סקר חדש!

ערן1987

New member
סקר חדש!

בסקר הקודם שהיה בפורום נשאלתם "האם מדונה עדיין רלוונטית לעולם המוסיקה של שנת 2012?" כש-3 מהמצביעים (60% מהקולות) בחרו בתשובה "ברור, היא תמיד הייתה תותחית ותמיד תמשיך להיות כזו" כששני מצביעים חילקו ביניהם את הקולות בין התשובה "לא ממש, זמרות אחרות יותר מעניינות ממנה" והתשובה "לא, היא כבר מיצתה את עצמה". כזכור, בימים האחרונים יצא האלבום החדש של מדונה, MDNA, שאולי יזכה להצלחה גדולה יותר מהאלבום Hard Candy שיצא לפני כמעט 4 שנים.

ערן1987

New member
והסקר החדש הוא..

לפני פחות מ-3 חודשים עלתה לשידור הגרסה הישראלית ל-The Voice שזכתה להצלחה ענקית באופן מיידי ואמנם עם הזמן הרייטינג שלה די התדרדר, אך עדיין מדובר באחת התוכניות הנצפות ביותר בישראל בחודשים האחרונים.

במוצ"ש הקרוב תתקיים תוכנית הגמר של התוכנית בה יתחרו חנן בן סימון, צחי הלוי (ובלי מילה על הפרישה של יובל דיין, כן?), קטלין ריטר ורז שמואלי - מי לדעתכם יהיה המנצח הגדול של התוכנית וייקח את כל הקופה? איזה מתמודד יגרום למנטור שלו לחייך בגדול?

ביחרו בעמודת הסקר שבראש העמוד את המתמודד שלדעתכם יזכה בתוכנית וכיתבו פה בשרשור מי לדעתכם צריך לנצח, איזה מתמודדים אהבתם ולא אהבתם במהלך התוכנית, מה דעתכם על הפרישה הדרמטית של יובל דיין רגע לפני גמר התוכנית, מה חשבתם על המנטורים, האם תצפו בעונה הבאה של התוכנית וכל דבר אחר שקשור אליה שעולה לכם לראש.

אם התשובה שלכם לא ברורה לכם אתם יכולים להיכנס לעמוד היוטיוב הזה ולראות את השירים שהקליטו המתמודדים לכבוד הגמר ושישמשו כסינגלים הראשונים שלהם מחוץ לתחרות.

Bleed for Me

New member
אני לא ממש זוכרת..

אף אחת שהגיע כל כך רחוק חחח...
רק את מיטל ומתיה אני זוכרת...

ערן1987

New member
קיצר, הבאת נאחס לכולם

Music Man XD

New member
אין לי מושג, אני לא ממש עוקב.

יצא לי לראות קצת מכל אחד מהם, אבל לא יצא לי להתרשם באמת.
יש קול יפה, מרגישים שהיא לא מכאן.

חנן בן סימון החושני!

אוף, השיר המקורי הזה שלו ממש גורם לי לפחד שזו המוזיקה שהוא יעשה!
אסור שהוא יעשה מוזיקה מרובעת,רדיופונית,גלגלצית ובנאלית! הוא שווה יותר מזה!
יו, אני אבכה!

ערן1987

New member
האמת היא שהפסקתי לצפות בתוכנית אחרי 3 פרקים

פחות או יותר אבל ראיתי קטעים פה ושם מפרקים אחרים והכי התלהבתי מקטלין. יש לה קול יפה מאוד ונכון שבארה"ב היא הייתה "עוד אחת", אבל פה בארץ היא נחשבת למשהו מיוחד וזה מאוד עובד לטובתה.

למעלה