סקר חדש...

epitaph

New member
סקר חדש...

עקב היצטברות יתר של שיעמום החלטתי לפתוח הודעה חדשה. הרעיון לסקר בא לי בעקבות הודעה שכתבתי לא מזמן על הפלאוור קינגס וכמה הדיסק שלהם טוב לנסיעות באוטו. ולכן אתם כבר יכולים לנחש מהי השאלה היומית, מה הדיסקים המועדפים עליכם כשאתם נוהגים? וכבונוס אם בא לכם, לאיזה מצב של נהיגה (הכוונה, משהו שמח, עצוב, הזוי וכדומה) ולא יזיק אם תפרטו גם... אצלי, כבר הזכרתי את The Flower Kings - Space Revolver לכל מצב רוח. כנ"ל לגבי USA של קרימזו. לנסיעות ההזויות משהו אני מעדיף את הג'ירפות ו Blonde Readhead - Melody of Certain Damaged Lemons (ותודה לדנה על מתנת היומולדת) למצב מהורהר תמיד מתאים לי לשמוע Porcupine Tree - Recordings Bruce Springsteen - Nebraska (ותודה לדניאל על ההמלצה) ובמצב שמח את הדיסק הראשון של שוטי הנבואה ואווז השלג של קאמל. כמובן יש עוד הרבה דיסקים בפליליסט באוטו, אבל אלה המועדפים.

meandmeandme

New member
אני עוד לא בגיל שמותר לי לנהוג

אבל את Unorthodox Behaviour של Brand-X תמיד נחמד לי לשמוע ברכב. עכשיו כשאני חושב על זה גם את Sigify של פורקי ואת Meddle לנסיועות ארוכות.

Black Rose

New member
הממם...

בעקרון רוק כבד של שנות ה-80 זה מצוין (whitesnake וחבריו עושים את העבודה), אבל זה נמאס די מהר. לעומת זאת: Queen - Jazz, a night at the Oprah זה מצוין ולא משעמם בכלל. ואין על נסיעה בכביש 6, על 110-120 קמ"ש כשאפשר לשיר: I'm inlove with my car, got a feel for my automobile כי זה באמת נכון באותם רגעים לפחות

epitaph

New member
הזכרת לי...

Deep Purpke - Made in Japan Highway Star זה השיר לכביש 6...

Black Rose

New member
וואלה...

אבל רק בגרסא המקורית... אני לא סובלת את הקול של גיליאן בהופעות, יותר מדי ציף ציף, כמו להקות פאוור סיניות/יפניות גרועות... גם: Speed King

SMILE 4 NOTHING

New member
אממ... ../images/Emo73.gif

לא שאני נוהגת, אבל באוטו זה ממש תלוי באיזה שעה ועם מי אתה נוסע. בערב כשזו נסיעה שקטה אני אוהבת לשים 88 fm (ז'תומרת בעיקר ג'אז...) ובמיוחד נינה סימון. בלוז, ליאונרד כהן ואומאדאון של אולדפילד. וכשיוצאים הכי כיף זה מוזיקה עברית ישנה וגם ברי סחרוף...

t36

New member
הם

הופיעו בארץ לא מזמן? יכול להיות שאני טועה

SMILE 4 NOTHING

New member
חחח אל תהיה רע...

t36- הם אכן הופיעו, היה מדהים! פרטים על ההופעה והלהקה באתר של ברייטמן...

למעלה