סקר חורפי

סקר חורפי

תנור או מזגן? תה או קפה? פליז או מעיל עבה? אוהבים מרק? איזה מרק הכי טעים? אוהבים גשם או לא? הולכים עם כפפות? צעיף? הייתם בחרמון? ברקים או רעמים?

../images/Emo26.gif

תנור או מזגן? תנור תה או קפה? קפה פליז או מעיל עבה? מעיל עבה אוהבים מרק?
איזה מרק הכי טעים? בצל אוהבים גשם או לא?
הולכים עם כפפות?
צעיף?
הייתם בחרמון?
ברקים או רעמים?

מותר לי

New member
../images/Emo9.gif

תנור או מזגן?
מזגן, וכשהבית מתחמם לכבות ולעבור לתנור תה או קפה?
תה פליז או מעיל עבה?
מעיל פליז עבה
אוהבים מרק?
כן
איזה מרק הכי טעים?
מרק בטטה אוהבים גשם או לא?
כן!!!
הולכים עם כפפות?
לא צעיף?
ברור!
הייתם בחרמון?
כן ברקים או רעמים?
רעמים (קצת פוחדת מברקים
)

shannyqua25

New member
יאלה אני בשוונג

תנור או מזגן? מזגן למי יש תנור בימינו??? כשהיה לי תנור בארץ הייתי מחממת עליו פיתות
תה או קפה? תה רצוי עם נענע ושיהיה בלי התיון... פליז או מעיל עבה? לא זה ולא זה אוהבים מרק? מאוד איזה מרק הכי טעים? עגבניות אוהבים גשם או לא? בסדר כל עוד אני לא ברחוב עם מטריה... הולכים עם כפפות? לא זה מעצבן ואין תחושה אמיתית של שום דבר צעיף? לפעמים, במקרים קשים. הייתם בחרמון? לא ואני לא מאמינה שלא. ברקים או רעמים? רעמים.

נרקי

New member
גררררר עוד סקר../images/Emo99.gif

תנור או מזגן? מזגן
תה או קפה? קפה
פליז או מעיל עבה? מעיל עבה
אוהבים מרק? כן
איזה מרק הכי טעים? המרק עוף של אמא שמכינה בימי שישי
אוהבים גשם או לא? אוהבת
הולכים עם כפפות? רק בימים ממש ממש ממש ממש קרים
צעיף? זה די יפה כן
הייתם בחרמון? פעמיים
ברקים או רעמים? ברקים

מר קו23

New member
סקר סקר סקר

תנור או מזגן- תנור תה או קפה -קפה פליז או מעיל עבה - פליז אוהבים מרק ? תלוי במוזה איזה מרק הכי טעים - צח של סבתא אוהבים גשם או לא - ממש ממש לא כפפות ,צעיף - לא ממש הייתם בחרמון - פעם מזמן יש תמונות חחח ברקים או רעמים ?- ברקים. האמת שאני ממש שונא חורף!!!!!!!!!!!!!!

Dolphinea

New member
עונה לסקר החורפי ../images/Emo8.gif

איזה קור.... <אייקון של שיניים נוקשות>
תנור או מזגן?
תנור תה או קפה?
תה עם לימון לפעמים גם רק מים חמים עם נענע פליז או מעיל עבה?
מעיל עבה מצמר אוהבים מרק?
בטח
איזה מרק הכי טעים?
מרק ירקות של אמא
ומרק עגבניות יאמי... אוהבים גשם או לא?
כן כשאני מתחת לפוך הולכים עם כפפות?
לא צעיף?
לא יוצאת מהבית בלי הייתם בחרמון?
כן לפני הרבה שנים ברקים או רעמים?
לא אוהבת את שניהם... בכלל אני מעדיפה את הקיץ שיחזור כבר...
מנסה להתחמם קצת

אליאב007

New member
סקר חמוד

תנור קפה פליז כן ירקות כן כן כן לא לא כן ברקים אוהב את החורף

EastGirl83

New member
עונה...............................

תנור או מזגן? תנור (מפזר חום) תה או קפה? תההההההההה פליז או מעיל עבה? מעיל עבה אוהבים מרק? איזה מרק הכי טעים? כן... מרק דלעת או פטריות אוהבים גשם או לא? לא הולכים עם כפפות? רק שאני בצפון צעיף? כמובן הייתם בחרמון? כן.... ממזמן..... ברקים או רעמים? ברקים - אחד הדברים היפים שבטבע.

תשובות

תנור או מזגן? תנור. לנו יש בכלל חימום רצפה. תה או קפה? תה, אני לא שותה קפה. פליז או מעיל עבה? מעיל עבה ויפה. אוהבים מרק? כן! איזה מרק הכי טעים? אוהו... לא נכנס לזה אוהבים גשם או לא? אוהבים הולכים עם כפפות? לא, אבל צריך להתחיל צעיף? בהחלט הייתם בחרמון? מזמן ברקים או רעמים? ברקים, זה ממש יפה הודגש באמצעות מדגישומטיק

אוהו../images/Emo70.gif

דווקא חשבתי שבתור מנהלת את מכירה את זה כי משתמשים בזה כל הזמן בפמ"ח. זו מין תוכנה קטנה שמישהו שאני מכיר כתב שעוזרת להדגיש את השאלות בשאלונים: http://www.tpeople.co.il/on/mo

מותר לי

New member
../images/Emo3.gif

מלהכנס לפמ"ח פעם בשבוע (במקרה הטוב...) ולקרוא את העמוד הראשון לא לומדים על המדגישומטיק

מותר לי

New member
../images/Emo7.gif

טוב, אז אתמול פרובוקטור ניסה להסביר לי... אני מקווה שבאמת הבנתי משהו
(אה, ואני בכלל לא מנהלת מדופלמת, אני מנהלת "סתם"
)

TEPELA

New member
טוב חווווורררףףף

תנור או מזגן?דיאטור תה או קפה?שוקו פליז או מעיל עבה?פוך אוהבים מרק?קצת איזה מרק הכי טעים?בצל אוהבים גשם או לא?כן הולכים עם כפפות?לפעמים. לא בעבודה צעיף?כן.. הייתם בחרמון?כן. לא אהבתי ברקים או רעמים?גם וגם

למעלה