סקר חדש......

sigal38

New member
סקר חדש......

איזה שיר עושה לכם את זה אם זה לקראת החג או בגלל החורף אהבה נכזבת או התחלה חדשה????????

סיגליות ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

היא התחתנה והיא מאושרת למרות שבעלה היה מן שד ופרד כל הזמן מצוברח קבוע והוא אפילו לא אומר מדוע שלוש שנים שהיא מקבלת מגבר זר מתחת דלת מכתבי שירה אליה הם מאירים את עלומיה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט. לילות שלמים שהיא לא נרדמת עליו בהקיץ היא חולמת הוא בטח גבר עם לב רומנטי נשמה טובה וחיוך סימפטי שלוש שנים הוא סובל בשקט כן לפעמים היא כמעט צועקת ומה אם בעלה יודע היא מסתירה את מכתביה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט. כשבעלה חוזר הביתה עייף מהעבודה זורק מבט שואל למטה הוא לא אומר כן והוא יודע אם היא תדע בטח תשתגע כן זה הוא שכותב אליה הוא האהוב, הוא חלומותיה ומה אם בעלה יודע היא מסתירה את מכתביה. מי זה כותב לך ילדונת גלי מי שולח זר פרחים סגול כשהאביב פורח מי בתשיעי בכל נובמבר בלי ברכה, בלי שם או רמז שולח לך סיגליות בזר קשור בסרט.

יו עופר

אתה יודע כל 9 בנובמבר, כבר שנים אני מקבלת את השיר הזה מהחבר הכי טוב שלי. יש לי אותו במכתב, במייל, בSMS. זה אחד השירים הכי יפים בעולם.

באמת שיר יפה

מה ה 9 בנובמבר זה היומולדת שלך? איזה קטע

sigal38

New member
עופר אני מתה על השיר הזה

רק שהוא מעלה לי זכרונות לא נעימים

sigal38

New member
למה?למה אתה מגלה להם?../images/Emo3.gif

תלמד לא להוציא כביסה מלוכלכת החוצה

אהבה קצרה של מאיר בנאי

כל כך מאפיין את הסינגליות ואת החיפוש אחר אהבה אהבה קצרה ביצוע: מאיר בנאי מילים ולחן: מאיר בנאי מה את מנסה לומר לא אכפת לי מה מאוחר כל כך עכשיו ואין כאן אהבה מבטים נפגשים ואנחנו שני זרים. את היית יפה כל כך אז במסיבה בעינייך השתויות הצעת לי אהבה האורות עמומים ואנחנו כבר עוזבים. רוח בשדרה, את כאן לצידי לילה יעבור בביתך או בביתי ובנגיעה יש בה גם תקווה שאת האחת שחיפשתי בדרכי. אבל זה סיפור נוסף של אהבה קצרה והאש שבערה כמעט מיד כבתה בלי כאב, בלי דמעות כאן דרכינו נפרדות שוב למעגל בו אני לכוד בן לוקח בת ורוקד איתה ריקוד שוב מהתחלה דלת תיפתח וכשאכנס, להיכן אני נכנס? בלי כאב, בלי דמעות...

sigal38

New member
של ג'ו קוקר

מתשעה וחצי שבועות של שיכרון חושים..............

sigal38

New member
אל תרוץ!!!!!!!!!!!!!!

שלא תיפול לי במדרגות אוז לא אוכל לעשות בך שימוש

למעלה