**סקר חדש**

שירז**

New member
**סקר חדש**

שנה טובה לכולם. לאחרונה ניכנסתי לניהול עם אימאג´ין ,ובעקבות השנה החדשה בכל המסגרות לא הצלחתי להיות עיקבית בפורום ולהענות לכל השאלות, בקשות, דיונים שעלו כאן. אני מאוד שתהיה רגיעה בתקופה הקרובה ואוכל להיות עקבית יותר בפורום. העבודה שלי מונעת ממני להיות זמינה ליד המחשב במשך היום. לכן יהיו ימים שתראו אותי לקראת הערב רק עונה לכל השאלות. בעקבות כניסתי לניהול כאן, פנו אלי בתיבת המסרים כמה כותבים שהם על תקן קוראים בלבד, וחלקם כותבים, בעקבות השאלות שנישאלו העלתי כאן סקר חדש בנושא הצפיות שלכם מהפורום ומה הייתם מעדיפים שיהיה בהמשך כאן. אני מאוד מקווה שכולם יצביעו על מנת שאוכל לקבל תמונה ברורה יותר לגבי העדפות חברי הפורום או בכלל. אני גם מאוד מקווה שנוכל ליישם חלק מהבקשות שלכם כאן .קחו בחשבון שהדבר כרוך באישורים שונים ובהחלטות משותפות של מנהלי הפורום. אמשיך לעדכן בהמשך . חג שמח לכולם

אני גאה להיות הראשונה שהצביעה ../images/Emo9.gif

אני כמובן בעד מפגש פיזי עם חברי הפורום. בעצם לא ממש משנה לי אם זה יהיה עם או בלי אנשי מקצוע, העיקר שיהיה מפגש פיזי, שאני יכולה לומר שלי בכל אופן הוא חשוב מאוד ואני חושבת שיכול לתרום מאוד להרבה אנשים כאן. לכן בחרתי באפשרות האחרונה מבין האפשרויות. בקשר לפורום עצמו, אני חושבת שלא הכרחי שיהיה כאן איש מקצוע באופן קבוע אבל רצוי שלפחות פעם ב... יתארח כאן איש מקצוע (כפי שאימאג´ין בזמנו חשב לארח, ומשום מה זה לא יצא אל הפועל, כנראה שלא היתה אפשרות) ויענה על שאלות ויחווה דעות. טוב לקרוא לפעמים דעה של איש מקצוע.

שירז בוקר טוב יקירה ושנה טובה, כתבת

שהעלית פה סקר ונטע כתבה שהיא הצביעה איפה נמצא הסקר? פה למעלה באיזשהו מקום? יום טוב

actress

New member
תומכת../images/Emo45.gif גם אני הצבעתי לזה ../images/Emo13.gif

e-magine

New member
נטע אני אולי חוזר על עצמי

אך שואל שוב, מה לדעתך יתן לך מפגש כזה מבחינת ההתמודדות עם ההתמכרות?

אני מודה...

דווקא לא חשבתי על כך במובן של התמודדות עם ההתמכרות רק שחשוב לי עכשיו בכלל מפגש פיזי עם אנשים ומפגש פורום יכול להיות דבר נהדר בשבילי. פשוט נמאס לשבת כל היום מול המסך ולצ´וטט או לכתוב בפורומים. זה רק מביא כאב ראש, כאב גב ותסכול. חוץ מזה, עכשיו, כשאני חושבת על זה, אז עצם היציאה מהמחשב אל מפגשים שיהפכו למפגשים בעולם האמיתי, זה כבר מפחית את שעות הגלישה. וחוץ מזה עצם המפגש הפיזי עם אנשים (שאני מקווה שיהפוך למשהו קבוע) ינתק אותי מהתלות במחשב, אחרי שאראה שאפשר לתקשר וליצור אינטראקציה עם אנשים גם בלי להתחבא מאחורי מסך.

שירררררזזזזזז - נו איפה את?

שירז חשבתי עליך היום בגלל מחר ה-11 ספטמבר נזכרתי בכל מה שדיברנו פה לפני שנה..... אחר כך נסעת לשם נכון?

ולנטע היקרה - תגידי ...באמת שאני

לא מבינה למה את מעלה שוב ושוב פה את ענין המפגש יש מליון פורומים בתפוז שאת יכולה להיכנס לשם ואליהם ולכתוב שם אם תיכתבי לי מסר שאת מעונינת אני אפילו יכולה להמליץ לך על כמה.... אבל את בטח יודעת בעצמך וגם משתתפת בעצמך לפחות בשני פורומים שאני נכנסת אליהם כבר היו ארבעה מפגשים בזמן האחרון וידוע לי על עוד פגישות של הרבה אחרים אז תלכי ותיפגשי שם עם כולם למשל בתמיכה אינטימית באים אנשים מקסימים למפגשים וזאת אני יודעת למרות שאני גופי עוד לא הייתי באף מפגש ופה? עם מי בדיוק את רוצה להיפגש? עם לי מנהריה שעשתה גיחה ואמרה שהיא חוזרת ושוב נעלמה לגמרי? עם עמיה החמודה שגם היא כבר נעלמה לגמרי? עם ליז ליז שכבר הרבה זמן לא כותבת פה אלא פעם בשבועיים מציצה ועושה היי. עם עכבר שנטש אותנו לגמרי לטובת הלינוקס? אז מי נשאר? אקטרס - מיכל שירז אני ואת אמגין אנונימי כידוע ולא מוכן וצודק מבחינתו אז עם שלושה אנשים קבועים את רוצה לעשות מפגש? זה לא מגוחך קצת? אם רוצים לעשות מפגש של הקבועים בפורום הזה אפשר לקרוא לזה מפגש של רוחות רפאים לצערי....

