סקר חדש!

סקר חדש!

לאחר הנצחון המוחץ של הצי על המארינז בסקר הקודם, הנה סקר חדש: האם אתם קוראים ספוילרים? פירוט לתשובותיכם נא לשרשר לכאן. תודה לדניאל על הרעיון. -אלעד

harmless

New member
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני גם רואה את העונה התשיעית-אין לי סבלנות לחכות שנים עד שזה יגיע לארץ

rach5

New member
אפשר לשאול איפה אתם קוראים

ספוילרים
ומאיפה מורידים את העונה ה-9

Dark Storm

New member
ממש לא!!!!

אף פעם בחיים לא ראתי ספויילר לאף סידרה - זה הדבר הכי טיפשי שיש, אני מעדיף כשאני בא לראות פרק חדש להיות מופתע ולא להגיד - נו טוב, זה היה בדיוק כמו שקראתי.... מוות לספויילרים!!

shipper heart

New member
מה זה ספוילר?! חחחחחחחחחח

אני?! לא אני לא קוראת ספוילרים ואני לא רואה את העונה ה-9 ואני לא משתגעת מזה שלא נותנים מידע על פרק 920!!! חיחיחי... הצבעתי לאפשרות הכי למעלה! כן וכמה שיותר! *אני אפילו יודעת מה קורה בפרק האחרון של חברים...לויכולתי להיתאפק!! הייתי חייבת!! אני צכה מנה יומית של ספוילרים וFFים!*

Nushi G

New member
אני קוראתת, וכמה שיותר. וראיתי שיש

אנשים שמשתמשים בזה נגדי.. אני עדיין כועסת...

shipper heart

New member
אוי נו באמת נעמה! חחח זה היה אמור

להיות מצחיק!! דייייי חח
*try to smile a flygirl smile...it doesn't work....giving up * חח

Nushi G

New member
אני אתגבר.. מתישהו. אבל אתם תצטרכו

לעבוד קשה כדי לפצות אותי...

Nushi G

New member
נכון, אבל את ידעת שזה בלתי אפשרי כי

יש לך מידע פנימי מפורט על העונה התשיעית-לי אין!!! אז אני סומכת עליכם בקטע הזה וניצלו את זה פה... אבל בינתיים סלחתי... אבל זה היה יכול להיות כל כך מושלם....

harmless

New member
ידענו-ובגלל זה אמרנו ישר שזה לא

הגיוני. לא היינו שותפים לשום דבר עבירה וכן זה יכל להיות מושלם

Dark Storm

New member
מה לפצות ???

כולה מתיחה - לא משהו ספציפי נגדך! וזה כולה סדרת טלויזיה - לא סוף העולם....

Nushi G

New member
אני יודעת שזה לא נגדי, אבל מסתבר

שאני די היחידה שלא הייתה שותפה לפשע או לחלופין ידעה שזה בלתי אפשרי כי אני לא ראיתי את עונה 9, אני רק יודעת מה שמספרים לי פה בפורום. אז יצא שנפלתי חזק, וחוצמזה, אל תקח אותי ככה שאני לוקחת סדרת טלויזיה יותר מדי ברצינות- הכל בפרופורציות, אבל זה עדיין באסה...

omer landau

New member
בהתחלה זה היה גוו מארינס

כולם פה הצביעו למארינס לא יודע איך הצביאו כל כך הרבה אנשים אבל אני הצבעתי רק גוו נייביי יששששששש חחחחחחחחחח

Nushi G

New member
נצל"ש- לילה טוב לכם, ורק שתדעו שלקח

לי אומנם זמן, אבל סלחתי לכם על הבלאגן הנפשי שגרמתם לי... רק אל תעשו את זה שוב!!! EVER AGAIN!!!!!
Good night everybody and sweet shippers' dreams!!!

למעלה