סקר חדש

סקר חדש

ערביי ישראל אינם מרגישים בטוחים חשוב להזכיר בי מאז שהחלה האינטיפדה הפלסטינית מפגינים ערביי ישראל עויינות בולטת כלפי המדינה. הוכח כי מרבית הפיגועים בוצעו בסיוע פנימי. מנהיגיהם מנצלים כל הזדמנות להשמיץ את המדינה ונוהגים להיפגש ולעודד את כל שונאינו (מנהיגי החמאס, הבחזבואללה ועוד). יותר ויותר בחברה הישראלית רואים בהם נטע זר ובעייתי. מילים כמו טרנספר הפכו להיות מטבע מקובל הגיע הזמן שהציבור הערבי בישראל יעשה חשבון נפש. אם יבחר להמשיך בתרבות השינאה והעויינות כלפי המדינה שלא יבוא אחר כך בטענות

ערב רב

New member
אין להם שום סיבה לעשות חשבון נפש

הגישה הערבית התקיפה החותרת להשמדת המדינה נותרה איתנה זה 57 שנים בעוד שגישת היהודים הולכת וקרבה אליה מבחינה היסטורית, לכן אין להם שום סיבה לשנותה, להפך, הם רק צריכים לחכות מעט.

איזה צמד חמד בטרוף וערב

בוקר טוב ילדים. אוהבת את שניכם למרות "השריטה" שלכם.

ערב רב

New member
מה את עושה פה אם אינך מעוניינת

בדו-שיח, אלא רק בהשמצות וגידופים למיניהם?

אני? ../images/Emo6.gif מעוניינת רק בהשמצות

וגידופים? את מי בדיוק גידפתי איש יקר? אגב, הצלחת להצחיק אותי. תודה
.

motyka

New member
האם ניתן להתווכח עם תחושה?

הסקר מדבר על תחושתם של אזרחי ישראל הערבים. סביר להניח שכל עוד ישנם אנשים הכותבים ומתבטאים כמוך, התחושה שלהם תשאר כפי שהיא.

אני מאמין שזו באמת תחושתם

וכדאי שידעו כי הציבור הישראלי היום הרבה יותר ימני מאשר היה בתקופתו של רבין. אבל חשוב שידעו כי הם ואחיהם הפלסטינים מעודדים מצב זה. כל זמן שהם יורקים לי בצלחת אין סיבה שאחבב אותם. נכון שיש אצלנו גם כאלו שככל שיורקים להם יותר משתדלים יותר לרצות ולהתרפס. אבל הם מתי מעט.

motyka

New member
תפריד בין ערביי ישראל לפלסטינים

ערביי ישראל הם ברובם הגדול אזרחים נאמנים, שמעוניינים לחיות את חייהם בשקט ובשלום.

אני לא מאמין בדו קיום שבו אתה מאמין

אין דרך יחידה לדו קיום. אני חושב שהדו קיום צריך להתקיים בין 2 מדינות, שכל אחת תקיים את האינטרסים של העם שלה.

Ragamala

New member
זאת אומרת שאתה בעד מדינות הומוגניות

של דת אחת ונגד פלורליזם חברתי ופוליטי אתה בעד הפרדה על פי דת ואתניות ואחר כך "דו קיום". טוהר הגזע - שמעת פעם את המונח? לי הוא מעביר צמרמורות

השאלה הגדולה - נאמנים למי?../images/Emo6.gif

תשאל את טיבי למי הוא נאמן. לערפת שכבר מת? לחמאס? לטרור? לגיהאד?

הצחקת אותי

ממתי יש להם דיעה. אבל כידוע בחברה זו ככל שאתה מתלהם ומצווח יותר באותו אופן אוהבים אותך יותר.

בטרוף, מה כן אנשים כמוך יודעים על

ערבים כשאתה עדיין תקוע באותה קונספציה שערבי זה X. מאיפה אתה מכיר את מצביעי בל"ד? ספר קצת עליהם.

למעלה