סקר חדש :)

matt hensley

New member
סקר חדש :)

מה הייתם עושים על העטיפה של הדיסק הבא של מיידן? אני הייתי עושה את אדי בתור מפלצת בים או משהו בתוך הים(ולכל החכמולוגים שהולכים להגיד לי שזה היה בסבנת' סאן אז זה לא מה שאני מתכוון ולא נקרא)

FireoaK

New member
../images/Emo181.gif

הרעיון עם הים ממש מגניב אולי הייתי עושה את אדי בביקור בכור גרעיני זוהר לגמרי ומלא חומר רדיואקטיבי או שהייתי עושה אותו כמדען מטורף שייצר יצורים מחרידים ומפחידים לעולם או משהו בסגנון אולי הוא ייצר איירון מיידן משופר או גיטרות משופרות או רואים אותו עושה ניסיים על חברי הלהקה. זה יכול להיות נחמד אם שוב יצרו אותם כמו בסאמוור רק שהפעם הם קצת שונים וגם יניק נכנס לתמונה.

matt hensley

New member
נראה לי שהרעיון עם הכור הרדיו"א מגנ

יב..אבל זה יהיה גניבת רעיון ממגה דאת'...תראה את העטיפה של rust in peace ותבין על מה אני מדבר...

FireoaK

New member
וואלה

צודק שכחתי מזה לגמרי... אוף חבל כי בעקרון כמעט כל רעיון שיעלו הוא דומה למשהו אחר...

matt hensley

New member
ולסקר יותר טוב

מה העטיפה המאוחרת ביותר לדעתכם של מיידן? אני לא סובל את העטיפה של דה אקס פקטור. זה דפוק לגמרי.

נימרודל

New member
העטיפה המכוערת ביותר?

אני גם לא ממש אוהבת את העטיפה האחרונה... מה זה זה כזה מכוער? וכל הבחורות שם נראות כמו בובות בחלון ראווה (בכוונה?) ובקושי רואים את אדי...

Awaken

New member
העטיפה של dance of death חרא!

ממש לא אהבתי אותה... יעני זה אנימציה מגעילה כזאת ממש לא יפה... אבל האלבום עצמו בן זונה... ובקשר לאלבום הבא... אני גם חושב שזה תלוי בקונספט של האלבום.

MetalliKosta

New member
זה תלוי בקונספט של הדיסק

בד"כ הם עושים את העטיפה בהתאם לנושא של השיר המרכזי של הדיסק

נימרודל

New member
המממ שאלה טובה...

אני הייתי עושה כמו בתורת האבולוציה של דארווין, שזה מתחיל מקוף,וכו' ואז אחרי שזה מגיע לאדם נעשה את אדי שלנו, ואז אחרי אדי סתם ערמה של עפר חום מגעיל. אנו צועדים את סופנו...

למעלה