אני מבינה שלא הצלחת להכנס לסקר

הפעם העליתי שוב את הרעיון כתגובה על הסקר החדש בפורום. אחת האפשרויות לבחירה היתה עניין המפגש וזה מה שבחרתי, אבל כשמדובר בסקרים, אני בדרך כלל לא מסתפקת רק בלהצביע וחשוב לי גם להגיד עוד דברים מעבר להצבעה הטכנית. לכן כתבתי את זה כאן.

למעלה בשורה הירוקה האמצעית

של הפורום. יש בה כל מיני קישורים, בין היתר גם לסקר.

תודה, שנה טובה גם לך ../images/Emo141.gif

וגמר חתימה טובה

שירז**

New member
11 בספטמבר..

הנה אני כאן. אז כן עברה שנה מאז והתמונות לא נישכחות, עוברות או אפילו מטשטשות. זוכרת בדיוק את היום בו החל הסיוט הזה של הרבה מאוד משפחות, אתמול הייתי דרוכה מול הטלויזיה לעקוב אחר התוכניות. ניזכרתי בחברים שאיבדתי, ניזכרתי באחי ובמה שכתבתי בזמנו כאן , ניזכרתי ודיפדפתי כאן ולדעת שוב ושוב עד כמה הודעה אחת שלי הרעישה עולמות כאן .את הכתבים שעשו מאמץ לראיין אותי בשעתו לחפש להם סקופ. מה שקשה זה לחזור לשם לראות מקרוב להסתכל לכאב בתוך העיניים ולדעת שכל כך הרבה קיפחו את חייהם שם. את האי ידיעה שמשכה אותנו כמה ימים לא לדעת ולהמשיך לחפש את היקר לנו. הנה כבר שנה עברה והחיים חזרו למסלולם גם לאלה שאיבדו את היקירים שלהם ממשיכים לחיות עם האובדן והשכול. זה החיים ממשיכים הלאה . בתקווה שיהיה טוב יותר שקט יותר, שיהיה שלום!!!

אני זוכרת שירז שהייתי בהלם מתמשך

איזה שלושה ימים וכל הזמן שאלתי אותך פה שאלות ואת היית בעצמך נורא מבובלבת ומבוהלת אני הייתי במצב שהייתי צריכה להוציא עיתון לראש השנה וזה קרה איזה יומיים שלושה לפני ערב חג אולי ארבעה והייתי אובדת עצות לחלוטין היתה הרגשה של סוף העולם מין התגשמות של חזון אפוקליפטי שחור כזה אני זוכרת שכעבור יום נכנסתי פה לתפוז לפורום של ישראלים בחול והייתי בשוק לגלות שמישו כתב ממש און ליין מתוך התאומים מה שהוא ראה ואני לא יודעת אפילו מה עלה בגורלו אחר כך ואם זה זה שאתמול הביאו אותו שוב לפורום אד הוק שהקימו פה בתפוז ל-11 בספט אני מרגישה קירבה נורא גדולה אליך שירז למרות שאני לא ממש ממש מרגישה מי את קירבה בגלל שעברנו פה ביחד את כל האירוע הבלתי יאמן המזעזע והמטורף הזה באיזשהו מקום אני חשה שיום אחד אני אהיה ממש חייבת לפגוש אותך..... ואם "נתאכזב" אחת מהשנייה זה לא יהיה נורא בכלל בגלל שהדברים העמוקים יותר כבר מוכרים לנו.... אז כל הדברים שעל פני השטח כבר לא יהיו חשובים כל כך....

אגכ אמגין ושירז וכל אחד אחד....האם

אתם יכולים לשחזר עכשיו את הרגע הראשון שבו שמעתם על התאומים או ראיתם על המסך או אמרו לכם באיזה סיטואציה הייתם ובאיזו צורה קלטתם את זה ועיכלתם את זה? האם הייתם באינטרנט באותו רגע ושמעתם את זה ממישהו באינטרנט?

e-magine

New member
מאדאם, כמו שכתב מישהו אתמול

ב 11/9 נפלו שני מגדלים, לא נלו השמיים, אני אישית לא מתכוון להיכנס לקטע של נוסתלגיה ושל ,איפה הייתי כשזה קרה, מה עשיתי ומה הרגשתי.

גם לא נפל קו הרקיע מן הסתם...אבל

קרה לנו משהו במוח אתה חייב להודות מן הרגשה של כמעט מלחמת עולם שלישית אתה לא צריך להיכנס לנוסטלגיה אם אתה לא מרגיש צורך לדעתי עושים את זה כדי להדחיק ולהרגיע את תחושת הפחד וחוסר האונים וחוסר הוודאות

קרן1

New member
מאדם זה לא נישכח.

אבל איאפשר לדבר על זה כאן , זה באמת כבר לא רלוונטי לפורום ולנושא עצמו. אםזה באמת כל כך חשוב לך אוכל להעביר לך את זה בתיבת המסרים .

שוב אני מוצאת עצמי צריכה להתנצל

בפני אימגין שנסחפתי יותר מדי לנושא שהוא לא ישיר קשור לפורום אבל זה פשוט היה קטע נורא חזק מה שקרה לנו פה אז

למעלה