אני לא מתלונן
נ נוגה בשבילכם New member 21/8/02 #1 סקר חדש: האם זייפת פעם אורגזמה ומתי? (מיועד גם לגברים, בעצם בייחוד לגברים בגלל הסוגייה החשובה שנדונה אתמול)
סקר חדש: האם זייפת פעם אורגזמה ומתי? (מיועד גם לגברים, בעצם בייחוד לגברים בגלל הסוגייה החשובה שנדונה אתמול)
י י פ ע ת New member 21/8/02 #13 רגישה? מה קרה? ממו לא משתפת ממו כבר לא משתפת פעולה<ומחפה עליך>? חחחח
S sahr12 New member 21/8/02 #25 מאמו עצבנית עליי........חחחחחחחח לא התקשרתי אליה שבוע בערך........הלך עליי!
S sahr12 New member 21/8/02 #37 כן,כן, אימא שלי........ המקסימה הזו.......זו שעד היום הפיטמות שלה סדוקות מהנקות והיניקות שלי חחחחחחחחחחח.........
כן,כן, אימא שלי........ המקסימה הזו.......זו שעד היום הפיטמות שלה סדוקות מהנקות והיניקות שלי חחחחחחחחחחח.........
י י פ ע ת New member 21/8/02 #40 גם אתה ממשפחת היונקים? אתה בטח נוראאאאאאאאא חכם! חחחח <מעניין כמה ינק המלעון...>
ק קסומה New member 21/8/02 #55 חחחחחחח היית צריך להוולד בחורה...........חחחחחחחחחחח די די...הייתי חייבת.
ק קסומה New member 21/8/02 #60 ../images/Emo6.gif פוחדת שתתבע......אבל בעצם, אתה יודע לשאוב ולבלוע חחחחחחחחח
מ מיכל31 New member 21/8/02 #12 מה קרה סער???? יכול להיות שמישהי סוף סוף אומרת לך לאאאאאאאאאא? חחחחחחח