סקר חדש

סקר חדש

שאלתי את השאלה הזאת מזמן אבל לא קיבלתי הרבה תשובות, אז אני מנסה שוב: מה הקליפ הכי יפה\מטריד\מגעיל\מעניין\חשוב של טול לפי דעתכם?

Vtach

New member
יש בעיה...

יש לי רק 3 קליפים של טול שאחד מהם בהופעה... 2 הקליפים הנותרים הם של אנימה וסכיזם.... אולי מישהו מכם יכול לתת לי אתרים שמהם אפשר להוריד קליפים של טול.. (בקזאה לא מצליח...)

Kazaa

מצאתי שם כמעט את כל הקליפים שלהם (חוץ מ-Prison sex, שלאחר חיפוש העלה במקום את הקליפ, סרטי פורנו של Gays.

MelodicTruth

New member
במילה אחת

סאליבל!
אין כמו הגרסה הלא מצונזרת של הקליפים על מסך גדול עם סאונד איכותי(כל כך חבל שאין בזה את פרבולה וסכיזם

MelodicTruth

New member
ואם אתה מתעקש על קזאה

תכניס שם את המילים prison sex ו-Tool, עדיף שתכניס גם עוד מילה כמו מיינארד או אנדרטואו כי יש סיכוי טוב שהוא יקשר את המילה טול לדברים *אהם* אחרים

j i m m y

New member
גם באתר החצי רשמי שלהם יש את כל

הקליפים שלהם. הקישור במדור הקישורים של הפורום.

MelodicTruth

New member
תשובות

הקליפ הכי יפה\אסטתי\מושקע:פרבולה הכי מעורר מחשבה: סטינקפיסט(למרות שאנמה וסכיזם לא נופלים ממנו) הכי אמוציונלי: prison sex הכי רייג' אגיינסט דה מאשין: הש

טוב

לא יודעת, כולם מעניינים. אהבתי מאוד שבאף אחד מהקליפים לא רואים אותם מנגנים.

j i m m y

New member
בקליפ Sober רואים אותם מנגנים

בהתחלה מראים את המתופף ואת מיינרד ככה בחאווה..

j i m m y

New member
אוקיי

הכי יפה - פראבולה בגלל האסטטיות הסימטרית הכי מטריד - Prison Sex בגלל הנושא ודרך ההמחשה שלו הכי מגעיל - Ænema בגלל המפלצת הדוחה הכי מעניין - Stinkfist בגלל העומק ורוב הרבדים הכי חשוב - Hush בגלל האמירה החברתית

MelodicTruth

New member
אם כבר

סטינקפיסט הוא הקליפ הכי מגעיל...לא הבנתי מה מגעיל בקליפ של אנימה.

למעלה