ח אז איך את לא מודעת להתעללות?

Roniii

New member
פרו, לאיזה התעללות את

מתכוונת? אני לא סתיו, אבל לא הבנתי...

MiTzi Miau

New member
לדעתי ../images/Emo181.gif

אמסטפים וכל החיות זה טוף השאלה היא מי הבעלים ואיך הם מרסנים אותם לידיד שלי יש כלב שהוא נקרא מהפראיים האלה, לא מביהנ כ"כ בסוגים והוא לא תוקף וכשהוא מוציא אותו לרחוב הוא שם לו מחסום לפה, והכל בשביל שלא יקרה כלום הווא יוכל להמשיך לגדל אותו זה שיש כאלה שלא משתלטים זה עניין אחר! חבל שאין דרך לעשות סלקציה מי כן יכול לקחת בע"ח מסויים ומי לא.

היי../images/Emo70.gifזה התפקיד שלי../images/Emo70.gif

אני עושה סקרים...ובמקרה זה אחד הנושאים שרציתי לעשות עליהם סקר
לא יפה...
*נעלבת* אבל אני בכל זאת עונה כי ככה אני...
האם יש לך חיית מחמד? כן.
אם כן מה היא, ואם לא- איזו חיית מחמד היית רוצה שתיהיה לך? אוגרת,אבל הייתי רוצה כלב.
מה את אומרת על התעללות בחיות? גועל נפש
ממש מזעזע מה שעושים להם
החיה האהובה עלייך? כלב,נמר,דולפין,פרה (חוץ מאחת)
יש לך דעות קדומות על כלבים כמו אמסטפים?בסיפור על הילדה שמתה בגלל הכלב,אני מאשימה את ההורים,מה,הם עד כדי כך מטומטמים? הם קונים כלב בלי לדעת איזה גזע הוא
ואבא שלי הסביר לי *ליאור והדר מבינות אותי* שברגע שהכלב סוגר את הלסת שלו על משהו,הוא לא יכול לפתוח את הלסת שלו ואין לו שליטה על זה
האם היית רוצה לגור במקום כמו הקיבוץ ולהתמסר לחיות- אפילו פרות? לפי דעתי פרות זה דבר חמוד ומסריח (חוץ מפרה *משוגעת* אחת)
אם היה לך כלב/ חתול (או שכבר יש לך) איך היית קוראת לו?לכלב הייתי קוראת 'פיסטוק' או 'פונש' (ככה קראו לכלב של בני דודים שלי)
את מעדיפה להתרחק מבע"ח? מה פתאום! חוץ מחיות מגעילות כמו חרקים נחשים וכאלה.
כשעובר לידך חתול שחור את.....? מתעלמת,ואם יש לי כוח אני יורקת לשכנה על שיש לי מלא חתולים. *ג'מוסית השכנה*
מה את חושבת על גני-חיות? אני נהינת להיות בהם,אבל, לא נעים לגור בכלוב.
את מפחדת מחיות ימיות? אםםם...למה לי? אני אוהבת כרישים!הם מיוחדים לפי דעתי.
יש לך בובה בצורת חיה? ברור
יש לי: נמר (טיגר מ"פו הדוב"),זברה,דובי,כלב,וציפור (נולי מפרפר נחמד).

p r u d e n s

New member
הקשבי../images/Emo13.gif../images/Emo176.gif

האמסטפים התוקפניים הם כלבים שהתעללו בהם. רובם ניצולים של קרבות כלבים שעברו "טיפול מתקן", אבל בגלל ההתעללות (שני כלבים זכרים בבניין נטוש, קשורים ברצועות קצרות אחד מול השני, נובחים כל היום בלי מים, מאכילים אותם בגורי חתולים!) ואחר כך נמסרו למשפחות שלא יודעות את זה. הדחף שטופח אצלהם לדם מתפרץ והם מוציאים את זה על אנשים תמימים. לא מזמן ילד בן שלוש הרג גור אמסטף. בואו נשווה אותו לטריפ, הכלב שהרג את אביבית גנון. בכלב התעללו. בילד התעללו. הכלב לא ידע מה הוא עושה. הילד לא ידע מה הוא עושה. הכלב צעיר. הילד צעיר. הכלב הרג. הילד הרג. הכלב הורדם. הילד?

Stripperella

New member
תגובה מעניינת......./images/Emo12.gif

ההשוואה בין האמסטף לילד הייתה ממש מעניינת

למעלה