סקר חדש

בקילי

New member
סקר חדש

האם אתן מספיקות לקרוא? פעם הייתי תולעת ספרים והיום כמעט ואני לא מספיקה לקרוא. למרות זאת אני משתדלת מאד, ואנ יבאמצע של "המשפט האחרון של פרמה" - ספר מעולה.

poogi27

New member
יש לי זמן לקרוא

רק שאין לי מה לקרוא הרבה ספרים התחלתי והפסקתי באמצע, אם הספר תופס אותי ב 3 הפרקים הראשונים אז אני קוראת במשל שבוע לערך ואם לא אז זה מתחיל להמרח ואני עוזבת! ספרים אחרונים שקראתי: תמרה הולכת על מים, אדון החצר המשפט האחרון של פרמה נקנה כמתנה לבעלי, זה לא ספר שאני אחזיק בו מעמד

nonaa

New member
אני קוראת היום פחות מבעבר

אבל זה תלוי בתקופות (לחץ בעבודה וכו´) ובספרים שנופלים לידי ... מכיוון שכבר שנים אין לי מנוי בספריה, בדר"כ אני קונה כמה ספרים בשנה (בדר"כ באינטרנט ...) וקצת משאילה מחברים. עכשיו לדוגמה אני כבר קוראת די הרבה זמן את "הנרות דעכו לאיטם" (אם אני לא טועה בשם ....) אבל , באמצע קראתי שני ספרים שקיבלתי מחברות ולכן היה לי דחוף להחזיר וגם הם יותר ריתקו אותי כך שסיימתי אותם מהר יחסית. ד"א - קראתי לפני כשנתיים את "המשפט האחרון של פרמה" ונהניתי מאוד. היה ממש מעניין !

גלי ב

New member
אני משתדלת לקרוא...

ובד"כ אוהבת יתר ספרי מתח מאשר רומאנים..
אבל לצערי - לא תמיד יש לי את הזמן לכך..

קוקולה2

New member
לצערי פחות ופחות

בזמן הלימודים הייתי קוראת המון - תמיד הייתי במהלכו של ספר. היום יש לי 3 ספרים מעולים ליד המיטה ואני ממש לא מגיעה אליהם.

דפי26

New member
גם אני בעבר הייתי תולעת

והיום לוקח לי יותר מידי זמן לסיים ספר.כרגע אני באמע "הכובען המטורף ואייזיק ניוטון"

POOH*

New member
אני קוראת...

פחות מהעבר אבל למשל יותר ממה שקראתי כשלמדתי לתואר. לשמחתי - אחד היתרונות בחמותי הוא שהיא ספרנית... כך שכל הספרים הכי חדשים מגיעים קודם אלינו לקריאה ורק אח"כ ממשיכים לספריה... יתרון חיובי... וגם זה נוח כי אפשר להחזיק ספר הרבה זמן וגם כל ספר שרוצים היא משיגה לנו... POOH

danonit

New member
מאז שסיימתי ללמוד, אני קוראת המון!

בכל תקופת הלימודים קראתי אולי ספר וחצי, הייתי מתחילה ספרים ולא ממשיכה, אבל מאז שסיימתי אני קוראת מלא, בערך ספר בשבוע

uti

New member
קוראת גם קוראת!!!! אבל.....

תולעת ספרים שחבל על הזמן!!!! לא הולכת למיטה בלי לקרוא כמה עמודים!!! רק שהספרים שאני קוראת הם לא ממש נחשבים פופולרים.... עכשיו סיימתי את הספר של חיים תדמון "סלמן רושדי, מלון ארבעת הפרחים פאריס" (ספר על הכותב של פסוקי השטן על הקראן שנדון לגזר דין מוות אצל המוסלמים)... ולפני קראתי את הספר של פואד עג´מי "ארמון החלומות של הערבים" ועכשיו קיבלתי לחינה מתנה את הספר "גברים ממאדים ונשים מנגה" אז...אני אנסה לקרוא אותו....למרות שזה לא כל כך מגרה אותי עכשיו.... כי יצא ספר חדש על החמאס....שממש מדגדג לי לקנות אותו!!! אגב, אני גם נורא רכושנית לספרים - חייבת לקנות הכל!!!

gmgy

New member
קוראת

לא תולעת ספרים אבל קוראת. אוהבת במיוחד ספרים ישראליים צעירים. לא חייב להיות ספר עמוק אבל חייב להיות כייפי. יוצא לי בערך ספר בשבועיים שלושה, אבל לפעמים גם ביום וחצי... ספרים אחרונים "אחד מרעננה" דורון נשר "15 דקות" שירי צוק "אושר" עוזי וייל "צימר בגבעתיים" (לא זוכרת) "אניהו" אתגר קרת "סימנו של מלאך" ננסי יוסטון (אני חושבת)

אופה3

New member
אניפעם הייתי תולעת, היום אין לי זמן

והלוואי ויכלתי לקרוא, אני מאוד אוהבת, ועד שאני קוראת ספר זה מבצע לעומת זאת קראתי לאחרונה את כל הספרים של נעמי רגן , ושני ספרים של רם אורן, אבל זה היה משהו כמו בחצי שנה האחרונה, ורק בגלל הטפולים אחרת אין סיכוי שהייתי יושבת וקוראת שבוע טוב האופה

צילולה

New member
גם אני...

