סקר חדש:

מרי-לו

New member
סליחה על הבורות 2

בניגוד לנשים לגברים יש סממנים חיצוניים בולטים לכך שהם חוו אורגזמה... אז... לדעתי, הלא מלומדת, גבר לא יכול לזייף אורגזמה... ואם כן תחכימי אותי ותסבירי לי איך?

CHUCHU

New member
תבינו!!!!!!!!!!!!

גבר לא מזייף!!!! זה או שהוא נהנה או שלא!!! לגמור הוא תמיד יגמור!!!!!

תראו, אני לא מומחית לזה, אבל לא כל

הגברים גומרים אחרי 7 דקות בסיבוב השני. לפעמים מתחילים את הסיבוב השני והוא נמשך ונמשך ונמשך ומתים כבר ללכת לישון. אז במקרה כזה גם הגבר שלא נעים לו להפסיק באמצע פשוט יכול להיאנח קצת וליפול חצי מת כאילו הוא גמר. קראתי על זה פעם ונראה לי שזה הגיוני. יכול להיות שיש כאלה שגם בסיבוב הראשון לא מצליחים לגמור (יש בעיה כזאת כמו בשפיכה מוקדמת רק להחליף את המוקדמת למאוחרת) ואז בגלל שלא נעים להודות שיש בעיה, עושים כאילו גומרים. ואיכשהו מטשטשים את העובדה שאין הוכחות בשטח (אולי יורקים מהר על הסדין, אני יודעת?). זה בערך מה שידוע לי על התופעה. שלכם, ד"ר נוגה ווסטהיימר

מיכל31

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מאיפה הבאת את זה ?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח של בן זוג נראה כמו יריקה???????חחחחחחחחחח לא נעים לי אני פשוט נקרעת מול המסך......חחחחחחחחחחחח

סיפור בדיוני נגה

מוחתה איפה שמעת את זה חחחחחחחח.......... נראה לי שאת רואה סרטים לא מעולם שלנו

קסומה

New member
יוווווווו אני מתה מצחוק פה

יורקים?????????? אחרי שהגבר שלך שוכב איתך הוא עוד יורק עליך??? חחחח

sahr12

New member
1-800-888-999....קליניקה און.......

"שלום רציתי לברר על בעייה שצצה לי..מהמכנסיים"חחחחחח...... אני נכנס יוצא,נכנס,ויוצא,נכנס,ויוצא,נכנס,ויוצא...ולא גומר....... מה הבעייה שלי???????יש פתרון לזה??????תענה לי ד"ר!!!!!!!!בבקשה!!!!! חמוד! תחליף את האישה!!!חחחחח...עונה הד"ר....

למעלה