סקר חדש

danezeq

Member
סקר חדש

נא להצביע! אגב - זה המקום להגיד שאני שמאלי - אבל מתופף ימני - כדי לא לעשות לעצמי חיים קשים התחלתי לתופף כמו ימני

madrigal

New member
עשית בשכל!

חבל שאני לא התחלתי בגיל מוקדם לתופף כמו ימני (היו יכולים להיות לי חיים הרבה יותר קלים עד עכשיו)

Metal Monster

New member
גם אני

גם אני שמאלי אבל רק התחלתי בנתיים אני מנסה לתופף רגיל

danezeq

Member
אל תדאג

יש בפורום הזה יותר מתופפים שמאליים מאשר ימניים - במקרה

Kodak997

New member
שמאליים - איפה אתם?

ראיתי פה לפחות 6 אנשים בפורום שאמרו שהם שמאליים, אז למה רק 2 הצביעו?

Kodak997

New member
אגב אחי....

אתה מכיר חנויות תופים (נורמליות) באזור הרצליה/רמה"ש? כי זה מעצבן לאללה בתור אחד שאין לו רישיון להיסחב עד כלי זמר/חלילית/דוקטור דראם/מרום בשביל דברים... הכל בת"א!

HelloweeN

New member
אין בגרוש אחי.

יש לך את ארתור ברעננה, אבל הוא רמאי אחושילינג, ובלי הרבה מאוד תשומת לב, אלתה תיפול במהרה לרשת שלו.. אני אישית בעצמי קומבינטור לא קטן, אז אני מצליח להגיע איתו לאיזשהם עיסקאות.. אבל זה לעיתים נדירות גם.. הקיצר, אין לך ברירה, אלא להיסחב במרץ לת"א.

Kodak997

New member
סעמק......

2 ביקורים אצל ארתור בהחלט השאירו אצלי טעם רע... וחוץ מזה דניאל התקשר אליו פעם אחת לשאול על מצילות יד שניה והוא אמר "יש לי איסטנבול - רק שתדע שאיסטנבול זה הסדרה הכי טובה של זילדג´יאן"

danezeq

Member
זה היה ככה:

ביררתי בקשר להייט אז הוא שאל אותי אם אני מכיר את איסטאנבול - אז בכוונה אמרתי "לא" והוא אמר לי שזאת הסדרה הכי טובה של זילדג´יאן - הוא לא התבייש - שיחקתי אותה אהבל מבולבל
צריך לכתוב את זה בפורום כלבוטק!

HelloweeN

New member
חחחחחחחח אני גם אוהב

לפעמים לשחק את עצמי תמים כשאני אצלו, רק כדי לשמוע ת´זיוני שכל שלו !! חחח

Kodak997

New member
חחחחחחח

במילותיו של רפי גינת
: "ד´ הוא מתופף, העוסק להנאתו בהקשה על מערכת תופים. יום אחד, הרגיש ד´ כי זוג המצילתיים שברשותו אינן מספקות את טעמו המוסיקלי, וחפץ במצילתיים חדשות. נלהב ונרגש, פנה אל ידידו נ´, שהפנה אותו אל חנות המוסיקה "רוק-סנטר" ברעננה, המנוהלת ע"י אדם המכנה עצמו "ארתור". ד´ חשב כי מוטב לברר בטלפון אודות המצילות אשר בהן חפץ - מצילות מתוצרת "זילדג´יאן". (ציתות של שיחת הטלפון בין דניאל לארתור: - "אה.. שלום, אילו מצילות יש לך?" - "יש לי הכל! יש לך איזה משהו מועדף?" - "אני מחפש הייהט של זילדג´יאן" - "אוקיי, אז יש לי בשבילך הייהט של איסטנבול. אתה יודע מה זה איסטנבול?" - " המממ... לא...
" מריח את הכסף, החל ידידינו ארתור בסיפור כיסוי מלא שקרים: - " אוקיי אז איסטנבול זה זילדג´יאן - כלומר זו הסדרה הכי טובה של זילדג´יאן. יש לי אחלה הייהט שלהם - מדגם קלאסיק" לאחר ששמענו את הסיפור מפי ד´, שלחנו את תחקירני התוכנית לבקר בחנותו של ארתור, ומסקנתם (בהטעמה כבדה שרק רפי גינת מסוגל אליה): לא איסטנבול ולא זילדג´יאן. ושימותו הרמאים!

tkz

New member
קומבינת עוקץ

ד´ נאבק בכל כוחו בזמן שארתור מבצע את זממו וגוזל את כספו של ד ללא כל בושה

למעלה