הייתי תולעת ספרים.. הייתי מחסלת ספר תוך שעתיים-שלוש. היום פשוט לא יוצא לי לקרוא וחבל... אני מתבאסת מללכת ולקנות ספר שאחרי שעתיים אני אסיים אותו, ואין לי מקום בו אני יכולה להחליף ספרי קריאה (הספרייה של האוניברסיטה לא ממש מלאה בספרים כאלה..)

שחמג

New member
ספרים

לא יודעת מה קורה לי אבל מאז השנתיים שלוש האחרונות אני ממש לא מצליחה לקרוא ספרים אלא אם הם ממש מדהימים וזורמים לי סערת נפש - של ד"ר לא זוכרת חוויה יפנית של שפרה הורן וכמובן אהוב ליבי כל ספר של מאיר שלו וגם מאז שעברתי הנה ארהב אין לי כל-כך מה לקרוא בעברית חוץ מחדשות באינטרנט ופורומים... ודוקא הייתי תולעת ספרים די רצינית פעם...

מאי26

New member
אני הייתי בילדותי תולעת ספרים

רצינית, ובשנים האחרונות יש לי הרבה פחות זמן. כרגע אני קוראת את "שרמן בחורף" של אמנון דנקנר, ולמרות שהספר מעניין כבר מלא זמן לא הגעתי לקרוא מילה... ועוד מילה בנוגע לספרי הילדות: במעריב היתה בסופי השבוע האחרונים סדרה "בעקבות ספרי הילדות שאהבנו". הם התחקו שם אחרי ספרים אהובים מהילדות כמו - "דפי תמר", "אורי", "מסביב לעולם בשמונים יום", "אבא ארך רגליים" ועוד - הגיעו למקומות שהספרים נכתבו בהם, ראיינו את הסופרים אם הם עוד בחיים, וכו´. היה ממש מתוק, ועכשיו הם הפסיקו את זה. אז בניגוד להרגלי, כתבתי להם בקשה להמשיך את הסדרה הזו שהיתה כל כך נוסטלגית ומקסימה. הם ענו לי שהם יבדקו את זה. מקווה שיצא משהו מהפניה...

Marinka78

New member
משתדלת כמה שיותר

אבל לא תמיד יוצא. עכשיו אני באמצע שר הטבעות (פעם שנייה ובאנגלית. אין בכלל מה להשוואת לתרגום). ואני בקושי מסוגלת להניח אותו מידיי. אתמול הלכתי לישון בשלוש וחצי לפנות בוקר בגללו. התחלתי לקרוא את Women who run with the wolves אבל זה בינתיים בהקפאה - כבד משהו. אני אמשיך לקרוא אותו אולי בחופשת סמסטר. בדיוק שלשום דיברתי עם אדם (בעלולי) שאין לי מספיק זמן לקרוא וזה חסר לי

עששית

New member
קוראת, לא מספיק

עכשיו סיימתי ספר שקראתי כמעט בנשימה אחת - חמסין וציפורים משוגעות. וכרגע מונחים ליד מיטתי: סקס עכשיו
הזירה הלשונית של רוביק רוזנטל השעות של מייקל קניגהם איפה אני בסיפור הזה? ספר של דפנה גולן-עגנון על ארגוני זכויות אדם בארץ. וכשאני אומרת "מונחים" אני מקווה שגם אתחיל להגביר את הקצב ולקרוא אותם.

תולעת ספרים עם דיפלומות...

מה שמצחיק זה שכל זמן שלמדתי, הקפדתי להמשיך לקרוא. עכשיו כשסיימתי ואני רק עובדת, אין לי טיפת זמן... אבל קיבלתי בשבת ספר חדש של קן פולט, שאני אוהבת אותו עוד מנעוריי, וקראתי אותו עד 2 בלילה, וסיימתי אותו. ודרך אגב המלצה חמה על ספר מתוק!!! החתול שלימוד בת שחף לעוף... או משהו בסגנון, ספר מתוק שחבל על הזמן!!!!

למעלה