סקר חדש!!!!

S h a y 9 9 9

New member
סקר חדש!!!!

אחרי שבסקר הקודם הצביעו 70 איש
הגיע הזמן לסקר חדש. כולם/ן מוזמנים/ות להכנס ולהצביע

Darrens Girl

New member
אממ... לדעתי ה לא ממש שאלת כן\לא...

זה תלוי בו.. אם הוא יגיד לעצמו "אני לא אוכל ללכת שוב, למה להשקיע בכלל במשו?" ואם הוא יהפוך לדכאוני בעקבות זאת, אז לא- צריכה להיות לו התקווה, כמו שמישו אמר פעם -Everything is possible. מצד שני, הוא לא צריך להיות בקטע של "אני בטוח אוכל ללכת שוב" כי אז הוא עלול להתאכזב... אין לי תשובה חד משמעית לזה... סורי

../images/Emo4.gif

שמעתם את הפתגם "זייף את זה עד שזה יהיה אמיתי"? מכל מקום, כעיקרון אם מישהו לא מצליח לעשות משהו אבל הוא ממשיך להאמין בו ולנסות בסוף הוא מצליח...

Darrens Girl

New member
אני דיי מסכימה עם מה שכתבת...

אבל למה את משרשרת אליי ולא להודעה הראשית..? =\

שטיצה

New member
הצבעתי../images/Emo39.gif

הוא פשוט צריך להאמין! אם תהיה לו תקווה לדעתי הוא יוכל ללכת. היה לי מקרה מהחיים שדבר כזה באמת קרה בגלל זה אני יכולה להיות בטוחה שזה עובד.

Dawson girl

New member
הצבעתי ל"לא".

תקראו לי פסימית, אבל 2 אחוזים שהוא יצליח ללכת זה ממש ממש ממש קצת. וזה בכלל לא סביר. אז למה לבזבז את הזמן על תקוות שווא?.... אני לא אומרת שהוא צריך להתחיל להיות דכאוני והכל. אבל הוא צריך לקחת את עצמו בידיים ולהבין שזה המצב שלו והוא לא יכול לרחם על עצמו לתמיד. הוא חייב לעשות משהו עם החיים שלו!

OrdinaryDay

New member
../images/Emo45.gif

אין טעם לקוות למשהו שהסיכוי שהוא יקרה מאוד מאוד קטן, בסוף הנפילה למציאות כואבת יותר. הוא צריך לקחת את עצמו בידיים ולקבל את העובדה שהוא נכה ולהמשיך בחייו בדרך החיים החדשה שנפתחה לפניו.

:|

למרות שבאמת זה לא טוב להיות תלויים בתקוות, עדיף לעודד אנשים נכים שאולי יהיה יום שהם יחזרו ללכת אבל שבינתיים הם צריכים להתרגל לכיסא הגלגלים... חוצמזה, בסדרה נתנו כבר שני רמזים שאולי קווין יחזור ללכת, אז מי יודע?..

למעלה