סקר חדש!

סקר חדש!

מה החלום שלכם? מה כבר עשיתם כדי להגשים אותו? אני אשמח מאוד אם תענו... הדר

AlmogT4

New member
אני זוכר

כשהיה את מפגש החלומות[בכל זאת, סיימתי את מיכאל לפני יותר משנה וחצי], החלום שלי היה לגלוש בים, תמיד חלמתי על זה.. כמובן שאחרי מאמץ לא קטן הגשמתי אותו, וזה בין הדברים שאני הכי אוהב לעשות

chuchi46

New member
אין י חלום X:

פשוט אין אחד כזה P: חיפשתי ולא מצאתי...

toty17

New member
אמממ החלום שלי...

הוא למצוא אהבה. ח ח ח נכון שזה קצת קלישאתי ,אבל זו המטרה שלי. מה עשיתי כדי להשיג את זה!? יצאתי כמעט עם כל הבנים האפשריים בעולם. זה מרגיז ,זה מעצבן ומאייש. וזה לא הולך. לאחרים-משום מה-זה הולך יותר מהר..ויותר מצליח להחזיק מעמד. אז כנראה שאני הבעיה.
כמובן שיש את ההצלחה וכו'... זהוו. המשך יום מקסים.

pilpelmemule

New member
האמת שממפגש החלומות השתנו

לי המון דברים.. אז גם החלומות.. המפ..
טוב, אז אני רוצה להקה כלשהי ממש מיוחדת. כלומר הייתי ב-4 להקות בערך בחיי.. אבל עוד לא הגעתי אף פעם למצב שהכל כמעט מושלם..אולי זה נשמע קצת מוזר אבל קיים דבר כזה. הרי זה שמוצאים אנשים לנגן איתם זה לא הכל.. היו לי להקות שהיה לנו חומר מקורי אבל אף פעם זה לא היה שיר כזה כמו של להקות בmtv2 אומשו.. חח.. זה היה נגיד רק מנגינה.. או משהו דומה.. אני רוצה להגיע למצב שכל אחד מהחברים של הלהקה יתרום משהו וזה יהיה מושלם כזה.. עם כל החלקים.. נגיד הזמר יכתוב מילים אנערף.. והבאסיסט בא עם ליין לבאס.. או לשירה או לגיטרה.. זה לא משנה ממש על איזה כלי אתה.. הבנתם? ושיצא שיר טוב כזה..
ואני גם רוצה ללמוד לנגן בגיטרה ובפסנתר ובבאס! קצת.. חח.. האמת שזה לא הכי מציאותי כי עולה הרבה כסף ללמוד כל כך הרבה כלים אבל אני לומדת קצת מהאינטרנט בכל אחד מהם (למרות שאין לי באס אני משתמשת בגיטרה).. וגם אין לי פסנתר אבל יש לי איזה אורגנית פיצית שהייתה פעם של אח שלי.. חחחח אז נגיד ש.
אני רוצה לעבור את התיכון בצורה נורמלית עם ציונים טובים..
אני רוצה להופיע בשנה שמגיעה בבצפר בחנוכה ובסוף שנה
אני רוצה לדעת לנגן ממש טוב. כמו מייק פורטנוי (גם זה לא ממש מציאותי). וזהו.. בערך.. כלומר האמת יש לי עוד אבל אין לי כח לפרט גם אותם חח.. עשיתי בעיקר חלומות לטווח הקרוב.. בערך. סליחה על החפירה

למעלה