**סקר חדש**

KinKin

New member
**סקר חדש**

נכון נכון נכון שאתם רחוקים מהעלילה הנוכחית בערך 4 שנים, אבל לא מעטים פה כן עוקבים, אז למה שלא נשחק בנחשוני??? אתם מוזמנים לשרשר פה מי לדעתכם הוא הרוצח, להזכירכם כל דמות היא חשודה ובמיוחד אלה שהיא פחות נחשדים. אז יאללה שרשרו...

שלזי1

New member
זאת לא היא../images/Emo58.gif

זה בחיים לא היא אני בטוח שחלק מהחוזה של השחקנים זה לא לגלות פרטים על עתיד הסדרה זה פשוט לא נכון

גם אני אמרתי ככה...

אבל עם הוא אמר... לא להאמין?!? (הלוואי שזה לוקאס או ניקול)

AsHtOn GiRl 3

New member
אממ לדעתי........../images/Emo26.gif

זו קייט או לוקאס או סמי

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

הרוצח ניסה לתקוף את רומן כשקייט הייתה איתו,סמי הותקפה על ידי הרוצח בזמן שלוקאס שוחח איתה בטלפון..כמובן יתכן שמי שתקף את האנשים זה הכל הייתה פעולת הסחה..הממ..

סמי זאת בטוח לא....

כי הרוצח התקיף אותה אם אני זוכרת נכון... קשר לאחרים... לא יודעת, יכול להיות....

Colorful Rose

New member
../images/Emo79.gif ../images/Emo58.gif

קראתי ראיון עם השחקן שמשחק את טוני..קיצר הוא אמר שמרלנה היא הרוצחת אבל באמת מצד שני יש מצב שהם משקרים כחלק מהחוזה שלהם...למרות שלא נראה לי..

ליאורה21

New member
לדעתי זאת

מרלנה וזה עוד לפנ שקראתי את הראיון עם טוני... לא מתקבל על הדעת שמישהו רע כמו טוני או ניקול ירצחו כי אז זה יהיה צפוי...לדעתי מרלנה היא ה=רוצחת!! וחוצמזה שמעתי שבאמריקה כבר יודעים עליה ואמרו ש ספוילר שהיא גילתה מה קרה לה באותן שנים שהיא נעלמה ושג'ון הוא בעצם רומן האמיתי..נשמע מופרך הא??אבל הכל יכול לקרות בימי חיינו!

מה????? לא הבנתי את הספוילר....

לדעתי מדובר במרלנה מתחזה שיצר (אלוהים יודע איך) סטפנו... או באחותה התאומה של מרלנה...(אם יש כזאת) ו..מה התכוונת בספויילר? לא הבנתי כלום!

i love gina

New member
כן, גם אני לא כל כך הבנתי...

ובכלל נראה לי מוזר שמרלנה היא הרוצחת, למרות שכן, אם זו היא, אז אפשר להבין למה כל הקרבנות אמרו עליה: "לא יכול להיות שזה את/ה!" אבל מצד שני, מה הסיפור עם קרוליין, למה היא ניסתה לעזור לה אם היא רצחה אותה? וגם הכותב של העלילה אמר שהרוצח יהיה דמות די חשובה ועיקרית , אז אם זו מרלנה אז זו היא, ולא איזה כפילה או משהו...

ליאורה21

New member
הסבר

באמריקה כבר חושבים שאולי מרלנה היא הרוצחת ככה שמעתי מחברה שלי שגולשת דרך קבע באתרים האמריקניים של ימי חיינו ויש שם כל מיני דברים אבל בטח רובם אינם נכונים מה ששמעתי זה שג'ון יהיה הקורבן האחרון וייתכן שגם הופ תמות ועוד כל מינ דברים בקשר לזהות הרוצח אנ עדיין חושבת שמרלנה יכולה להיות הרוצחת ...באשר לסיבה שלה לרצוח אני לא יודעת ימי חיינו יכולים להפתיע

soapsfan

New member
../images/Emo58.gif

אם הרוצחת היא אכן מרלנה,אני חושב שזה ודאי לומר שהדמות שלה תיהרס לגמרי,ואם זו לא מרלנה אלא מישהי זהה לה אני חושב שכל עלילת הרוצח בעצם לא תהייה שווה כלום ושבעצם כל השחקנים האלה פוטרו בשביל עוד סיפור צולע של אנשים זהים

גם אם הם סתם פוטרו....../images/Emo58.gif

הופ לא תמות
אין סיכוי
מה שווה ימי חיינו בלעדיה
יש בסיס למה שהיא אמרה

מיצידי....../images/Emo58.gif

שגו'ן ימות...לא אכפת לי! אבל לא ה-ו-פ!!! זה לא יהיה שווה בלעדיה!!! היא לא יכולה למות... אני יצל אותה....(חחח...)

i love gina

New member
אין מ צ ב!!!!!!!!

אין סיכוי בעולם שהופ תמות!!!!!!! היא הסיבה שאני רואה את הסדרה!!! (טוב, אז אולי קצת הגזמתי.) אבל מהופ הם לא נפטרים!!!!!!!!!!!!

Adorno

New member
שאלה-ספוילר

לא אמרו שהרוצח יהיה איזה דמות שחזרה? אוף אם זה מרלנה זה חרא!! קיוותי שזה קריסטן כמה שהיא חסרה קריסטן!!!!!!!

Adorno

New member
תגידו אני היחיד שמרגיש שהיא חסרה

שקריסטן היה בא את הפלפל בעיקר השחקנית שגם מגלמת אותה מצוין איליין דווידסון חסרה בכל זאת לסדרה!?????? נ.ב- לדעתי גם פיטר חסר אבל הוא לא נראה לי בחיים יחזור!

למעלה