סקר חדש!!!

2PAC4EVER

New member
STILL DRE -9

לא משנה לי כלום בשיר הזה חוץ מאינסטרו הגאוני הזה!

ק ר ח

New member
STILL DRE

10 בהחלט שיר ענק שמציין שלמרות שבזמנו(2000)וחשבו שדרה פורש דרה עדיין בשטח קרח

נאס

New member
juicy -10 בלי וכוח בכלל קלאסיקה

אחד מחמש השירים הכי יפים אי פעם ו.. להוא שאמר שג´יי זי בגלקסיה אחרת אם מדברים על השוואות רמה עם נאס אז קודם כל לא משנה כמה אתה אוהב את גיי זי ושונא את נאס זה הגזמהההה ו... אני לא יתווכח איתך - לכל אחד יש טעם אחר - לדעתי לגיי זי יש כמה שירים חמודים אבל בכללי הוא מעפן

2PAC4EVER

New member
אמרת מאסטר פי???????????

לא רק שהוא 0 אני נותן לשיר- 0 0!!! 0 0 כי זה שני אפסים- מסמל שירותים וזה מה שאני חושב עליו ועל השירים שלו

Chomp on this

New member
פאק יו!

סתם, תחשוב מה שבא לך, דווקא אהבתי ת´שיר הזה.... ובקשר ל- bigi - juicy , שיר ענק- 9.

ק ר ח

New member
ברור שהיט´אמ אפ

זה עשר, אבל מה זה משנה,היוצר בקבר... וזה סופי.......(קרח יוצא במחאה על השרשורים המיותרים על המשיח השחור)

אני גם נותן ל

hit em up 10 זה שיר בן זונה!!! ובכלל לרוב (אמרתי רוב לא הכול)השירים של טופאק אני נותן בן ה8 ל10 :)

donslam

New member
אולי אתה צודק...

הזה שג´יי זי וקקה פלה מכרו יותר תקליטים אבל זה רק בגלל שג´יי זי ממוסחר ושר רק על זיונים כסף והיותו סרסור.......המילים של נאז באות מהלב והם אמיתיות......כל הראפרים בניו יורק עכשיו הם חבורה של ערסים ופרחות במדים אחרים...ע"ע....אנג´י מרטינז,ג´יי זי,ממפיס בליק,ביני סיגל,סאקאריו,לון....היחידים שממשיכים לעשות מוזיקה טובה זה פיפטי סנט והג´י יוניט,קמרון,קרלוס סנטנה,הברייבהארטס ונאסטי מאדר פאקינג נאס.... תנו כבוד

chiki chiki

New member
עוד שני שירים......

dead prez - behind enemy lines(פרופוגנדה היפ הופ ודייר סקול זה כבר נדוש.....) fredro starr - what if שניהם 10 בגלל ליריקס מדהים

Chomp on this

New member
יאללה להתעורר.......

ולשם שינו eminem - cleaning out my closet לא שמעתי אותו מספיק פעמים כדי שהיה לי עליו דעה......

למעלה