סערררררררררררררררר פשששששששששששששש.... איזה הערצה... אפשר מממממ..... להתחיל איתך ????
מ מיכל31 New member 21/8/02 #38 סערררררררררררררררר פשששששששששששששש.... איזה הערצה... אפשר מממממ..... להתחיל איתך ????
S sahr12 New member 21/8/02 #41 לצערי לא! את לא בסטנדרטים שלי! חחחחחחחחחחחחחחחחחח......... וזו לא הערצה....אני לא אליל ולא דביל.....אני סתם ידיד טוב.... שמפרגן...אז מחזירים לי באותו מטבע.......
לצערי לא! את לא בסטנדרטים שלי! חחחחחחחחחחחחחחחחחח......... וזו לא הערצה....אני לא אליל ולא דביל.....אני סתם ידיד טוב.... שמפרגן...אז מחזירים לי באותו מטבע.......
S sahr12 New member 21/8/02 #53 תחבושת,את לא יודעת להגזים אה?? שאישתי לא תקרא את זה........יקח לי שבוע להסביר לה בפנטומימה למה התכוונת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........
תחבושת,את לא יודעת להגזים אה?? שאישתי לא תקרא את זה........יקח לי שבוע להסביר לה בפנטומימה למה התכוונת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.........
פ פרוזה שובר הלבבות New member 21/8/02 #74 תגיד לי סער....... קיימת בכל יחסי מין אנושיים ...? חחחח או שאתה עדיין מתאמן על בובות חחח
מ מיכל31 New member 21/8/02 #2 לא נעים אבל כן כשבאמצע חשבתי על ההוא שמצחיק אותי, יצאתי מפוקוס לא מגלה......
י י פ ע ת New member 21/8/02 #7 זייפתי במקהלה, זייפתי חתימה של אמא שלי אז את זה שאני לא אזייף????קטן עלי חחחחח סתם סתם...<בסוף לא יאמין לצרחות שלי>
זייפתי במקהלה, זייפתי חתימה של אמא שלי אז את זה שאני לא אזייף????קטן עלי חחחחח סתם סתם...<בסוף לא יאמין לצרחות שלי>
ש שיר האמיתית New member 21/8/02 #16 חחחחחחח גם אני זייפתי חתימה של אמא שלי זייפתי עוד הרבה דברים אבל בחיים לא זייפתי את זה.
נ נשוי נחמד 38 New member 21/8/02 #9 נוגה נוגה כדי לזייף אורגזמה ליד אישה זה או שמשהו לא בסדר עם האישה או שהגבר דפוק, הרי אצלנו יש קבלות לכול מספר להבדלי מהנשים...........
נוגה נוגה כדי לזייף אורגזמה ליד אישה זה או שמשהו לא בסדר עם האישה או שהגבר דפוק, הרי אצלנו יש קבלות לכול מספר להבדלי מהנשים...........
נ נוגה בשבילכם New member 21/8/02 #14 לא נכון, זה לא בהכרח אומר שמשהו דפוק עם האישה או הגבר. שמעתי שגברים גם מזייפים כשהם נורא עייפים למשל, או אולי יש עוד סיבות, אני לא יודעת, בגלל זה אני עושה את הסקר.
לא נכון, זה לא בהכרח אומר שמשהו דפוק עם האישה או הגבר. שמעתי שגברים גם מזייפים כשהם נורא עייפים למשל, או אולי יש עוד סיבות, אני לא יודעת, בגלל זה אני עושה את הסקר.