**סקר חדש**

חח...כן אבל....

כריסטיאן אלפונסו ופיטר ראקל עם הרומנטיקה שלהם בסידרה...פשוט מפצים על הכל...

ת'אמת......./images/Emo13.gif

לא! פשוט לא... בימי חיינו תמיד דואגים לתחליף טוב... במקרה שלה...הופ היא לא תחליף...אלה יותר עדיפה....

חח...כן אבל....

כריסטיאן אלפונסו ופיטר ראקל עם הרומנטיקה שלהם בסידרה...פשוט מפצים על הכל...

Adorno

New member
אם כך- אז סקר אנשים תצביעו בבקשה

קריסטן או הופ??????????????????. אצלי זו רק קריסטן ובגדול!!!!!!!!!!!!!!

את יודעת מה....../images/Emo91.gif

אני יאמר את האמת... את כל הפרקים של קריסטן הפסדתי ובגלל זה נעלצתי לשאול אנשים ומסיפורים שלהם אני יכולה להבין שהופ יותר שווה.. לא יודעת..אולי תספרי לי את מה הפסדתי?!?

Adorno

New member
קודם כל אני בן!

איליין דווידסון שגילמה את קריסטן היא שחקנית מצוינת!!!!!!!!!!! שגרמה לכולם לשנוא לאהוב אותה אם את יודעת למה אני מתכוון. הופ היא גם טובה אבל יש לה קאעים שהיא יותר מדי טובה שזה מעצבן רצח וגם לא מת על השחקנית במרלוז היא שיחקה גרוע.

טוב...אני עדיין חושבת שאי אפשר להשו

להשוות.... אותי היא כבשה אם זה המראה המדהים והמהפנט שלה... אם זאת המתיקות הכובשת שלה... לא יודעת איך להסביר..היא כבשה אותי.. היא מהפנטת...מושלמת! ועדיין לא ענו לי על הסוגייה שאני רוצה תשובה אלייה... מה צבע העיניים של כריסטיאן?!? כחול או ירוק?

shanyz

New member
../images/Emo26.gifתשובה...

קודם כל אני חייבת להסכים איתך- קריסטן מ-א-ו-ד חסרה.. היא כל כך הוסיפה.. היא הייתה רעה אמיתית, רעה נחמדה כזאת
היה כיף לראות את הרשעותש לה..לא כמו ניקול המשעממת ואלה.. הם סתם.. קריסטן הייתה איכותית..כמו סטפנו
איילין שחקנית ממממש מצויינת, וימי חיינו הפסידה כשהיא עזבה.. חבל.. הלוווואאאאאאאי והיא תחזור אהבתי מאוד את הסצנותש לה עם מלרנה, וכשהן נכלאון בחדר הסודי והלכו מכות.. אי אי אי- זה היה יפהההההה יש לי את זה במחשב
זה קורעעעעעעע חחח אבל.. עם אהבתי לקריסטן- אין כמו הופ
אני יותר אוהבת את הופ..למרות כשאני חושבתעל זה...קריסטן יותר מעניינת....כי היא עושה דברים רעים וזה.. אבל..הופ זאת הופ.. והיא ובו...
....אוך..איזה זוג...!!!!!!!
אז.. אם זה או הופ או קריסטן.... וואי קשה... אני חושבת שהופ....אוף אבל גם כריסטן... טוב הופ!

Adorno

New member
אנשים תצביעו בבקשה :)

איפה אוהבי קריסטן האם אני היחיד? האם באמת הופ מספר 1 ואין לה תחרות?

b e n j o

New member
ברור בקירסטן!!!

קירסטן היתה רשעה אמיתית עם עלילה מעניינת ושחקה פשוט נפלא לפחות 4 דמויות אמינות במקביל לעומת הופ ה"קדושה המעונה". זה קטע ממש מעצבן, היא משחקת כל פעם אותו דבר ללא כל גיוון, פשוט נורא ואיום. כאשר קירסטן עזבה את הסדרה הפסקתי לראות אותה שכן העלילה הדרדרה והתסריטאי הוחלף. מה שכן, גם לא ראיתי צעירים חסרי מנוח כי את הסדרה הזו אני ממש מתעב גם ויויאן חסרה לי נורא, המרשעת התוססת הזו! איך שהיא קברה את קרלי בחיים! אלו היו הפרקים... נוסטלגיה... הופ היה צריך להיות עם קרלי או בילי ולא, אני חוזר, לא עם הופ המסכנה הזו. זהו תחי קירסטן, ויויאן וכל שאר מרשעות הסדרה. בנג'ו

b e n j o

New member
לא לכלכתי....

אפשר להקיא (פיזית) מהופ. די נמאס מדמויות מעונות, צודקות ואהבות "אמת". הגיע הזמן לקצת SPICE ולקצת רשע אמיתי. איליין דיווידסון הייתה אמיתית הופ מזויית ויסלחו לי מעריציה _בראשם ננסי כמו שאני רואה) צר לי כי נפלתם על משחק כה גרוע ודמות כה שטוחה.... בנג'ו

בשביל רוע של את סטפנו...

ולא! לא הייתי קוראת לעצמי מעריצה של כריסטיאן-הופ! אלא אחת שלא עומדת בקסם שלה, ובמיוחד באיך שנראה פיטר ראקל-בו לצידה!

פחחח...שעה להחליט....

אבל בסוף הגעת להחלטה הנכונה.... כל הכבודדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה