סקר חדש!

~*~gaL

New member
סקר חדש!

ובסקר זה, אספתי לכם כמה שחקנים אורחים שהופיעו בסדרה, ואני שואלת אתכם: איזה שחקן/ית אורח/ת מבין אלו הכי אהבתם? תגובות על הסקר - להשאיר כאן. תוצאות הסקר הקודם: למי אתם הכי מתגעגעים? (סקר שנעשה לפני מותו של מארק גרין אהובנו) 1. אז כן, הכי הכי אתם מתגעגעים לג´ורג´ קלוני, דאג רוס שלנו. 18 מצביעים, 24%. 2. לוסי, נותנת הופעה בסקר הזה, מסיבה שאישית לא ברורה לי.. יותר מקרול?! בכל מקרה.. 17 מצביעים ללוסי, עם 22%. 3. קרול, הו קרול. כמה שאני מתגעגעת אלייך! 16 מצביעים, 21%. 4. גם הפתעה. דייב שלנו, זוכה במקום הרביעי והמכובד, עם 12 מצביעים, 16%. 5. פיטר. עוד מישהו שעזב אותו והיה מהפרק הראשון בסדרה. הוא קיבל 5מצביעים, עם 6%. 6. *פלאשבקים מקרול* - אנה, הו אנה! הבלונדינית האהובה שלנו. 4 מצביעים, 5%. 7. פה יש תיקו. ג´יני וקליאו זכו כל אחת למצביע 1, עם 1%.

~*~gaL

New member
עונה 3

One More For the Road Post Mortem Night-Shift Homeless For the Holidays Union Station Ghosts

שלמונזה

New member
בקשר לסקר...

אני חושבת שצריך לעורר את הזיכרון כדי להבין במי מדובר... בהתחלה שראיתי רשום בסוגריים צ´רלי לא קלטתי מי זה עד שנזכרתי בילדה המקסימה שהציקה לדאג ואפילו נגעה לו בלב קצת, היא היתה כזו מקסימה!!! ויש כאלה שאני בכלל לא זוכרת מי הם. אז זהו זה מה שרציתי להגיד... בכל אופן אני הצבעתי לאלן אלדה כי אני חולה עליו עוד מימי מ.א.ש. וחוץ מזה שבזכות האלצמהייר שלו (למי שזכור) לוקה הפך לרופא קבוע בבית חולים!!! יש!!!! זהו לוקה שולט בחדר מיון

למעלה