נגה, מה זה אין הוכחה בשטח...? זה נראה בערך כך.. חחחחחחחח
י י פ ע ת New member 21/8/02 #64 נגה, מה זה אין הוכחה בשטח...?../images/Emo12.gif זה נראה בערך כך.. חחחחחחחח
נ נשוי נחמד 38 New member 21/8/02 #23 נכו מיכל זה מה שכתבתי איך גבר יכול לזייף הרי תמיד הוכחות מרשיעות שאנחנו באורגזמה
C CHUCHU New member 21/8/02 #17 זייפתי צ´ק, זייפתי חתימות, זייפתי כסף (במיוחד דולרים).... אבל אוגזמה? כוחי במותניי .....
S sahr12 New member 21/8/02 #21 חחחחחחחחחחח אחלה בדיחה! גבר מזייף כשהוא עייף.......חחחחחחחחחחח גבר לעולם לא עייף אם כבר עומד לו.... חוץ מחבר של מיכל.....אחרי 150 דקות זה באמת יכול לעייף....חחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחח אחלה בדיחה! גבר מזייף כשהוא עייף.......חחחחחחחחחחח גבר לעולם לא עייף אם כבר עומד לו.... חוץ מחבר של מיכל.....אחרי 150 דקות זה באמת יכול לעייף....חחחחחחחחחחחח
י י פ ע ת New member 21/8/02 #26 שאלה../images/Emo35.gif יש דבר כזה גבר עייף? ואם כן...אז מה נותנים לו לאכול?
C CHUCHU New member 21/8/02 #31 גבר עייף....... שהוא חוזר מהעבודה... שהוא חוזר ממשחק כדורסל... שהוא חוזר ממסיבה.... אבל ברגע שבר יהיה לפני מעשים טובים(סקס) הוא אף פעם לא יהיה עייף...
גבר עייף....... שהוא חוזר מהעבודה... שהוא חוזר ממשחק כדורסל... שהוא חוזר ממסיבה.... אבל ברגע שבר יהיה לפני מעשים טובים(סקס) הוא אף פעם לא יהיה עייף...
ק קסומה New member 21/8/02 #51 ../images/Emo41.gifאולי סוף סוף../images/Emo41.gif מישהו יסביר לי.......איך גבר מזייף???????????????????
../images/Emo41.gifאולי סוף סוף../images/Emo41.gif מישהו יסביר לי.......איך גבר מזייף???????????????????
N nightroll New member 21/8/02 #29 תרשי לי לקחת שניה ולומר DUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH אבל באיזה שהוא שלב אמרתי לעצמי שזה מטופש מצידי. איך הוא ידע שהוא צריך להשתפר/להשתדל אם אני מזייפת? אז הפסקתי לזייף והוא התחיל להשתדל. טיפ קטן לכל בנות ישראל.
תרשי לי לקחת שניה ולומר DUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH אבל באיזה שהוא שלב אמרתי לעצמי שזה מטופש מצידי. איך הוא ידע שהוא צריך להשתפר/להשתדל אם אני מזייפת? אז הפסקתי לזייף והוא התחיל להשתדל. טיפ קטן לכל בנות ישראל.
פ פונצבננה New member 21/8/02 #73 מה קורה שהגוף מייצר זרע בין הפעם הראשונה לשניה בצורה איטית??? אז איך זה נקרא?
פ פרוזה שובר הלבבות New member 21/8/02 #75 אני מזייף כל חצי.... שעה אורגזמה ... עד שמגיעים לשעה הרביעית לאורגזמה האמיתית חחח