סקר חדש !

ora s

New member
סקר חדש !

אני יודעת שמאז שהצטרפתי הנוכחות שלי בפורום הייתה דיי דלה ,היה לי טיול שנתי.... אז הסקר החדש הוא על הטיולים השנתיים ,האחרונים לצערינו
לאן הטיול? כמה ימים? נודד/ חצי נודד/ רגיל? אני: אילת, 4 ימים , טיול רגיל והיה ממש כיף למקרה שתהיתם... ואם היה כבר סקר כזה בזמן האחרון תסלחו לי שאני קצת לא מעודכנת...

maglor

New member
יש עוד מקום?

כל בתי הספר נוסעים לאילת ביב' כולל הבי"ס שלי, רק מה שמיוחד אצלנו שיש מסלול קל (או "מטיבי לסת" או מסלול גריאטרי) ומסלול למטיבי לכת, הייתי במטיבי לכת, וביום 2 (מתוך 4) העירו אותנו ב5:30 כדי שנגיע לפני שאר בתי ספר לאיזה מסלול.

בטיול השנתי שלי לאילת...

לא היה ממש טיול רגלי....אולי לקניון או לים המורים נתנו לנו כמעט שלושה ימים לעשות מה שבראש שלנו...ויום אחד הלכנו למשך איזה רבע שעה וזהו סה"כ טיול נחמד

אמממ

זה היה למעשה ארבעה ימים אבל היה כיף זה לא שלא הלכנו לטיולים רגליים ...אבל הם נמשכו רק חמש דק' והיו גם פעילויות על החוץ ככה שלא היה ממש משעמם...

*superstar*

New member
לא היה עדיין.. יהיה השבוע..

נוסעים לחרמון ליומיים. טיול רגיל אני מניחה... יהיה כיף

moriai

New member
4 ימים?!! לי יש רק 3.לאילת.

עוד שבועיים בערך. מתוכנן ביקור בעיר הסרטים או מה שזה לא יהיה וסנפלינג אבל חוץ מזה,לא ידוע.

מישהי007

New member
אצלנו

היה טיול ל5 ימים, בהרי אילת. (ואני מדגישה הרי אילת, כי רק ביום הרביעי הגענו לאילת, ובלילה שוב חזרנו לישון באוהלים
) היה טיול נודד ביותר,עם המון המון הרים
מה גם שהיה לי יומולדת, אז היה בכלל סבבה

ItSnowsDownHere

New member
אנחנו שם בשבוע הבא!

וזה מאוד מעניין, כנראה משרד החינוך הקציב לבתי"הס תאריכי יציאה לאילת ומשום מה, לרובם זה נפל על ה 16-19 בפבואר.... אילת היא עיר קטנה ..., יותר קטנה מעפולה אפילו .... אני לא חושב שהיא רגילה לספוג כמות כזו גדולה של בני טיפש עשרה (שמיניסטים) בבת אחת .... אבל היא תסתדר , אחרי הכל - עיר התיירות והנופש הפעילה ביותר בארץ ... YEAH RIGHT ...

Ez sLeeP

New member
אצלינו..

חמישה ימים. יום ראשון עברנו דרך ירוחם (עוני מזעזע, אבטלה נוראית) ועצרנו ללינה ופעילות בשדה בוקר. היה לנו טיול רגלי לילי מדהים באיזה נחל, ללא שמץ של אור מלבד הירח (והצטיידתי בBring me to Life של אבנאסנס, והיה פשוט רוחני ומדהים. ביום השני ירדנו לכיוון אילת ועשינו מסלול בהרי אילת. כך גם ביום השלישי ושני לילות הועברו במלון בריזה (אכסניה משודרגת ואיכותית). הלילה ביום השלישי הסתיים בקריוקי פרוע על חוף אילת. היה זולתי פלוס פלוס. ביום הרביעי היה טיול רגלי מאוד לא מאומץ + סנפלינג אנדרנליני מדהים וקונח בערב דיסקו מטורף עד 3-4 לפנות בוקר. ביום החמישי היה בעיקר טיול על גמלים והחזרה הביתה. עכשיו אני פה. אחרי מקלחת והמון התעדכנות.

ItSnowsDownHere

New member
וואי מגניב !!!

אנחנו גם מגיעים להרי אילת ולעוד מקומות כמו, נחל פרס (מקום שכבר חרשנו אותו ב-ט' וב-י"א נראה לי...) ולנחל אמיר, ולהר אמיר ... וכו' וכו'... שמח שנהנת

ItSnowsDownHere

New member
זה באמת אחלה טיול ...

רק שלא יבטלו אותו ברגע האחרון כמו שהבי"ס שלי יודע לעשות לדברים חשובים... אבל אני חושב שיהיה בסדר ...

אההה טיול שנתי ביום שנייייי

אני כבר בחוסר סבלנותתתתתתתתתת אני כ"כ רוצה להתחיל את הטיול!! באילת , 4 ימים!! יומיים ישנים באילת.. וביום האחרון בפארק תמנע! וביום לפני אחרון יש לי מומולדת!!! חיחיחיחיחיחי

Stillwater

New member
לנו היה...

טיול לאילת בשנה שעברה, שלושה ימים, אני זוכרת שהיה סבבה! השנה נסענו לגולן וגם היה סבבה, אני אוהבת טיולים שנתיים! כמובן שישנו באכסניות (נראים לכם שהתלמידות והמורים המפונקים בבית ספר שלי ישנו בשטח? )

Ez sLeeP

New member
תמנע זה ממש אחלה!

(ובניגוד לכל הציפיות, המקלחות גם מופרדות לתאים עם דלתות והכל!) לא התקלחתי אמנם בלילה האחרון. ללכת עם כל הבגדים מהמאהלים עד למקלחות. זוועה. אבל עכשיף אני נקי. כיף. :) שירני, תהני!! ושיהיה לך מזלטוףףף!

למעלה