סקר חדש

GILADOS

New member
סקר חדש האם אתה טרול? א. כן. ב. לא. אם היית טרול מה היית עושה? א. מתחזה לגולשים אחרים. ב. מציף פורומים. ג. מקלל. ד. מאיים על גולשים. ה. כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד. ../images/Emo13.gif יאללה, לענות.

GILADOS

New member
עונה ../images/Emo13.gif האם אתה טרול? לא. אם היית טרול מה היית עושה? כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד.

GILADOS

New member
תענו בבקשה ../images/Emo7.gif השקעתי הרבה בסקר הזה ../images/Emo7.gif

NiloNip

New member
הלוואי האם אתה טרול? ג. הלוואי אם היית טרול מה היית עושה? ה. כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד.

NiloNip

New member
אני בנאדם נורא נחמד שתדע לך.. וגם שלדעתי השאלון שלך פשוט מעולה!!

NiKi†a

New member
עונה P: כי ביקשת יפה. האם אתה טרוך? א. כן ב. לא אם היית טרול מה היית עושה? א. מתחזה לגולשים אחרים. ב. מציף פורומים. ג. מקלל [כי זה כייף../images/Emo123.gif..מואהאהאה...אבל אני לא ../images/Emo11.gif] ד. מאיים על גולשים. או ש..ה. כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד [כי אני חמודע ../images/Emo3.gif]

../images/Emo26.gif האם אתה טרול? ב. לא. חח אם היית טרול מה היית עושה? ה. כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד. אני לא ממש בקטע../images/Emo13.gif

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifשלייייייי האם אתה טרול? ב. לא אם היית טרול, מה היית עושה? ה. כלום, אם הייתי טרול הייתי טרול נחמד.

ת תש תשו תשובה 1.ב 2.ב, אני חושבת שיש טרולים ממש נחמדים שלא מציפים את הפורום אבל שואלים שאלות מטומטמות ומצחיקות בקשר לפורום, (ראה בלונדינית מטומטמת)

למעלה