סקר חזיות

סקר חזיות ../images/Emo68.gif

כל כמה זמן אתן קונות חזיה חדשה
כמה חזיות יש לכן
כיצד אתן מוודאות שהמידה נכונה ומתאימה לכן
האם שואלות את המוכרת או חברה או בן הזוג
האם אתן מעדיפות חזיות צבעוניות או חזיות בצבע שחור, חום או לבן שזה יותר סולידי

Bacio

New member
אחד הנושאים האהובים עלי ../images/Emo13.gif

מתי? כאשר חזייה שימושית מתחילה להתבלות (אני סוגרת אותה על האבזם הקטן ביותר, היא בקושי מחזיקה וכו'), אני מתחילה לחפש תחליף (או אפילו את אותה חזייה בדיוק, רק חדשה). וחוץ מזה, כשאני פוגשת חזייה שמתאימה לי בגזרה ובמראה, וגם שהמחיר שלה לא בשמיים (קצת נדיר אצל חובבת Aubade ו- Simone Perele), אני לא אתן לה להשאר בחנות...
כמה? לא כולל חזיות וגופיות ספורט, 10, ועוד שתיים שנרכשו לכבוד ההריון וגדילת החזה.
איך? את איזור המידה (היקף וקאפ) אני יודעת לבד, ואחרי שאני מודדת, אני מבקשת דיעה מהמוכרת (אלא אם זה ברור לי שהמוכרת לא ממש יודעת מהחיים שלה, יש גם כאלה). בד"כ אני יותר מבקשת דיעה מחברה או בן זוג בקטע של האם הגזרה והצבע מתאימים לי. בד"כ, אני נחשבת היועצת לענייני חזיות של חברות שלי.
העדפות? צבעוני!! שונאת חזיות בצבע גוף (למרות לשפעמים הן חובה), ושחור ולבן זה סתם משעמם (כמובן שיש לי שחורות ולבנות). הכיף הגדול הוא חזיות צבעוניות בכל גווני הקשת!

lollapalooza

New member
אני אוהבת סקרים

כל כמה זמן אתן קונות חזיה חדשה?
זה תלוי. אם זה לא סתם כשאני נתקלת בהזדמנות, אז כשאחרת כבר סיימה את תפקידה, או כשאני צריכה צבע מסוים או חזיה מיוחדת (נגיד בקיץ אני אוהבת את אלה שאפשר לשים את הכתפיות באיקס). לרוב זה סתם כי מתחשק לי, ובגלל המידה הקטנה זה גם לא יקר.
כמה חזיות יש לכן?
מממ... לדעתי בסביבות ה- 20.
כיצד אתן מוודאות שהמידה נכונה ומתאימה לכן? האם שואלות את המוכרת או חברה או בן הזוג?
אני יודעת מה המידה שלי ופשוט קונה. לא מודדת ולא שואלת אף אחד. מוכרת שתתערב לי בקנייה, לא רק שאני לא אקנה אצלה, אני גם לא אחזור לחנות.
האם אתן מעדיפות חזיות צבעוניות או חזיות בצבע שחור, חום או לבן שזה יותר סולידי?
אוהבת את כל הצבעים, חוץ מצבע גוף
.

Fun Fair

New member
../images/Emo9.gif

עונה גם כן:
כל כמה זמן אתן קונות חזיה חדשה כל הזמן?
בגדול- אני קונה בעיקר באתרים כמו פיג'ליבס וברביסימו, אז בכל פעמיים שיש מבצע שווה, אני קונה לפחות שתי חזיות
זה אומר, שממוצע אחת לחודש/חודש וחצי
כמה חזיות יש לכן עשרות. אין לי מושג...
כיצד אתן מוודאות שהמידה נכונה ומתאימה לכן האם שואלות את המוכרת או חברה או בן הזוג האמת היא שבפעם הראשונה שגיליתי מה המידה הנכונה שלי, זה היה כשווימן אונלי רק פתחו בחיפה. מאז, אני פשוט קונה עפ,י המידה שלי וברגע שאני מרגישה שהחזיה לוחצת או משוחררת, אני מיד מודדת את עצמי ובודקת אם השתנתה המידה (כשאני משמינה או מרזה..)
האם אתן מעדיפות חזיות צבעוניות או חזיות בצבע שחור, חום או לבן שזה יותר סולידי כמה שיותר צ-ב-ע-ו-נ-י! אני מתה על צבעים והדפסים מגניבים
מכורח הנסיבות (אני לובשת הרבה שחור ואפור) יש לי הרבה חזיות שחורות...בערך 50%.

niya

New member
../images/Emo9.gifגמני עונה

כל כמה זמן אתן קונות חזיה חדשה - כל כמה שאני מרגישה צורך. זה יכול להיות אחרי שנה, וזה יכול להיות פעם בחודש.
כמה חזיות יש לכן - מלא. חלקן נמצאות בארון כמה שנים חסרות שימוש (תיכף תבינו למה
)
כיצד אתן מוודאות שהמידה נכונה ומתאימה לכן האם שואלות את המוכרת או חברה או בן הזוג - מצאתי את המידה הנכונה שלי רק כשנפתח הסניף של ווימן אונלי בירושלים. מאז אני לר מבקשת עזרה במציאת המידה, אלא רק מוודאת שלא השתנה כלום
האם אתן מעדיפות חזיות צבעוניות או חזיות בצבע שחור, חום או לבן שזה יותר סולידי - אני מעדיפה כמה שיותר צבעוני ויפה. בתיאוריה. בפועל, יש לי המון חזיות יפהפהיות, מלאות עיטורים ותחרות וצבעים, אבל מה - נוחות כמו מיטת פאקיר ביום רע במיוחד (לפאקיר). החזיות שבשימוש הן חזיות הבייסיק של "פנטזי", בלי תפרים (אחחחחחחחחח) בלי תחרות (אאוץץץץץץץץץ) ובלי תחכומים. כשהם יתחילו לצבוע את החזיות שלהם בצבעים שמחים ומגוונים יותר (מה רע בסגול, למשל? או אדום?
) - אין לי ספק שמדף החזיות בארון יתפוצף לעייפה.

niya

New member
די!../images/Emo12.gif

אבל רגע, בלי תפרים ובלי כלמיני דברים מציקים למיניהם?

Fun Fair

New member
אה...לא נראה לי..

בשלי יש חצי-תחרה, אבל נעימה ולא מורגשת...

למעלה