סקר חדש

Mycroft

New member
סקר חדש

לחובבי איסטאנדרס: מהי הדמות האהובה עליך? מכיוון שאני לא מכיר את הסדרה (ויש הגבלה של עד 10 שמות) שמתי את השמות של העשרה הראשונים שמצאתי. אם שכחתי מישהו חשוב ויש שם מישהו שאפשר להוריד, אז תכתבו כאן.

Kettercat

New member
אחלה סקר!

אבל בכל זאת, הנה הדמויות שכדאי לדעתי לרשום, הן המרכזיות
- כמובן כשלא מחשיבים את דמויות העבר... פיל בילי קאט שרון מו הקטנה אלפי (למות עליו!)

נזנז

New member
הדמויות שלי

הדמויות המועדפות עליי הן: פיל מו הקטנה שרון שעזבה קאט זואי גיימי דוט המעצבנת גנין

Kettercat

New member
שרון לא עזבה ../images/Emo13.gif

היא בחופשה קצרה, כמו שהיא תמיד עושה

enola

New member
פיל וג´נין

ה"ביצ´ים" הכי טובים שיש שם. צריך אולי להוסיף לסקר גם את הדמות הכי לא אהובה ובמקרה שלי זו סוניה.

נזנז

New member
מצטרפת

גם לדעתי סוניה דוחה ראיתם את "הבכי" שלה על גיימי לרגע חשבתי שהיא צוחקת וגם לורה אישתו של איאן ביצית לא קטנה

enola

New member
נכון

היה לה מין עיוות לא ברור שכזה בבכי הלא אמיתי שלה. עד עכשיו אני שואל את עצמי מה ג´יימי מצא בה, כי היא באמת יותר מידי נדחפת. עכשיו גם פיל צריך לעשות את מה שג´יימי ביקש ממנו, "לשמור על סוניה" כשפיל היה מעדיף בכיף להעלים אותה... לורה ביצ´ית אבל בצורה מעצבנת. וג´נין יפה. זהו, שבוע טוב שיהיה לנו.

נזנז

New member
ג´נין ג´נין../images/Emo41.gif

היא רזתה או שנדמה לי מלבד זה התספורת החדשה שלה מחמיאה לה מאוד שיתנו לה יותר שורות כי הרבה זמן לא ראינו אותה (פיצוי)

Kettercat

New member
דווקא לדעתי...

נטלי קסידי (סוניה) שחקנית מעולה -- הבכי שלה היה הכי משכנע שאפשר. כל פעם שהיא התחילה לבכות אני יחד איתה...

enola

New member
את רצינית?

הבכי שלה היה, איך להסביר את זה, אולי משכנע, אבל מכוער, זה נשמע מוזר אבל ככה זה היה לדעתי, כנראה שאני ממש לא אוהב אותה אז כל דבר קטן שהיא עושה מעצבן.

Kettercat

New member
אכן תלוי אם אוהבים את הדמות או לא

אני אישית אף פעם לא התלהבתי ממנה כי היא לא בלטה אף פעם יותר מידי, אבל אני די אוהבת אותה. ואני נורא מרחמת עליה... מסכנה
מה הקטע עם אלמנות או נשים שמאבדות את החברים שלהן בחודשים האחרונים?! קודם מל, שרון, מו (טרבור עדיין היה חוקית הבעל שלה), סוניה...

למעלה