סקר חדש!

SaintJohn

New member
סקר חדש!

קודם כל, הנה תוצאות הסקר האחרון: יש לנו שוויון
מתוך 19 חברים שהצביעו, 5 הצביעו לשיר Baby Please Don't Go ו5 הצביעו לשיר The Grind. ארבעה חברים בחרו את Stop Messin' Around, רוד ראנר (קרוב משפחה של רוד סטיוארט, יקיר הפורום?...) קיבל 2 קולות והשיר Shame Shame Shame קיבל קול אחד בודד. השיר Jesus Is On The Main Line והשיר You Gotta Move לא קיבלו ולו קול אחד. חבר אחד החליט שהוא לא מחליט כי כל השירים נהדרים באותה מידה ועבור חבר נוסף (אני באמת לא יודע מי זה יכול להיות) האפשרות האחרונה של הסקר התאימה יותר מכל שאר אפשרויות. כנראה שאם זה היה סקר פתוח, יותר חברים היו מצביעים. ועכשיו - לסקר החדש! ברוב האלבומים המוקדמים של הלהקה, אירוסמית' הוציאה קאבר אחד בכל אלבום, חוץ מרוקס אשר לא כלל קאברים וNITR שכולל שלושה קאברים. זה מביא אותי לשאלת הסקר החודשי - מתוך כל הקאברים שאירוסמית' הוציאה באלבומי האולפן שלה (חוץ מבובו), איזה מהם הוא הקאבר האהוב עליכם
הסקר הבא שיתפרסם יכלול את כל שאר הקאברים שהלהקה הוציאה (חוץ מבובו)

hangman Jury

New member
אני מתלבט בין...

Cry me a river ל- train kept a rollin' שתיהם מצויינים אבל אני אלך ל-train kept a rollin'

קשה...קשה...

הייתה לי התלבטות קשה בין טריין ו ביג טן אינ'ץ אבל בחרתי את טריין

Xboy123

New member
איפה הסקר הזה??????

למה אני לא ראיתי אותו? לא ראיתי שום סקר!!!!

AeroTom

New member
Train, No doubt...

לפי דעתי אירו עשו את המהפכים הכי גדולים לשירים עם Train ועם Rattlesnake shake (שהוא כמובן לא מאלבום סטודיו),והכוח הזה שיש ללהקה לקחת את השירים האלה שהשפיעו עליהם מאוד בתחילת הדרך ולהפוך אותם לשירי אירוסמית' פשוט ענק. אחד המעלות היותר טובות של הלהקה. אתה פשוט שומע את הגרסאות המקוריות של השירים ואחרי זה את הגרסה של אירו וזה פשוט מדהים מה שהם מביאים לשירים האלו.

AeroTom

New member
מסכים עם ההסכמה שלך ../images/Emo45.gif

גם כל מילה...
Go Train!

למעלה