סקר חדש

אבו-דני

New member
סקר חדש

--- הסקר החדש עוסק בבטיחות ברכיבה. זו גם הזדמנות להודות לעדי (פינציפון) על כל היוזמה שלה ודבר נוסף כל שירשור תמונות יהיה מעתה בקובץ אחד שיצורף להודעה אני משאיר את התמונות רק!!! לעוד יום או יומיים ואחר כך מחיקה. תודה על שיתוף הפעולה

shaililo

New member
מה הבעיה עם התמונות?

אנחנו לא שמים אותן סתם, אנשים צריכים תמונות של סוסים אז הם מן הסתם יבואו לפורום הזה לבקש את זה לא? אולי הפעם באמת היו מ-ל-א תמונות ואני מבינה אבל מה יש פה נגד תמונות? ומז"א קובץ אחד שיצורף להודעה?

אבו-דני

New member
תמונות והצפה

--- אין לי בעיה עם תמונות בפורום בפורום שיעלו בקובץ אחד אלא בשירשור ארוך של תמונות שמפריע לשאר הגולשים ומוריד את החשק לגלישה

BalBulaGirl

New member
יש לי הצעה בנוגע לתמונות ../images/Emo15.gif

כל יום(למשל שישי), מסויים, יפתח ע"י אחד המהלים שירשור תמונות. שבוע לאחר מכן, המנהלים ימחקו את השרשור הקודם, ויפתחו שרשור חדש. או שאפשר נניח- בהפרש של 3-5 ימים. כלומר- ביום שישי פותחים את השרשור
יום שלישי/רביעי מוחקים אותו. מה דעתכם
ומי זה שאףעם לא שם קסדה ברכיבה(חוץ מטאז)

shaililo

New member
../images/Emo45.gifנראה לי...

פעם בשבוע מספיק לא? וגם כל הבקשות לתמונות יוכלו להכנס לשם...

לא הבנתי את הכוונה של קובץ אחד???

כאלו כל ילד שם תמונה משלו אז איך אפשר לעשות קובץ אחד??? חוצמזה חבל למחוק את ההודעות עם התמונות.... פשוט תורידו אותם להודעות הישנות ככה שאפשר יהיה לראות אותם רק בחיפוש.... ותסביר מה הכוונה קובץ אחד?

הבנתי.. נראה לי...

תעלי את כל התמונות שלך נגיד לקובץ וורד ואז תעלי את הקובץ וורד לפה... הבנת? למי שלא הבין- וורד=word love you´ reut

BalBulaGirl

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo15.gif

למה, שרשור אחד בעמ´ או, שרשור ביומ מסויימ

למעלה